Verouderde eiken vloer

 De Vloerderij verouderde eiken vloeren

   Een verouderde eikenhouten vloer 
   Geweldig origineel verouderd.

    Een trendy verouderde eiken vloer is het summum
   om jarenlang zorgeloos op te wonen.


   Deze verouderde eiken vloer is 20mm dik


    Wil je nog meer weten over deze verouderde eiken vloeren?
    
   Bel  dan eerst rechtstreeks met de Vloerderij. 

   Het kan alle werkdagen tot 22.00 uur

 

  

Verouderde eiken vloer. Bourgondisch getint
Op de foto een zwaar verouderde eiken vloer en ook nog eens extra gerookt en wit geolied. Kan natuurlijk ook!
Al een poosje op zoek naar net die éne prachtige verouderde eiken vloer? Je droomt al een poosje van zo’n karakteristieke eiken vloer in je woning? Welnu, hier staat dan die prachtige verouderde eiken vloer afgebeeld in z’n volle glorie! Verouderde eiken vloeren geschaafd om behaaglijk te wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ja dat ook nog eens.


Verouderde eiken vloer.    Houten vloeren showrooms overal door Nederland
Deze verouderde eiken vloeren zijn er in vele uitvoeringen. Massief of met eiken toplaag en in verschillende diktes. En ook die ruw geschaade planken.
En ook verschillende uitvoeringen. De Vloerderij biedt je al een onverouderde massieve eiken vloer aan voor € 31.95 per m2. En wat te denken van een verouderde eiken vloer in een
multiplank of duoplank  uitvoering? En ook nog eens voor een vlijmscherp geschaafde prijs van € 35.- per m2. Wel even bellen voor de beschibare voorraad.

Een verouderde eikenvloer is super trendy en eigentijds. Bekijk hier ook eens de zwaar verouderde vloeren.

Verouderde eiken vloer. Te koop bij de Vloerderij.
Meestal wordt er voor een verouderde eiken vloer een ruige Abdijplank gebruikt.

De Vloerderij is sinds jaar en dag een eiken vloeren specialist en voert diverse verouderde eiken vloeren in het programma. We leveren deze verouderde eiken vloeren door heel Nederland, waarbij service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Kom snel eens een kijkje nemen naar de verouderde eiken vloer van je dromen. Vraag het ons Berber of Janneke, ze zijn bereikbaar tot 22.00 uur. (0521-515432)

Bel voor een afspraak in één van onze showrooms en bekijk die verouderde eiken vloer met eigen ogen. 


 

Verouderde eiken vloeren die koop je toch zeker bij de Vloerderij
Je ziet wel, dat een verouderde vloer een smoelwerk van jewelste heeft, neem alleen al eens die geweldige oliekleuren die mogelijk zijn. Prachtige eiken vloeren die een leven lang mee gaan en ook nog eens zo actueel zijn.
Ook kunnen de multiplanken verouderd worden, dit zijn houten vloeren met een toplaag. Deze speciale houten vloeren kunnen ook heel goed verouderd worden en een groot voordeel is, dat deze multiplanken nauwelijks meer werken.
Een verouderde eiken vloer kan dus ook op een supoer veilige manier gelegd worden. Bijvoorbeeld op vloerverwarming. Kom de ruw geschaafde planken bekijken in onze werkplaats in Borgercompagnie.

Zwaar verouderde ( dus dubbel verouderd) vloeren zijn ook te koop.

't Zijn wel hele mooie replica's van die originele Frans eiken vloeren die je vroeger tegenkwam in Abdijen en Kloosters.
Deze vloer is ook nog eens extra geborsteld. reken voor zo'n soort vloer op een prijs van € 70.- a € 80.- per m2