Eiken lamelparket. Topcollectie Multiplanken

Eiken lamelparket. Wel heel mooi van de Vloerderij.  

Is Eiken lamelparket ook een plank?                   

Eiken lamelparket is in feite ook een houten planken vloer. Alleen is deze vloer niet massief  maar bestaat uit een drager van een stabiele berken multiplex waarop een massieve eiken toplaag is gelijmd. Deze verlijmde multiplex stroken  zorgen ervoor dat de brede plank, dus het parket  bewegingloos en strak ligt. Ze zijn heel goed te leggen door de doe-het-zelver en de uitstraling is gelijk aan die van een massieve plank. kijk ook nog maar eens naar alle voordelen. Ook onderstaande antwoorden zijn interessant.

Heeft lamelparket voordelen? Lamelparket met vloerverwarming? Heeft de toplaag meerdere diktes?
Antwoord: Lamelparket is super stabiel. Dit wordt bewerkstelligd door de berkenhouten drager die opgebouwd is uit kruislings verlijmde lamellen. Lamelparket kan rechtstreeks verlijmd worden op een betonnen ondergrong
Antwoord: Lamelparket is juist gemaakt voor de combinatie met vloerverwarming. Omdat de plank heel stabiel is zullen er dan ook nauwelijks problemen met de schommelingen van de luchtvochtigheid ontstaan.
Antwoord: De dikte van een toplaag kan verschillen. De volgende maten zijn veel voorkomend. 3mm 4mm en 5 mm. Ook de dikte van de drager is verschillend. Zo ontstaan er diverse totaaldiktes. Van 12 mm, 16 mm t/m 20 mm.

                                                                                           
Eiken lamelparket doet het uitstekend in Nederland      Aanbieding eiken lamelparket.   Eiken lamelparket visgraat

 

Een super veilige plank met een massieve toplaag. Heel veel keus.

De werking bij verschillende luchtvochtigheid is bij dit super sterke parket dus te verwaarlozen. Bij de Vloerderij houten vloeren ligt dit technische planken hoogstandje in vele soorten in de showroom. Visgraatparket wordt ook gemaakt met een eiken toplaag en het heet dan gewoon eiken lamelparket. Te leveren in vele uitvoeringen en maten. Maar ook in diverse diktes toplagen.                                                                                                     Een Duoplank is ook Lamelparket

Eiken lamelparket. Wel heel mooi lamelparket van de Vloerderij       Eiken lamelparket. Je koopt het bij de Vloerderij

Lamelparket met vloerverwarming kan dat? Ja juist heel goed.

Berkenmultiplex is zoals al gezegd een stabiele drager en zodoende is zo’n eiken lamelparket erg geschikt voor vloerverwarming. De massieve houten vloeren worden dus door de eiken lamelparket soorten op het verkeerde been gezet. Want massief eiken kan niet samengaan met vloerverwarming. Lamelparket met zo'n massieve toplaag kan dus ook in appartementen gelegd worden, want  een zwevende lamel parketvloer bereikt wel een geluidsreductie van 11 DB.

Voordelig eiken lamelparket. Parket met eiken toplaag. bij de Vloerderij

Ook visgraat lamelparket is bijzonder in trek.

Bij de Vloerderij houten vloeren krijg je een uitgebreide uitleg over lamelparket vloeren in combinatie met alle soorten vloerverwarming. Ook in badkamers wordt een eikenhouten lamelparket en zelfs een visgraat uitvoering wel toegepast. Wel verdient het dan aanbeveling om de vloer met een lak of hardwax af te werken. Al met al het lamelparket is een welkome gast in Parketland.                                                                                                Een multiplank is ook lamelparket.

Eiken lamel parket aanbieding Eiken lamelparket kopen. Bij de Vloerderij

Is eiken lamelparket betaalbaar? Jazeker.

Er wordt heel gedacht dat lamelparket goedkoper vergeleken met massief eiken vloeren, maar dat is beslist niet zo. Echt veel duurder is het trouwens ook niet. In het produceren van lamelparket zit meer tijd. Dus meer arbeidsloon dan in de gewone massieve eikenhouten vloeren. De optiek en uitstraling van een multiplank of duoplank (lamelplanken) is totaal hetzelfde. Als ie eenmaal gelegd is er geen verschil meer te zien. Nee eikenhouten lamelparket is niet duurder.

Lamelparket is solide en gemakkelijk te verwerken

Eiken lamelparket is dus prijstechnisch gezien heel toegankelijk. Daar kun je zeker van zijn! Bij de Vloerderij ligt lamelparket  te kust en te keur en je bent van harte welkom om al die lamelplanken eens te komen bekijken. Je kunt rechtstreeks met de filialen en showrooms bellen, maar ook is een vraag per email voldoende. We beantwoorden al je vragen en zo gewenst offreren we je parketkeuze. Ook schuren we eiken lamelparket in Utrecht.

Eiken lamelparket. Geweldig solide parket.

Eiken lamelparket. Zijn er wel veel mogelijkheden?

Eiken parket bestaand uit lamellen heeft mogelijkheden genoeg, want lamelparket wordt geleverd in diverse breedtes, maar ook in diverse diktes. van 12mm tot 16mm oplopend naar 20mm per m2. Zelfs de toplaag is leverbaar in variabele diktes. Maar ook in bv. een brute Abdijuitvoering of juist een Excellent super gladde uitvoering. Je ziet wel dat er nogal wat mogelijkheden zijn. Want de lamelplanken kunnen ook  nog eens gerookt en/of verouderd en gekastijd worden. Een heel breed scala aan mogelijkheden dus. Lamelparket met een eiken toplaag is net wat voor jou. Lees elders op deze website nog meer over de verschillende houten vloeren en eiken lamelparket. Of lees hier eens iets over houten vloeren trends.

Lamelparket behoort wel tot de laatste trends.

Deze speciale planken kunnen net zoals de massieve eiken uitvoeringen getrommeld, geborsteld en gerookt worden. Ook de optiek van deze bijzondere planken is gelijk. Ze zijn leverbaar zonder- en met vellingkant. Lamelparket wordt vaak in appartementen gelegd. Geluidsoverlast behoort tot het verleden.
De meest interessante ontwikkeling is wel dat er een super evenwichtige en solide visgraat- en Hongaarse punt van gemaakt kan worden. Eiken lamelparket kon nog nooit zo overzettelijk vast gelegd worden. Dit eiken lamelparket koop je ook in onze showroom in Den Bosch.