Brede multiplanken. Wel tot 26 cm breed

Brede multiplanken. Waar kan ik brede multiplanken kopen?

Brede Multiplanken, Werkingsvrij. Voor vloerverwarming. Voordelen multiplank. Ook voor brede multiplanken

Brede combi- duo- of multiplanken met eiken toplaag zijn veilig wanneer deze toplaag goed is verlijmd op berkenhout., daarom zijn ze dus ook in veilige brede uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer deze planken ook nog eens verlijmd worden, dan zijn geweldig stil. Deze brede Multi-planken zijn ook heel geschikt om op vloerverwarming te leggen. Ja zelfs dat, maar nogmaals als ze op berken multiplex verlijmd zijn. Berkenhout als drager is eigenlijk een must. Wil je graag een aantrekkelijk offerte ontvangen van deze schitterende Multiplank? klik dan links op de oranje button.


De werking is minimaal vergeleken bij een massieve houten vloer. Massieve planken kunnen nog weleens gaan werken met de wisselende luchtvochtigheid in Nederland. 
Deze werkingsvrije brede multiplanken gaan wel tot 26cm breed zijn uiteraard wel duurder dan de smallere uitvoeringen, maar zijn daarentegen erg exclusief.


Brede multiplanken kunnen wel tot 26 cm. De Vloerderij  Hele brede multiplanken. Waar koop ik die

Een brede multiplank kan ook zwevend gelegd

Multiplanken of Duoplanken zijn duurzaam en je woont comfortabel op zo’n stijlvolle brede multiplank eiken vloer. Ze gaan een heel leven mee. De meeste multiplanken in een brede uitvoering worden verkocht in een dikte van totaal 16mm, ze kunnen dan nog heel goed zwevend gelegd worden. Maar vol verlijmen kan natuurlijk ook, dit gebeurt vaak wanneer zo'n brede multiplank op vloerverwarming gelegd wordt. De prijzen van deze breedvoerige multiplanken gelden voor de basis naturel plank, dus onbehandeld, zoals olieen, lakken, verouderen of roken. 
Deze lamelplanken zo ze ook wel genoemd worden, kunnen super gemakkelijk schoon gehouden worden, De olie of lak zijn van dien aard, dat dit vergelijkbaar is met PVC. Dus als je een houten multipplank vloer van tegenwoordig vergelijkt met het gemak van PVC
 is er weinig verschil. Ook in prijs !!

    Brede multiplanken zijn te koop bij de Vloerderij  Super brede multiplanken. Soms wel tot 26 cm  Brede Multiplank. Ze gaan wel tot 26 cm breed

Kies voor deze exclusieve lifestyle met een brede Multiplank. 

Multiplanken met zo'n massieve eiken toplaag zijn de aller veiligste vloeren, maar worden hiernaast ook in super creatieve uitvoeringen geleverd, denk eens aan de gekastijde en getrommelde planken en vergeet ook niet dat er met diverse olietinten hele mooie resultaten behaald kunnen worden. Brede eiken planken doen het steeds beter, maar zoals al gezegd zijn toch weer een stuk duurder. Maar toch zijn deze brede multiplanken zeker het vermelden waard. 
16mm dik rust. Frans eiken 26 cm   € 59,95 m2     20mm dik rust. Frans eiken 26 cm    60,95 m2 ( Indien leverbaar )
Super brede multiplank. Daar ga je voor naar de Vloerderij

Ook visgraat parket in Multiplank uitvoering. Top kwaliteit.

Van multiplanken wordt ook visgraatparket gemaakt dit is superstabiel, veilig en vast, met massieve houten vloeren zou deze breedte veel te gevaarlijk zijn, maar met deze brede solide multiplank loop je geen enkel gevaar. Dus wat let je, als je voor brede duo- of multiplanken gaat. Zelf op vloerverwarming is het perfect.

Multiplank aanbiedingen van de Vloerderij      

Ga je dus voor een veilige vloer en nog een super breed bovendien, informeer dan eens naar die bijzondere brede multiplanken. Onderstaand de showrooms waar je deze brede multiplanken kunt bekijken. Inmiddels hebben we ook 2 partner showrooms in  Limburg en in de regio Rotterdam