Parketzaak Amsterdam. Voordeel Parket van A tot Z

Parketzaak Amsterdam. Aantrekkelijke parket prijzen  De grootste parketzaak voor de regio Amsterdam. Welkom

Dé parketzaak in Amsterdam. Heel uitgebreide keuze in parket.

De meest uitgebreide parket- en houten vloeren zaak in Amsterdam. Ook houten vloeren en voor iedereen bereikbaar bij de betrouwbaarste parketzaak in de regio Amsterdam. Neem contact op voor meer info. Klik hier bijvoorbeeld maar eens voor de aller vriendelijkste prijzen voor die loeibrede visgraatvloeren. We mogen ons zelf best wel visgraatspecialist noemen. Gewoon visgraat afgeleid van brede planken. Je moet er maar opkomen. 

Voordelige parketzaak voor Amsterdam en omstreken          Parketzaak in Amsterdam. Uitgebreide collectie      parketzaak regio Amsterdam

Betrouwbare Parket Multiplanken met massieve eiken toplaag.

Speciale planken en parket te koop in die authentieke alles omvattende parketzaak in Amsterdam.
Zoek je dus een betrouwbare parketzaak voor de hele regio Amsterdam? De Vloerderij is dicht in de buurt. Levert een compleet assortiment zoals het planken Visgraatparket en natuurlijk ook lamel parket soorten zoals de Multi- en de Duoplank. Want zoals je weet, is dit speciale parket tegenwoordig erg gewild en populair. Multiplank vloeren zijn technisch superieur.

En… heel duurzame planken parket. Breed en ook lang, onverzettelijk en ook Bourgondisch. Maak eens een afspraak of kom langs in misschien wel de meest uitgebreide showroom van West Nederland. En nog veel meer dan alleen maar houten vloeren. Ook eiken wandbekleding is er te zien. De parketzaak in Amsterdam is multifunctioneel.


Speciaal parket voor Amsterdam en omgeving. Mooie uitgebreide parketzaak in Amsterdam   Parketvloeren en brede houten vloer zijn te koop in de parketzaak in Amsterdam   Houten vloer of parket kopen? Dat kan in die parketzaak in Amsterdam   Groet keus parket en houten vloeren in die ene parketzaak in Amsterdam

Verouderd of zelfs geborsteld parket. Trendy hoor!

Het is niet altijd meer glad parket wat nog veel gelakt werd gelakt. Je ziet steeds meer van die loei brede delen en lange lummel planken. ( Maximaal wel 18cm bij 90cm). En als deze brede jongens dan ook nog eens getrommeld of geborsteld worden, dan zien ze er helemaal super gaaf uit. De Vloerderij is al heel lang toeleverancier van deze brede parketvloeren. In principe zijn het afleidingen van de ouderwetse massieve planken. De Vloerderij weet hier nu weer heel goed mee om te gaan. Dus de parketzaak in Amsterdam kan al je vloerwensen invullen. Ook in houten vloeren zijn we ervaren en leveren deze al meer dan 25 jaar.

Voordelige parketzaak in Amsterdam. Bezoek de houten vloeren en parket showroom van de Vloerderij.

Wij assisteren onze klanten om met deze vrij nieuwe parketsoort een juiste keus te kunnen maken. Dit speciale product vraagt hier wel om. Vraag het ons maar bij je bezoek aan een van de showrooms en laat je vervolgens inspireren door deze betrouwbare en kundige Vloerderij partner. Al meer dan 25 op de houten vloerenmarkt. Dus de Vloerderij, D
é Parketzaak de stad Amsterdam maar ook voor ver daarbuiten. 


Met een showroom vol met speciaal en betaalbaar parket en houten vloeren. Jouw speciale parketzaak in Amsterdam. Een showroom die tot de top 10 van Nederland behoort. Bijzonder uitgebreid met een keur aan houten vloeren en parket.

Visgraatparket. Ten koop bij de parketzaak in Amsterdam      Bezoek de goedkoopste parketzaak van Amsterdam

Deze brede planken visgraat is een regelrechte topper.

De Off White kleur is erg populair. Kijk maar naar de afbeelding. Het eigenzinnige visgraatparket gaat perfect samen met klassieke interieurs. De combinatie met moderne meubels is ook heel goed te doen. Zelfs in maxi visgraat verkrijgbaar. Echt eigentijds dus. Je vindt geen tweede parketzaak in de hele regio Amsterdam met zo’n grote keuze.

Amsterdam een echte parketstad Kom dan naar misschien wel de grootste houten vloeren en parket showroom van West Nederland. Je komt gewoon bij een echte parketspecialist terecht. Wij geven de consument in Amsterdam bruikbaar advies. En zeker als het om echt origineel eiken parket gaat. Hetzelfde met eiken houten vloeren.