Antieke houten vloeren. Uiteraard ook youngtimers


Antieke houten vloeren. De Vloerderij verkoopt ze nog. Maar ze zijn schaars.

Super gekastijde- en getrommelde antieke vloeren

Antieke houten vloeren. Ze zijn er bijna niet meer. De Vloerderij levert ze nog zo nu en dan. Al die antieke houten vloeren. Gekastijde en getrommelde houten vloeren. Ja echt hele mooie eikenhouten vloeren. We leveren ze tegenwoordig in multiplank uitvoeringen. Een onverzettelijke lamelplank met een verouderde toplaag. Massieve planken nog alleen in 18 cm breed te leveren. Andere breedtes indien voorradig. Ook Raftwood en Wildwoodvloeren zijn erg populair. Zo nu en dan kunnen we dit soort vloeren bemachtigen. Belang bij zo'n traditionel vloer? Geef ons een zoekopdracht. Of laat ons een houten vloer speciaal trommelen.

 

   

Antieke houten vloeren. De Vloerderij verkoopt ze. Waar koop ik antieke houten vloeren vraag jeij jezelf af. Bij de Vloerderij dus.


Antieke houten vloeren zijn meestal massief. Toch draagt een massieve vloer een risico met zich mee. Er bestaat een kans op werking. Dit is natuurlijk niet steeds het geval. Een goede vervanger voor de massieve plank is de Multiplank. Ook deze uitvoering kan in een antieke uitvoering geleverd worden. Gezaagd uit oude eiken bielzen. Raftwood houten vloeren. klik
 hier voor info. Of kies gewoon voor een gekastijde Abdijvloer. Wij trommelen, kastijden en borstelen.
 

Waarom een antieke eiken vloer van de Vloerderij?          Waarom antieke houten vloeren?

Antieke houten vloeren van gebruikte- en restplanken kunnen goed hergebruikt worden.
De Vloerderij maakt ze in eigen werkplaats in de stad Groningen waar ruw gezaagde planken omgetoverd worden tot rauwe planken.
Ook houten vloeren worden hier bewerkt. 

 

 

Oud en geborsteld eiken

Antiek gemaakt en geborstelde oude houten vloeren met uitstraling. Diep donker bruin, gerookt of een witte olie. ’t Maakt niet uit. Je persoonlijke smaak is er bij. Kom ze bekijken.

vanaf € 59,- m2

Gebruikte eiken houten vloeren De Vloerderij

 

Eiken trap in combinatie met eiken vloer. Vraag offerte middels het Vloerderij formulier

Bezaagde oudgemaakte houten vloeren.

Een eiken trap in de zelfde stijl als je eiken vloer, da's gaaf. 't Is allemaal mogelijk. Neem eens contact op en laat berekenen wat zo'n eiken combi je zal kosten... 't Zal je echt meevallen.
Wij leveren massief eiken trappen in vele uitvoeringen en niet alleen in oud eiken, maar er zijn vele uitvoeringen denkbaar.

Prijs van z'n antiek gemaakte houten vloer op aanvraag.
Bel 

 

 Pools grenen vloeren.

Grenen vloeren kunnen bijv. behandeld met een old antique woca olie een toontje meezingen. De prijs valt erg mee en bij de Vloerderij kost zo’n grenen plank niet het meeste.
De handige klusser legt deze plank in een handomdraai.
Een geschikte soort grenen is niet zomaar te vinden, hiervoor hebben we toch wat tijd voor 
vanaf € 22,- m2

Goedkope grenen vloeren

 

Visgraat eiken vloer, ruig en wild eiken van de Vloerderij

Boeren eiken planken visgraat

Boeren eiken visgraat vloeren zijn gewoon de meest basic eiken vloeren die je je maar bedenken kunt. 2 cm en 16mm dik en leverbaar in diverse maten. De montage van deze houten vloer  kost toch nog wel wat tijd hoor.
Eiken parket en plankenparket.
€ 56,- m2

 

Waarom een multiplank of een duoplank van de Vloerderij?

