Duoplanken. Vastberaden & Solide

Duoplanken doen het erg goed. Ze zijn populair. De Vloerderij verkoopt ze     De duoplanken doen het goed op vloerverwarming.
Duoplanken zijn technische toppers.

Duoplanken geven sfeer. Ze passen zich geweldig aan. Ook doen ze het goed in moderne interieurs. En afgewerkt met natuurolie zijn ze super trendy. Wat ook belangrijk is, ze zijn erg geschikt voor elke soort vloerverwarming. Een strak en speels effect met deze betaalbare maar oh zo creatieve planken. Ze hebben een eiken toplaag die optisch hetzelfde is als een massieve plank. Verschillende diktes en breedtes kenmerken deze plank ook. Veel mogelijk dus. Een van de balangrijkste punten is wel de super techniek van deze plank. Kom kijken in de showrooms.

Duoplanken en vloerverwarming dat gaat altijd goed.

Olietinten op zo'n duoplank met zo'n mooie nerftekening is wel heel bijzonder. De kleuren keus is enorm. Meer weten over jouw Duoplank?, bel ons en laat je alles over deze geweldige planken vertellen. Nieuw bij de Vloerderij de bezaagde Duoplanken, kom ze bekijken.


Duoplanken, steeds aanbiedingen   
Duoplanken te kust en te keur
Duoplanken de mooiste aanbiedingen   
Duoplanken goedkoop en goed
Functionele planken met heel veel mogelijkheden.         Duoplanken geschikt voor vloerverwrming.

 
3 van deze smaakvolle Duo lamelplanken op een rij, getint in 3 olie kleuren. Antiek bruin, Oud grijs en Karamel wit. Olie op deze bezaagde lamelplank geeft een bijzonder apart effect. Deze Duo planken hebben een voelbare structuur en zijn ook nog eens anti-slip en dat is een nieuwe ontwikkeling. We noemen dat bezaagd. Een leuke ontwikkeling.

Uiteraard kunnen duoplanken ook verouderd worden. Ook dit geeft een super mooi effect. Ze zijn dan helemaal niet meer van massieve eiken planken te onderscheiden. Dit bezagen is nog maar een klein facet van alle optische mogelijkheden met deze planken.               Duoplanken zijn ook lamelparket

Super mooie en Duoplanken. Ze zijn voordelig bij de Vloerderij

Duoplanken geven je interieur een bijzondere personality

Wat dacht je van de prachtige sfeer die deze Duo parketplanken oproepen? Ja, want zo geef je je woonkamer kleur, sfeer en karakter. Sfeer creëren?., dat doe je gewoon met deze fantastische Duo- en combiplanken van de Vloerderij.
Deze planken met eiken toplaag zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Ze liggen vast en veilig en ze zijn heel goed door de handige thuisklusser te
leggen. Eiken lamelplanken hebben allemaal een goed passende veer en groef rondom en de pasvorm is daardoor dan ook optimaal. Het leggen van de duoplank kan uiteraard ook door ons verzorgd worden. De montageprijzen zullen je meevallen, vooral omdat deze eiken duoplanken door een ervaren vakman gelegd worden. En natuurlijk met garantie.

Duoplanken die zijn er te kust en te keur bij de Vloerderij.nl
Deze duoplank visgraat heeft een dikte van 16mm en is 14 cm breed, flink breed dus. Afgewerkt met een naturel Royl olie.

Alle Duo planken zijn uitvoerig getest. Ook voor België

De Vloerderij levert al meer dan 16 jaar houten vloeren en duoplanken door heel Nederland en daarbuiten. Houten vloeren afkomstig uit eigen import en productie. Je koopt dus je vloer rechtreeks bij de bron met alle voordelen van dien. Ze zijn volledig getest op kwaliteit en duurzaamheid
Ze zijn in heel Nederland populair en je kunt ze bekijken in 8 showrooms in Nederland. Hier liggen ook veel Bourgondisch getinte  eiken duoplanken. Deze planken zijn ook bedoeld voor Belgi
ë, want vanuit Limburg krijgen we veel Belgische klanten. Wil je een houten vloer voor Antwerpen, of een houten parketvloer voor Hasselt?, kom naar de showroom in Limburg.

Dus parketvloeren en houten vloeren Hasselt en Antwerpen. massief houten vloeren in Gent en parket in Brussel.

Duoplanken. Als je een solide vloer wilt, dan neem je toch gewoon Duoplanken? De Vloerderij heeft ze genoeg.
Floorcomfort voor betrouwbare vloerverwarming

Duoplanken zijn te koop in diverse maten en diktes.

Duoplanken doen het goed en worden steeds vaker verkocht, de massieve planken raken hierdoor steeds meer op de achtergrond. Maar dat is wel te begrijpen want deze prachtige planken zijn multifunctioneel en kunnen zelfs in combinatie met vloerverwarming ingezet worden. Ze bezitten het voordeel, dat ze niet zwellen bij een hoge luchtvochtigheid en ook niet krimpen bij een lage (droge) luchtvochtigheid.
Optisch zijn deze Duo parketplanken gelijk aan de massieve planken en de bewerking en het onderhoud zijn ook gelijk. De Duoplanken kunnen zowel zwevend als vol verlijmd gelegd worden en dat is toch een groot voordeel. Ook een groot voordeel is, dat ze leverbaar zijn in vele diktes en breedtes, maar ook in glad geschaafde- en bourgondische varianten.


Duoplanken kunnen super goed op vloerverwarming gelegd.

Duoplanken en vloerverwarming Da's een prima combinatie

Jazeker, vloerverwarming met een duoplank da's een geweldige combinatie en ze kunnen zowel zwevend alsokk verlijmd gelegd worden, 't zijn echt multi functionele planken die nog decoratief zijn ook. De eiken toplaag is onder hoge druk op de berkenhouten drager verlijmd. En deze berken multiplex zorgt voor een onbeweeglijke plank. Veiligheid ten top dus.
Wil je weten wat vloerverwarming kost?, klik dan
hier. Een duoplank tegen een stootje en daarom zijn ze zo geschikt voor vloerverwarming.
Het zijn volwaardige planken die multifunctioneel zijn en daarom breed inzetbaar zijn. Ook leveren wij deze Duoplanken voor projecten, want voor bijvoorbeeld winkels is een duoplank heel geschikt. Kortom: Duoplanken zijn een verstandige keuze als jet om een vaste en veilige vloer gaat.