Brede plankenvloer. Volop keuze bij de Vloerderij

Brede eiken vloer afgewerkt met natuurlijke rolie

   Brede plankenvloer. Met eiken toplaag

                     Super gaaf
    Een super trendy karakter met zo'n brede plankenvloer
    Het is een geweldige heden ten daagse keus.


                               al vanaf 39.95 m2   

          Kom de brede plankenvloeren bekijken

                         in de uitgebreide


                        Showroosm van de Vloerderij
   
                       door heel Nederland

Een brede Multi- of Duo plankenvloer is OK.

Een brede plankenvloer is praktisch met elk interieur te combineren. We gaan als het moet tot een breedte van 26 cm. Dit is een veilige breedte, alleen als je zo'n vloer in een lameluitvoering neemt. Een multi- of duoplank is dan het geschikst. Ook voor vloerverwarming is zo'n brede Multi plankenvloer het veiligst. Vloerverwarming bestendig.
 
 
Brede plankenvloer Je koopt dit soort houten vloeren bij de Vloerderij

Een brede plankenvloer is wel super gaaf, maar zijn ze ook veilig?, Jazeker in een multiplankuitvoering voor de volle 100%. Ze hebben een minimale werking en kunnen met het grootste gemak op vloerverwarming gelegd worden. Dus deze plankenvloer is zo solide als maar kan. In een massieve uitvoering zijn ze echter ook leverbaar. Zo'n brede massieve plank kan zeker gemonteerd, maar de te volgen legprocedure is wat uitgebreider. 

Brede plankenvloer? De Voerderij heeft geweldig goedkope brede plankenvloeren.

Plankenvloer in de olie

Brede plankenvloeren lenen zich uitermate goed om te verouderen of te borstelen. Gebruik je dan ook nog een aparte olie, dan is het plaatje compleet. Een brede plankenvloer geeft dus nogal wat mogelijkheden.

Een brede plankenvloer in een passende witte of grijze kleur is regelmatig te koop voor een aanbiedingsprijs. Je kunt deze houten vloer wit, grijs of wat voor tint dan ook kleuren. Ben je nieuwsgierig hoe jouw brede plankenvloer eruit zal gaan zien? En wil je hem nu al in het echt zien? Dat kan zonder meer..

Een brede plankenvloer kan super mooi staan. De Vloerderij verkoopt brede plankenvloeren

Mooie plankenvloer aanbiedingen

Een brede plankenvloer geeft je kamer net dat ietsje meer. En er zijn bij de Vloerderij steeds wisselende aanbiedingen. Brede planken zijn in, maar ze zijn dan ook heel mooi en steeds gewilder.  Vraag maar eens een scherpe offerte aan van zo'n brede plankenvloer. Er zijn heel wat uitvoeringen leverbaar. Helemaal massief 18cm breed, of juist een eiken toplaag op een multiplex onderlaag geschikt voor vloerverwarming. Kom naar een van onze showrooms en bekijk de aanbiedingen.


Onderstaand twee voorbeelden van een
brede plankenvloer. In twee prachtige olie kleuren. Een brede plankenvloer in eiken leent zich erg goed voor natuurolie. Wil je nog ietsje meer info over kleuren etc?, dat is mogelijk, je kunt deze kleuren in onze showrooms bewonderen. Maar kijk eerst eens hier. Alle brede plankenvloeren worden als basisplank aangeboden. Dus exclusie bewerkingen zoal olieen, roken, verouderen ed.


Dubbel gerookte brede plankenvloer in de witte olie
Gerookte  brede  plankenvloer afgewerkt met een natuurlijke grijze olie
Op een brede plankenvloer in gerookt eiken komt de donkerbruine kleurnuance extra naar boven, er ligt een witte kleurpigment op.
Op een niet gerookte brede plankenvloer krijgt de grijze olie lang niet zo’n eigenzinnig effect. (zie de foto).

De uitstraling van een gerookte eiken brede planken vloer kan dus lichtjes verschillen.

De vraag naar brede planken vloeren wordt steeds groter en dat komt omdat een brede eiken plank echt smoelwerk heeft, je ziet direct dat er wat licht. En bovendien zien ze er ook nog eens stoer uit en geven een extra Bourgondische uitstraling.

Een brede planken vloer. Meestal zijn ze van eiken.

Een brede plankenvloer kan heel goed verouderd zijn, of gezaagd uit Bielzen zoals het Raftwood. Er zijn verschillende manieren om een Bourgondisch effect te krijgen, Je kunt zelfs zo ver gaan en de planken handmatig te verouderen. Je bent dan al snel meer dan € 70.- per m2 kwijt.

Een brede plankenvloer koop je bij de Vloerderij   Brede plankenvloeren zijn erg gewild. Ook in Visgraat.

 
Wil je nog meer info ontvangen? bel dan met de Vloerderij tijdens werkdagen van 10.00 uur tot 22.00 uur