Houten vloeren schuren Utrecht. Top Vakwerk.

Houten vloeren schuren Utrecht. De Vloerderij staat garant.

Houten vloeren schuren Utrecht. Jarenlange ervaring.

Misschien wel het meest vakkundige houten vloeren team in Utrecht. Houten vloeren projecten door heel de provincie Utrecht. Maar ook daarbuiten. Sinds enkele jaren werken we door heel West Nederland. Amsterdam staat nu op nummer 2 wat betreft het renoveren van houten vloeren. Vraag maar eens om een scherpe offerte.
Maar kom ook houten vloeren kijken in die overweldigende showroom in Westbroek.

Vraag om een vakkundige renovatie offerte bij de Vloerderij

De prijs van je houten vloer renovatieproject is belangrijk

Ga er vanuit, dat een gemiddelde vloer binnen en dag geschuurd en behandeld is. Dit is dan inclusief olie of lak aanbrengen en uitpolijsten. Voorrijkosten nemen we niet, wel als er op lokatie een en ander bekeken moet worden. Bijvoorbeeld bij de moeilijker projecten of verzekerings zaken. Maar de gemiddelde prijs zal zo'n beetje rond de € 25.- per m2 liggen (incl BTW) ex.plinten.

De te kiezen kleur op een houten vloer is belangrijk.

Vaak wordt er vergeten om aan de uiteindelijk te keizen kleur te denken, terwijl dit toch een heel belangrijk aspect is als je een houten vloer een up-date gaat geven. Er zijn heel veel mogelijkheden in kleuren en tinten. Olie bijvoorbeeld is het meest natuurlijke en lak en wordt veel gebruikt. Lak wordt vaak op waterbasis aangeboden. Zo heeft elke soort zo z'n eigen specifieke kenmerken. Houten vloeren schuren Utrecht. Om niet te vergeten.

Houten vloeren schuren in Utrecht. Sinds 1996.

Jazeker. We komen al een mooie poos in Utrecht. In de negentiger jaren reden we al wekelijks met massief eiken vloeren nar Utrecht en omgeving. Rechtreeks van de schaverij verkochten we deze kanjers van vloeren. En numeer dan 25 jaar later kunnen we deze houten vloeren in Utrecht weer schuren. Ze zijn dan weer net zo mooi. Maar ook de nieuwere lamelplank uitvoeringen schuren we met het grootste gemak. Utrecht is altijd al een geweldige houten vloeren stad voor ons geweest.

Niet alleen houten vloeren schuren Utrecht. Ook parket.

Naast het klassieke parket heeft met name visgraat parket onze speciale aandacht. Dit parketket heeft vaak een multiplex opbouw en heeft derhalve een vrij dunne toplaag.
Voor doe hetzelvers kan dit nog weleens problematisch zijn. de toplaag is in de meeste gevallen 4 mm. Dit is ruimschoots voldoende om nog zo'n 4 keer te schuren. Maar zelf doen met zo'n zware bandschuurmachine kan riskant zijn
Tags
Houten vloeren renovatie verzorgt de VloerderijOok een parketvloer renovatie voert de Vloerderij uitJe houten vloer renoveren? 't Kan nodig zijnLaat je houten vloer vakkundig schurenOok in Amersfoort parket schurenParket schuren in Utrecht. Zeer scherp geprijsdLaat je parket onderhouden door de VloerderijAantrekkelijk schuren in Amersfoorteiken vloer schuren in Utrecht. De Vloerderij doet datFaire renovatie prijzenParket lakken Utrecht? Pak je voordeelAmersfoort vakkundig lakken.