Over antieke houten vloeren

Verouderde en antieke eikenhouten vloeren gaan uiteindelijk met de eer strijken. Ze zijn oprecht en hebben
een natuurlijke charme. De Vloerderij veroudert deze gekastijde en getrommelde antieke houten vloeren in eigen werkplaats. Ook komen hier de originele en ruwe Frans eiken planken binnen voor verwerking van eiken eettafels voor eikenrijk.nl
Al deze authentieke Frans eiken producten worden gemaakt in onze ambachtelijk werkplaats in de stad Groningen.. Kom maar eens langs 't is de moeite waard. Oud gemaakte vloeren zie je hier ook in het echt
liggen. De genoemde prijzen zijn incl. btw., echter excl. bewerkingen zoals verouderen, roken of olieen.


Antieke houten vloeren, die vind je ook bij de vloerderij

Wij kunnen eikenhouten planken extreem borstelen. Ze krijgen dan een sterk verweerd uiterlijk en bijv:
bewerkt met een antiek olie krijgen ze een prachtig patina. Antieke vloeren zijn tegenwoordig vaak gemaakt
van een mix van ruwe planken en soms ook van overtollige bouwmaterialen. ook mogelijk met combiplanken.

Al 8 showrooms in Nederland.
Al deze producten kunnen bezichtigd worden in de showrooms van de Vloerderij in Steenwijk, Groningen,
Regio Limburg (Roermond) en regio Zeeland/Rotterdam, Papendrecht, Leeuwarden, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Hier liggen deze prachtige antieke houten vloeren op je te wachten.

Bel voor info en maak eens een afspraak om de (eiken) antieke eikenhouten vloeren te bezichtigen.

 

Een antieke verouderde houten vloer is eigenlijk de enige echte vloer.

Deze verouderde antiek gemaakte vloer is bewerkt met een enkel witte olie, de vloer wordt dan niet wit, maar behoudt min of meer z'n eigen oorspronkelijk kleur., in de nerf en noest vind je echter wel witte pigmenten terug, hierdoor krijgt een "Antieke"houten vloer z'n eigen smoelwerk. Bij gebruik van dubbel wit wordt de vloer ietsje witter, maar de echte white wash krijg je eigenlijk alleen met witte hardwax olie, maar dan krijg je enigzins glim.


Verouderde eiken vloer 3cm dik De Vloerderij.
Deze handgeschraapte eiken planken van 25mm dik kosten toch gauw € 70.-- per m2. Maar zo mooi en zo origineel.

De bijna 3 cm dikke ruw gezaagde Frans eiken planken hebben geen veer en groef en moet op regelwerk geschroefd worden, deze massieve dikke planken worden na de montage geschraapt en vervolgens gepolijst. Met deze planken kunnen mooie resultaten behaald worden, echter het leggen en bewerken is nogal een karwei. In het geval dat je zo'n vloer overweegt verstrekken wij een uitgebreide schriftelijk uitleg. En dit om het feit, dat een telefonische uitleg te langdurig is en veel aspecten vergeten worden en later vaak voor onbegrip zorgen. Het is nu eenmaal een eigenzinnige plank.


antieke houten vloeren zijn steeds moeilijker te vinden. Maar gelukkig kunnen we nu verouderen d.m.v. trommelen. Het worden super vloeren.

Voor meer info, zie ook houten vloeren startpagina en lees hier meer over de luchtvochtigheid en werking van massief eiken vloeren. En klik hier voor verouderde vloeren info.

Nieuw in Vloerenland is het Raftwood, of ook we
l Wildwood genaamd, dit zijn oude planken die als gezaagde reep van 5 mm op een berken multiplex gelijmd worden en zodoende geschikt om op vloerverwarming te lijmen. Deze planken komen uit Oost Europa en worden gezaagd uit oude bielzen. Wil jij ook zo'n vloer, bel dan en we vertellen alle mogelijkheden.

Raftwood of wildwood, beide houten vloeren met allure.
Antieke en verouderde vloeren doen het goed in Nederland, ze zijn trendy en eigentijds en ze kunnen in veel interieurs ingezet worden. Dus houten vloeren met ontzettend veel mogelijkheden. Wil je eens wat filmpjes ( Vloerflitsen) ontvangen?, mail ons dan even.