Houten vloeren trends. Bij de Vloerderij

                             
 
Houten vloeren trend. De Vloerderij toont de laatste trends in Houten vloeren. Houten vloeren in Meppel, maar ook de levering van Houten vloeren in Zwolle.

Houten vloeren trends veranderen ook van tijd tot tijd.


Nu is het eiken visgraat weer actueel en zeker een trend aan het wordenEn extra opvallende houten vloeren trend is wel het verouderde en gekastijde planken visgraat parket. Een eiken parketvloer die niet bestaat uit stroken, maar uit eiken planken. Deze houten vloeren trends vind voor faire prijzen bij de Vloerderij.

Houten vloeren en parket trends. Bezoek de houten vloeren en parket showroom Meppel regio      Parket trends te zien in onze parket showroom in Meppel regio      Kom deze houten vloeren trends bekijken in de parket showroom in Meppel regio

Steeds meer kleurolie. Zachte aardetinten. Trend 2019

 
Dit jaar zullen ook de afgezwakte olietinten door gaan zetten. We geloven daar heilig in. Deze onbestendige wit- en grijsachtige kleuren zijn puur op de natuur gebaseerd en doen het met name goed op eiken vloeren.

De houten vloeren trends in 2019 worden wat ons betreft dus beheerst door gebleekte, geloogde en gerookte houten vloeren. Bovendien tippen we wit en grijs als trendy en geheel passend in deze tijd. “White Wash” en “Grey Wash” nuances geven de vloeren een prachtige patina, dat de natuurlijk structuur van eikenhout uitstraalt. Bekijk hier maar eens wat kleuren

Lekker strak zo'n witte plint. Mooi contrast

De bruine eiken plinten verliezen terrein en de witte MDF plint maakt een opmars. Het mag tegenwoordig best een beetje strakker. Zo'n witte plint biest de eiken vloer naadloos af. Dit soort houten vloeren trends zetten zich gewoon door.

Houten vloeren trends, die ga je bekijken bij de Vloerderij met een houten vloeren showroom in de regio Meppel en houten vloeren in Zwolle      Houten vloeren trend. Bekijk ze in de houten vloeren showroom Meppel.

Tevens is de zachte natuurlijke kleurstelling bij deze creatieve vloeren veel intenser, met rustige natuurlijk kleurschakeringen van wit, grijs of gerookt. Eiken houten vloeren blijven dus trendsetters pure sang.

De Multiplanken en Duoplanken zetten gewoon door.

De Vloerderij volgt al deze houten vloeren trends op de voet en vertaald deze naar het dagelijks leven, de houten vloeren ontwikkelingen staan derhalve dan ook nooit stil.
Op de foto, een eiken parketvloer in een getrommelde Abdij uitvoering, maar ook leverbaar in een gladdere versie. Deze eiken parketvloer kan in vele vormen en dessins gemonteerd worden. ’t Is maar net wat je mooi vind, er is veel mogelijk. Dezelfde eiken parketvloer is ook leverbaar in een Duoplank of Multiplank. De uitstraling blijft gelijk.
Diagonaal gelegde vloeren zie je ook alweer hier en daar de kop opsteken. 

Kom de nieuwe houten vloeren trends bekijken bij de Vloerderij

Houten vloeren trends vind je in al onze showrooms. Deze geweldige en zeker betaalbare vloeren vind je dus door heel Nederland. Houten vloeren Genemuiden tot Houten vloeren Emmeloord en houten vloeren Kampen tot houten vloeren Lemmer. Ook houten vloeren Zwartsluis en houten vloeren in Meppel.