Multiplank in casual kleuren

Werkingsvrije Multiplank. Voordelig bij de Vloerderij. Multiplank fabrieksvloeren.  De Multi of Duoplank. Een Multiplank ligt erg solide.

Een multiplank is sfeervol en technisch perfect.       Multiplank. De voordelen van de multiplank.

Geef je huis karakter met deze technisch perfecte multiplank en je ervaart, dat zo’n solide gelaagde plank zich aan ieder interieur aanpast. In combinatie met vloerverwarming zijn ze helemaal geweldig. Werking is nagenoeg uitgesloten. Een eiken multiplank kan op vele manieren afgewerkt worden. Bovendien is een multiplank vloer breed inzetbaar. Denk hierbij eens aan een Multi visgraat parket. Reden genoeg om voor deze zo speciale plank te kiezen.

Multiplank vloeren. Aanbiedingen multiplank bij de Vloerderij.

Steeds weer aantrekkelijk prijzen. Ook in visgraat

De prijzen van deze bijzondere vloer blijft aantrekkelijk. Er zijn steeds aanbiedingen. Prijzen beginnen bij € 35. 95 En als jij je voordeel wilt weten bel dan of kom langs. Je krijgt altijd een scherpe offerte. Maar in een van onze showrooms krijg je direct een offerte. En dat is wel zo aantrekkelijk. Wil je een scherpe offerte ontvvangen? Klik dan links op de oranje banner.

De collectie multiplanken wordt steeds uitgebreid

De hardloper, de multiplank van 16 dik en 22 breed is de populairste uitvoering, maar er nog meer variaties verkrijgbaar. De ontwikkeling staat niet stil.

De mooiste multiplank vind je bij de Vloerderij   een multiplank kopen in Den Bosch

Multiplanken speciaal bewerken kan ook

We kunnen deze multi lamelplank zelfs verouderen borstelen en basic schaven. De toplaag gaat er dan Bourgondisch uitzien. Wanneer ze eenmaal gelegd zijn, zijn ze niet van een massieve vloer ter onderscheiden. Een Bourgondische uitstraling is het resultaat. Kom langs en ervaar het zelf..

Olie en Multiplanken een super combinatie

Een eiken toplaag kan heel goed met olie bewerkt worden. Het geeft een natuurlijke sfeer te zien en het onderhoud is heel eenvoudig. Vloerolie is verkrijgbaar in vele kleurschakeringen en olie op een multiplank resulteert in een natuurlijk uitstraling van de plank. Olie en eiken gaat heel goed samen.
Denk eens aan de kleuren. Onbestendig grijs, Oud wit en dark antique. Of Dark Antique. Mooie diep natuurtinten.

Olie op een multiplank kan heel goed.    Een multiplank heeft een toplaag van eiken.    Een multiplank heeft een eiken toplaag

Een unieke sfeer? De Multiplank zorgt er dus voor.

Wat denk je van die warme sfeer die een geoliede multi functionele plank uitstraalt? Je woning wordt aantrekkelijker en krijgt extra kleur. Denk ook eens aan een verouderde plank, creëer hier gezelligheid mee en doe dat gewoon met de multiplank van de Vloerderij.nl

Een Multiplank kopen in Amsterdam. Dat kan.       Multiplanken met eiken toplaag. Veilige planken op vloerverwarming.

Vloerverwarming kan gewoon heel goed.

Multiplanken staan bekend om hun geschikheid voor vloerverwarmingsoorten. Een multiplank ligt zo vast als een huis en dat is nu juist zo belangrijk voor vloerverwarming. Ook kunnen ze ze tegen eens stootje. Bijvoorbeeld de schommelingen in Luchtvochtigheid. Deze zorg heb je met deze planken totaal niet.

Al meer dan 10 jaar ervaring met vloerverwarming.
De Vloerderij levert al meer dan 10 soorten multi- en duoplanken, de multiplank-vloer is uitvoerig getest. Met name voor allerlei soorten vloerverwarming zijn ze uitgetest.

Multiplank Raftwood. Verouderde multiplank

Een breed scala aan Trends & Toekomst

Een hele mooie trend die zich tegenwoordig in de vloeren- en parketbranche aftekent zijn wel de multiplanken in trendy uitvoeringen. Het hoeft niet meer zo strakjes en gladjes te zijn. Een vloeren-concept in de vorm van een creatief bewerkte multi bewerkte plank kan er super gaaf en cool uit zien. De Raftwood en driftwood uitvoeringen of de verzilt vergrijsde planken zijn hiervan een voorbeeld.

Frisse en gedurfde multiplank vloeren. Stabiel en ondertussen ook met een casual uitstraling. Lekker losjes. Ook voert de Vloerderij een ruim scala planken in de witachtige tinten, zowel verouderd of gekastijd. Elke multiplank ontworpen in eigen huis.

De Vloerderij maakt zich sterk voor de allernieuwste generatie multiplanken. Maar niet enkel deze  multi verlijmde plank heeft onze speciale voorkeur, maar vooral ook de manier waarop we ze zo exclusief mogelijk aanbieden. En nu alweer bezig zijn met een volgende collectie multiplank vloeren.