Een eiken toplaag?.Super Solide zo'n eiken toplaag

Eiken toplaag. Een vloer met eiken toplaag. Voor vloerverwarming

Eikenhouten toplaag. Ook visgraat. Top voor vloerverwarming.

Eiken Toplaag? De Vloerderij levert al meer dan 10 jaar multiplanken en duoplanken. Ze zijn allemaal getest op kwaliteit en zijn voor allerlei soorten vloerverwarming geschikt. Houten vloeren met een eiken toplaag zijn te  koop in vele uitvoeringen. Zo’n massieve eiken toplaag wordt in repen gezaagd uit een dikke eiken plank van 3 cm dik. Zo ontstaat dan een practige eiken toplaag op een lamelplank. Of ook wel genaamd Multi- of Duoplank.

Parket met eiken toplaag. Parketvloer met eiken toplaag is de juiste keus. De Vloerderij   Een parketvloer met toplaag levert de Vloerderij voor een aantrekkelijke prijs. Zeer geschikt voor vloerverwarming.    Een eiken toplaag is super. 

Toplaag parket is veel beter bestand tegen een hoge luchtvochtigheid.

Deze toplaag wordt onder hoge druk verlijmd op een berken multiplex en zodoende ontstaat er een zeer stabiele plank, die voor 99% bestand is tegen vocht. Soms kan de luchtvochtigheid hoog oplopen en het berkenhouten onderkant is hier goed tegen op gewassen.
Tegenwoordig is het een algemene trend aan het worden deze lamelplank met eiken toplaag in te zetten voor meerdere doeleinden. Maar vooral voor de combinatie met vloerverwarming. Deze
Duoplank is leverbaar in diverse breedtes en diktes. Ook de toplaag varieert in dikte. Ze gaan van 3 mm t/m 6 mm. Hier nog wat info over een eiken vloer.

De prijs van zo'n stabiele plank valt erg mee, je koop al een super kwaliteit vanaf
€ 39.95

Eiken toplaag. Parket met eiken toplaag gaat hel goed

Verouderen, borstelen, schrapen? Een eiken toplaag is geschikt.

Deze solide planken kunnen net zoals de massieve eiken planken heel goed bewerkt worden, want zo’n eiken toplaag leent zich er uitstekend voor. Planken gaan er cool uitzien vooral als ze geborsteld of verouderd zijn. Houten vloeren met een toplaag zijn helemaal van deze tijd en worden zelfs al standaard geadviseerd in nieuwbouw. Want 9 van de 10 nieuwbouw woningen zijn voorzien van vloerverwarming. De Vloerderij schuurt ook vloeren met een eiken toplaag in Utrecht.

Eikene toplaag. Houten vloer met toplaag. Parketvloer met eiken toplaag. De Vloerderij

Een eiken toplaag met verschillende bewerkingen kan dat? Ja.

Door een eiken toplaag te manipuleren kunnen custom made gemaakt worden. Fris en Frivool zeggen we weleens, want je kunt ze eindeloos combineren met items in je interieur. Ook  levert de Vloerderij een modern scala Multi- en Duoplanken in bijvoorbeeld wit tinten, heel verschillende multiplanken met kleurnuances ontworpen in eigen werkplaats. De bewerkingen zijn erg divers. Met name de oliekleuren zijn legio.

Ook in slaapkamers is eiken toplaag parket populair.

Een houten vloeren uitgerust met een toplaag zijn super flexibel in hun toepassingen. Ze worden voor intensief belopen ruimtes gebruikt, maar doen het ook goed in slaapkamers. De toplaag die in feite uit verschillende houtsoorten kan bestaan wordt er in diverse diktes met hoge druk op verlijmd. Zo ontstaat een kwaliteitsplank van de eerste orde. Vooral een eiken toplaag is tegenwoordig zeer gewild. Toplagen van eiken kunnen geleverd worden in diverse diktes. 3mm - 4mm - 5mm en ook nog in 6mm.Zo'n eiken toplaag kan nog best vaak geschuurd worden. 

Een vloer met een eiken toplaag kan jarenlang mee.

Een verouderde eiken toplaag. Getrommeld of geborsteld.

Bij de Vloerderij gaan we voluit voor deze nieuwe generatie multiplanken met een eiken toplaag. Maar niet enkel de multiplank met een massief eiken toplaag heeft onze voorkeur, maar vooral ook de manier waarop we deze een eigen gezicht geven. En hiernaast zijn we steeds bezig met een vervolg voor een toekomstige collectie Duo- en multiplanken. Deze serie met diverse diktes eiken toplagen kunnen dus van een hedendaagse uitstraling voorzien worden. Ze kunnen verouderd en geborsteld worden.
Zo'n plank is dan niet meer van een massieve uitvoering te onderscheiden.

Heb je vragen over de multiplank en z’n eiken-toplaag?, of over andere houten vloeren, neem dan kontakt met ons op. Graag tot ziens in een van onze filialen. De Vloerderij breidt steeds verder uit en is al in de meeste Nederlandse regio's present. Ook wordt multiplank of duoplank parket met toplaag al goed in Vlaanderen verkocht..