Antieke houten vloeren. Uiteraard ook youngtimers

Antieke houten vloeren. De Vloerderij verkoopt ze nog. Maar ze zijn schaars. Antieke eikenhouten vloeren. Ook met geborstelde eiken toplaag 

Gekastijde- en getrommelde antieke houten vloeren. Puur.

Antieke houten vloeren. Ze zijn er bijna niet meer. De Vloerderij levert ze nog zo nu en dan. Al die antieke houten vloeren. Gekastijde en getrommelde houten vloeren. Ja echt hele mooie eikenhouten vloeren. We leveren ze tegenwoordig in multiplank uitvoeringen. Een onverzettelijke lamelplank met een verouderde toplaag. Massieve planken nog alleen in 18 cm breed te leveren. Andere breedtes indien voorradig.

Antieke eikenhouten vloeren. Extra verouderd bij de Vloerderij.

Ook Raftwood en Wildwoodvloeren zijn erg populair. Zo nu en dan kunnen we dit soort vloeren bemachtigen. Belang bij zo'n traditionel vloer? Geef ons een zoekopdracht. Of laat ons een houten vloer speciaal trommelen. Wil je graag een aantrekelijk geprijsde offerte ontvangen? klik dan links op de oranje button. Een "Antieke houten vloer" trommelen of kastijden is ook mogelijk met een multiplank met eiken toplaag.


Antieke houten vloeren. De Vloerderij verkoopt ze. Waar koop ik antieke houten vloeren vraag jij jezelf af. Bij de Vloerderij dus.

Getrommelde en gekastijde vloeren ook met toplaag.

Antieke houten vloeren zijn meestal massief. Toch draagt een massieve vloer een risico met zich mee. Er bestaat een kans op werking. Dit is natuurlijk niet steeds het geval. Een goede vervanger voor de massieve plank is de Multiplank. Ook deze uitvoering kan in een antieke uitvoering geleverd worden. Gezaagd uit oude eiken bielzen. Raftwood houten vloeren. klik  hier voor info. Of kies gewoon voor een gekastijde Abdijvloer. Wij trommelen, kastijden en borstelen. Zelfs is de ontwikkeling in Planken Visgraat niet bij te houden. Deze semie antieke houten vloeren zijn erg trendy en al voor een aantrekkelijke prijs te koop. De maten gaan zelfs tot 18cm breed en 90cm lang. Een prachtige ontwikkeling.

Antieke houten vloeren aanbiedingen  

Waarom antieke houten vloeren? Ze zijn duurzaam. Hergebruik.

Antieke houten vloeren van gebruikte- en restplanken kunnen heel goed hergebruikt worden. Soms maken we ze nog in eigen werkplaats in de stad Groningen waar ruw gezaagde planken omgetoverd worden tot rauwe planken. Ook bewerken we hier de normale houten vloeren. Maar al die vloeren hebben een geweldige uitstraling. Diep donker bruin gerookt in een witte olie. Of licht geborsteld. Ach het maakt niet uit. Je smaak is er zeker bij.  Hier staan er ook nog een paar.

Gebruikte eiken houten vloeren De Vloerderij    Antiek gemaakte houden vloeren. Waar koop ik een oude eiken vloer     Waar kan ik oude eiken vloeren kopen?
 

Bezaagde oud gemaakte houten vloeren. Wel heel mooi.

Een eiken vloer in een geleefde stijl, da's gaaf. 't Is allemaal mogelijk. Neem eens contact op en laat ons berekenen wat zo'n antieke houten vloer je zal kosten... 't Zal je echt meevallen. Wij leveren eiken houten vloeren in vele uitvoeringen en niet alleen in oud eiken planken, maar er zijn vele uitvoeringen denkbaar. Prijs van z'n antiek gemaakte houten super vloer op aanvraag. Maar reken maar om te beginnen op een prijs vanaf 42,00
 

Oude gtrommelde vloeren. Ook licht verouderd.

Boeren eiken planken omgetoverd tot trendy vloeren.

Het zijn de basic vloeren van vroeger. Ze hebben een verouderde of een geborstelde toplaag van 3 mm, 4 mm en 5 mm. Leverbaar in diverse breedtes. Deze mooie planken ook wel multi- of duoplanken genaamd zijn dan wel geen originele antieke houten vloeren, maar geven wel de sfeer weer. De prijs bij een verouderde uitvoering begint zo bij € 43.95 Hieronder enkele mogelijkheden.

Antieke houten vloeren. Ze zijn er nauwelijks meer. Maar wel getrommelde houten vloeren     Verouderde eiken vloeren. Ze zijn antiek gemaakt     Die antieke houten vloeren zijn niet van echt te onderscheiden

Over antieke houten vloeren. En meer.

Verouderde en antieke eikenhouten vloeren gaan uiteindelijk met de eer strijken. Ze zijn oprecht en hebben een natuurlijke charme. De Vloerderij veroudert deze gekastijde en getrommelde antieke houten vloeren in eigen werkplaats. Ook komen hier de originele en ruwe Frans eiken planken binnen voor verwerking van eiken eettafels voor eikenrijk.nl. Al deze authentieke Frans eiken producten worden gemaakt in onze ambachtelijk werkplaats in de stad Groningen.. Kom maar eens langs 't is de moeite waard. Oud gemaakte vloeren zie je hier ook in het echt liggen. De genoemde prijzen zijn incl. btw. Echter excl. bewerkingen zoals verouderen, roken of olieën.
 

Een antieke verouderde houten vloer is eigenlijk de enige echte vloer.

Bewerkt met olie zijn ze het mooist. Ze liggen in de showroooms.

Deze verouderde antiek gemaakte vloer is bewerkt met een antiek olie. De vloer krijgt dan een antieke uitstraling, maar behoudt min of meer toch wel z'n eigen oorspronkelijk kleur. In de nerf en noest vind je echter wel hele donkere pigmenten terug, hierdoor krijgt een "Antieke" houten vloer z'n eigen smoelwerk. Bij gebruik van antiek olie wordt de vloer wordt de vloer super originel. Als je op zo'n verouderde antieke houten vloer een natuurolie aanbrengt, wordt alles wat doffer. Met een hardwaxolie daarentegen ietske glanzend.

Antiek houten vloeren zijn meestal van eikenhout.

en lees hier meer over de luchtvochtigheid en werking van massief eiken vloeren. En klik hier voor verouderde vloeren info. Nieuw in Vloerenland is het Raftwood, of ook wel Wildwood genaamd, dit zijn oude planken die als gezaagde reep van 5 mm op een berken multiplex gelijmd worden en zodoende geschikt om op vloerverwarming te lijmen. Deze planken komen uit Oost Europa en worden gezaagd uit oude bielzen. Wil jij ook zo'n vloer, bel dan en we vertellen alle mogelijkheden. Lees hier iets meer over massieve antieke eiken vloeren.

Antieke en verouderde vloeren doen het goed in Nederland, ze zijn trendy en eigentijds en ze kunnen in veel interieurs ingezet worden. Dus houten vloeren met ontzettend veel mogelijkheden. Wil je eens wat filmpjes ( Vloerflitsen) ontvangen?, mail ons dan even.