Verouderde eiken vloer. Vol met nostalgie

 Oude houten vloeren. De Vloerderij verouderde eiken vloeren   Verouderde eiken vloeren. Getrommelde eiken vloeren.

Prachtige verouderde eiken vloer. Bourgondisch getint.

Op de foto een zwaar verouderde eiken vloer en ook nog eens gerookt en enkel wit geolied. Kan natuurlijk ook heel goed! Een trendy verouderde eiken vloer is het summum
om jarenlang zorgeloos op te wonen.

Ben jij al een poosje op zoek naar net die éne prachtige verouderde eikenhouten vloer? Je droomt al een poosje van zo’n karakteristieke eiken vloer in je woning? Welnu, hier staat dan die prachtige verouderde eiken vloer afgebeeld in z’n volle glorie! Verouderde eiken vloeren geschaafd om behaaglijk te wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ja dat ook nog eens.


Vloer met een verouderde uitstraling    Eiken vloer met oude look    Gtrommelde eiken vloer. Eiken look verouderd

Frans Abdij. Een populaire verouderde eiken vloer.  

Deze verouderde eiken vloeren zijn er in vele uitvoeringen. Massief of met eiken toplaag en in verschillende diktes. En ook die ruw geschaafde planken.
En ook verschillende uitvoeringen. De Vloerderij biedt je al een onverouderde massieve eiken vloer (18cm br.) aan voor € 49.95 per m2. En wat te denken van een verouderde eiken vloer in een
multiplank of duoplank  uitvoering? En ook nog eens voor een vlijmscherp geschaafde prijs van € 42.- per m2. Wel even bellen voor de beschikbare voorraad. Een verouderde eikenhouten oud gemaakte vloer is super trendy en eigentijds. In de multi- en duoplank wordt in de meeste gevallen licht verouderd.

Verouderde eiken vloer leverancier. Te koop bij de Vloerderij.

Voor een verouderde eiken vloer wordt een ruige Abdijplank gebruikt.

De Vloerderij is sinds jaar en dag een eiken vloeren specialist en voert diverse verouderde eiken vloeren in het programma. We leveren deze verouderde en getrommelde eiken vloeren door heel Nederland, waarbij service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Kom snel eens een kijkje nemen naar de verouderde eiken vloer van je dromen. Vraag het ons.

Bel voor een afspraak in één van onze showrooms en bekijk die verouderde eiken vloer met eigen ogen


 
                                                                  
Verouderde eiken vloer met scheuren ed. Vraag ons om advies.

Een verouderde duoplank kan probleemloos met vloerverwarming.

Je ziet wel, dat een verouderde vloer een smoelwerk van jewelste heeft, neem alleen al eens die geweldige oliekleuren die mogelijk zijn. Prachtige eiken vloeren die een leven lang mee gaan en ook nog eens zo actueel zijn. Ook kunnen de multiplanken verouderd worden, dit zijn houten vloeren met een toplaag.

Deze speciale houten vloeren kunnen ook heel goed verouderd worden en een groot voordeel is, dat deze multiplanken nauwelijks meer werken. Ze zijn daarom ook zeer geschikt voor vloerverwarming.  Een verouderde eiken vloer kan dus ook op een super veilige manier gelegd worden. Bijvoorbeeld op vloerverwarming. Kom de ruw geschaafde planken bekijken in onze werkplaats in Groningen of Roermond, maar ook Rucphen. Kijk ook hier eens.