Planken vloeren. Totaal programma bij de Vloerderij

Planken vloeren. Wel voor heel interessante prijzen. Voornamelijk Eiken planken      Planken vloeren koop je bij de Vloerderij. Planken vloeren van massief eiken.

Trendy planken Vloeren. Ze zijn er in heel veel soorten. 

Super mooie planken vloeren in 8 showrooms kris kras door Nederland. Solide Multiplanken, Lamelplanken maar ook Visgraatparket. Planken vloeren in visgraat uitvoering. Dus hele brede planken van soms wel 18 cm breed en 90 cm lang. Da's geen visgraat meer, maar een haaientand. Dit is op moment een ware trend aan het worden. Brede visgraatplanken en dan vaak ook getrommeld en in een witte of grijze olie gezet. Mooi hoor.

 Planken vloeren. Wel voor heel interessante prijzen. Voornamelijk Eiken plankeEen grote collectie planken vloeren bij de Vloerderij

Frans eiken planken vloeren kunnen ook zonder velling in een mooie Abdij uitvoering geleverd worden. Zonder velling ogen ze strak en modern. Bekijk hier nog meer. Het eiken kan op verschillende manieren geschaafd worden. Wil je bv. een modern ogende plank dan wordt de plank vaak gladder geschaafd, terwijl een abdijplank vaak ruwer geschaafd wordt. Vertel ons je wensen maar.

Planken vloeren zijn trendy. Maar plankenvloeren zijn nog steeds eigentijds   Planken vloeren zijn meestal van eiken Planken vloeren zijn super geschikt voor woonkamers.

Planken vloeren bij De Vloerderij zijn er in alle soorten en maten.

Brede planken vloeren, smalle planken vloeren. Ze zijn er echt allemaal! Misschien is je huidige vloer wel aan vernieuwing toe of de houten vloer voldoet eigenlijk niet meer aan je eigen stijl. En om die reden heb je maar besloten om je bestaande vloer eruit te halen en er een eiken vloer voor in de plaats te leggen.

Zodoende ben je al een poosje opzoek naar deze speciale maar toch betaalbare planken vloer die nodig is om aan de slag te gaan. De Vloerderij verkoopt nieuwe vloeren, maar renoveert ook je bestaande vloer. Zo'n lang gebruikte planken vloer kan nog super goed opgeknapt worden. De meesten worden weer als nieuw.

Planken vloeren. De Vloerderij heeft verschillende soorten planken vloeren

Planken vloeren zoals de Multiplank al te koop vanaf € 37.95 m2

Planken vloeren vind je in veel uitvoeringen bij de houten vloeren expert "de Vloerderij". Wij leveren niet alleen de meeste planken vloeren, maar ook de beste. Al onze vloeren genieten een goede kwaliteit en gaan daardoor heel wat jaren mee. Tegen concurrerende prijzen haal je deze planken vloeren snel en eenvoudig in huis. Onze verkoopsters helpen je graag met het kiezen van deze planken vloeren.

Om je in te goede richting te sturen, vind je op de Vloerderij site uitgebreide voorbeelden en goede tips voor het monteren van deze planken vloeren. Wanneer je hierna nog kampt met onbeantwoorde vragen, dan kun je natuurlijk altijd een beroep op de Vloerderij doen.

Planken vloeren leggen doet de Vloerderij ook. Maar ook de renovatie van planken vloeren doen we dagelijks door heel Nederland.     Goedkope planken vloeren bij de Vloerderij

Een goede renovatie is op zeker moment nodig.

Je parket of lamelplank laten renoveren is misschien ook nog een optie. Oude versleten parket- of houten vloeren kunnen in heel veel gevallen weer helemaal weer nieuw worden. We kunnen dit soort vloeren afwerken met moderne oliekleuren die een geweldig mooie authentieke uitstraling hebben. Ook werken we wel met matte watergedragen lakken. Super mooi allemaal deze mogelijkheden met jouw huidige vloer. Dus waarom nieuw? De Vloerderij verzorgt dit door heel nederland. 

De Vloerderij is dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur te bereiken
Je kunt natuurlijk ook zoals je wilt een bezoek brengen aan een van onze showrooms en bekijk hier dan eerst eens die uitgebreide vloeren collectie. 

Gewoon eens rondkijken op de Vloerderij website.

Mocht je zo lang niet kunt wachten, kun je ook eens verder rondneuzen op onze site. Hier vindt je alle nodige informatie wat betreft deze planken vloeren en ook tips voor de zelflegger. Dus vloeren te kust en te keur bij de Vloerderij. Planken vloeren kun je in verschillende uitvoeringen aanschaffen. Ze zijn er zoals vanouds in massieve uitvoeringen, maar tegenwoordig worden ook die multiplanken erg goed verkocht. Het voordeel hier van is, dat ze nauwelijks nog werken. Kijk eerst nog maar eens rond.


Ook voor vloerverwarming kunnen tegenwoordig planken gebruikt worden. De massieve houten vloer en ook het parket wordt langzamerhand vervangen door lamelplanken. Dit is een plankenvloer waarvan de planken bestaan uit kruislings verlijmd spaanplaat met een massieve toplaag erop verlijmd. Deze planken hebben totaal geen werking meer en kunnen zodoende goed voor vloerverwarmingsprojecten ingezet worden. Met deze ontwikkeling is het al weer een stuk veiliger een houten vloer met vloerverwarming te combineren.