Brede plankenvloer. Volop keuze bij de Vloerderij

Brede planken vloer afgewerkt met natuurlijke olie.   Brede planken vloer afgewerkt met natuurlijke olie. Ook heel mooi in een ruige palnkenvloer

Een brede plankenvloer is een sieraad in je kamer.

Een brede eiken vloer van brede planken is praktisch met elk interieur te combineren. We gaan als het moet tot een breedte van 26 cm. Dit is een veilige breedte, alleen als je zo'n vloer in een lameluitvoering neemt. Een multi- of duoplank is dan het geschikst. Ook voor vloerverwarming is zo'n brede Multi plankenvloer het veiligst. Vloerverwarming bestendig. Wil je een aantrekkelijke offerte ontvangen van deze eiken multiplank?, klik dan links op de oranje button.
 
 
Brede plankenvloer Je koopt dit soort houten vloeren bij de Vloerderij

Plankenvloeren zijn betaalbaar, decoratief en bijzonder trendy.

Een brede plankenvloer is wel super gaaf, maar zijn ze ook veilig?, Jazeker in een multiplank uitvoering voor de volle 100%. Ze hebben een minimale werking en kunnen met het grootste gemak op vloerverwarming gelegd worden. Dus deze plankenvloer is zo solide als maar kan. In een massieve uitvoering zijn ze echter ook leverbaar. Zo'n brede massieve plank kan zeker gemonteerd, maar de te volgen legprocedure is wat uitgebreider. Maar een ding is duidelijk de Plankenvloeren van de Vloerderij zijn super betaalbaar en je krijgt een trendy vloer in je woning.

Brede plankenvloer? De Voerderij heeft geweldig goedkope brede plankenvloeren.

Plankenvloer in de olie. Da's super cool. En...niet duur.

Brede plankenvloeren lenen zich uitermate goed om te verouderen of te borstelen. Gebruik je dan ook nog een aparte olie, dan is het plaatje compleet. Een brede plankenvloer geeft dus nogal wat mogelijkheden.

Een brede plankenvloer in een passende witte of grijze kleur is regelmatig te koop voor een aanbiedingsprijs. Je kunt deze houten vloer wit, grijs of wat voor tint dan ook kleuren. Ben je nieuwsgierig hoe jouw brede plankenvloer eruit zal gaan zien? En wil je hem nu al in het echt zien? Dat kan zonder meer..

Een brede plankenvloer kan super mooi staan. De Vloerderij verkoopt brede plankenvloeren

Mooie plankenvloer aanbiedingen. Steeds nieuwe voorraad.

Een brede plankenvloer geeft je kamer net dat ietsje meer. En er zijn bij de Vloerderij steeds wisselende aanbiedingen. Brede planken zijn in, maar ze zijn dan ook heel mooi en steeds gewilder.  Ook de brede planken visgraat vloeren zijn populair. Het zijn brede eiken planken met een toplaag en wel tot 18 cm breed en tot 90 cm lang. Vraag maar eens een scherpe offerte aan van zo'n brede plankenvloer. Er zijn heel wat uitvoeringen leverbaar. Helemaal massief 18cm breed, of juist een eiken toplaag op een multiplex onderlaag geschikt voor vloerverwarming. Kom naar een van onze showrooms en bekijk de aanbiedingen. Brede plankenvloer. Met eiken toplaag. Super gaaf zo'n brede plank met zo'n super trendy karakter. Het is een geweldige heden ten daagse keus. Lees hier nog wat meer info over een eiken vloer.


Onderstaand twee voorbeelden van een brede plankenvloer. In twee prachtige olie kleuren. Een brede plankenvloer in eiken leent zich erg goed voor natuurolie. Wil je nog ietsje meer info over kleuren etc?, dat is mogelijk, je kunt deze kleuren in onze showrooms bewonderen. Maar kijk eerst eens hier. Alle brede plankenvloeren worden als basisplank aangeboden. Dus exclusie bewerkingen zoal olieën, roken, verouderen ed.

Gerookte brede plankenvloer in de witte olie.         Plankenvloeren in brede vorm zijn populair     Brede visgraat parket planken. De Vloerderij

De kleuren op zo'n ruige plankenvloer zijn erg bepalend.

Op zo'n brede planken eiken vloer in gerookt Frans eiken komt zo'n donkerbruine kleurnuance extra naar boven. Er ligt een pimnetje bovenop. Er kan ook een grijze of witte pigment verwerkt worden. Zo'n planken vloer krijgt dan zo'n eigenzinnig effect.


De vraag naar dit soort maxi planken vloeren wordt steeds groter en dat komt omdat een brede eiken plank echt smoelwerk heeft, je ziet direct dat er wat licht. En bovendien zien ze er ook nog eens stoer uit en geven een extra Bourgondische uitstraling. Lees hier eens wat meer....

Een brede planken vloer. Meestal zijn ze van eiken.

Een brede plankenvloer kan heel goed verouderd zijn, of gezaagd uit Bielzen zoals het Raftwood. Er zijn verschillende manieren om een Bourgondisch effect te krijgen, Je kunt zelfs zo ver gaan en de planken handmatig te verouderen. Je bent dan al snel meer dan € 70.- per m2 kwijt.

Een brede plankenvloer koop je bij de Vloerderij   Brede plankenvloeren zijn erg gewild. Ook in Visgraat.

 
Wil je nog meer info ontvangen? bel dan met de Vloerderij tijdens werkdagen van 10.00 uur tot 22.00 uur