Eiken vloeren. De allermooiste vloeren. Kom kijken

Eiken vloeren. De Vloerderij heeft wel hel interessante eiken vloeren.

Eiken houten vloeren blijven het goed doen. Ze zijn solide en betaalbaar


Eiken vloeren d
é specialiteit van de Vloerderij. Exclusief in Nederlandse verkrijgbaar sinds 1995. Massieve eikenhouten vloeren nu nog maar mondjesmaat verkrijgbaar in 18 cm breed. Andere breedtes op aanvraag en indien voorradig. Eiken-vloeren met een massieve toplaag zijn verkrijgbaar t/m een breedte van 26 cm. Best wel breed. Maar wel super veilig. In Nederland maken op dit moment de Duo- en Multiplanken de dienst uit. Eiken houten multiplanken zijn veruit favoriet en zijn bij de Vloerderij bovendien buitengewoon betaalbaar. Eiken vloeren blijven onveranderd populair.
Eiken vloeren? De Vloerderij kan nog massieve eiken vloeren leveren in een breedte van 18 cm.

Eikenhouten vloeren komen in vele gedaantes. Gladjes en soms ook brutaal geolied.

Eiken vloeren kunnen aantrekkelijk gemaakt worden met een mooie antiekkleurige natuurolie. En ja natuurlijk, ze zien er dan met een juiste olietint gaaf uit. Afgewerkt met een natuurolie kunnen ze er erg natuurlijk uit gaan zien. Wij vinden geoliede eiken vloeren in ieder geval onweerstaanbaar. Ze laten zich goed combineren met de meest uiteenlopende interieurs. Zorg wel voor mooie zachte natuur kleur. Woca heeft dit soort natuurtinten. 

Eiken vloeren zagen uit oude eiken balken en uit gebruikte spoorbielzen. Is dat wel wat? Ja dat is een trend die nog wel even door zal zetten. De brutaalste vloeren worden uit oude spoorbielzen geboren. Ze worden in een massieve uitvoering geleverd, maar ook als multiplank met massieve toplaag. Prachtige mooie vloeren met de aansprekende namen Raftwood en Wildwood. Wij houden ons vrij rustig met de levering van deze deugnieten omdat de aanvoer maar mondjesmaat is. 


eiken vloeren. De Vloerderij heeft er genoeg.

Je hebt Frans eiken vloeren, maar ook Europees eiken vloeren. Beiden OK

Eiken vloeren komen tegenwoordig ook vrij veel uit Oost Europa. Voorheen kwamen ze bijna alleen uit Franrijk, tussen deze twee eikensoorten bestaat niet echt veel verschil. Oost Europees eiken-vloeren zijn een fractie harder en hebben van zichzelf een donkerder uitstraling, ze zien er vrij pittig uit met soms bijna zwarte noesten, terwijl Franse eikenhouten vloeren wat beschaafder ogen, ze zijn wat lichter van kleur en zijn om het zo maar eens te noemen wat eleganter.
Het is natuurlijk wel zo, dat vloeren van deze soort eiken die met olie afgewerkt worden hun eigen uitstraling krijgen, zo zijn Europees eiken vloeren in principe geschikt om met zwart tinten af te werken, terwijl Frans eiken vloeren vaak met een witte of grijze olie bewerkt worden, maar ook hier weer geldt.....Smaken verschillen. En dat is maar goed ook. Maar voor elke smaak is er wel een vloer en het maakt niet uit wat voor kleur.


Eiken vloeren. De Vloerderij verkoopt al bijna 20 jaar houten vloeren.

Eiken vloeren leggen is vakwerk. Datzelfde geldt ook voor eiken vloer renovatie!

Je hebt hier en daar al wel eens wat eiken vloeren zien liggen en bent er inmiddels al wel van overtuigd, dat het echte eiken toch wel heel sfeervol is en dat het legproces toch wel vakwerk moet zijn.
Ze hebben een geweldige uitstraling en eiken vloeren zijn ook nog es een keer heel gemakkelijk in onderhoud. Vooral olie leent zich goed voor allerlei eiken vloeren, tinten genoeg. Je kunt je eiken vloer dus naar eigen idee bewerken. Zelf leggen gebeurt ook vrij vaak, heb je twee rechter handen dan kun je de klus zelf goed aan. Wil je echter liever dat er een professional komt leggen, dan kan dat ook. Vul dan het
FORMULIER in en dan ontvang geheel vrijblijvend een prijsidee. De vloerenvakman geeft je dus een scherpe prijs van te voren zodat je weet waar je aan toe bent. De prijzen bij de Vloerderij zijn erg transparant, vraag maar eens.

Eiken vloeren maar dan in een visgraatparket. Dat is wel heel trendy

Fabrieksaanbiedingen voor eiken planken, maar ook voor visgraat planken parket

De Vloerderij heeft doorlopend aanbiedingen in allerlei massieve eiken vloeren, maar ook vloeren met een harde eiken toplaag. Neem eens de moeite om al die vloeren te bekijken en klik daarom eens op de vloeren banner. En wat dek je van de nieuwe trend Max Visgraatparket gemaakt van brede eiken planken? Dit is een geweldige ontwikkeling Plankenparket of Haaientand parket noemen wij het weleens.

De dames van de Vloerderij staan voor je klaar om je een passend en vakkundig advies te geven.
Wij hebben tussen onze vele eiken-houten-vloeren ongetwijfeld een variant zitten die ook jou kan bekoren. Houdt je wellicht van een van onze zwaar massief eiken die fungeert als solide basis? Of bent je helemaal weg van de prachtige Frans eiken vloeren die wij in ons assortiment hebben? Wat dacht je anders van onze donkere en zeer exclusieve verouderde Europees eiken
abdij vloeren? De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd en het overwegen meer dan waard.

Eiken vloeren, steeds de mooiste aanbiedingen bij de Vloerderij.

Bovenstaande prachtige vloer is behandeld met een super OSMO hardwax.

Of je nu een doe-het-zelver bent of dat je het klussen liever aan iemand anders overlaat; bij de Vloerderij ben je aan het juiste adres voor fraaie vloeren. Om een eiken vloer te bestellen kun je bellen met Janneke (06 46 38 11 81). Ook kun je een afspraak maken om deze eiken vloeren te laten leggen. Klik hier als je wilt laten leggen. Een eiken vloer kan heel goed behandeld worden met bv.Osmo olie. Maar ook een natuurolie van Woca is prima. Olie is zowiezo perfect.

Op onze website vind je een greep uit de collectie en daaraan gekoppeld uiteraard onze gunstige prijzen. Neem eens een kijkje en ontdek de vele voordelen van al onze eiken vloeren. En heb je een vraag over hardwax of andere olie, bel ons gewoon.

 

Een eiken vloer van de Vloerderij in verouderde uitvoering. Ook leverbaar in bezaagde eiken vloeren
Een gerookte eiken vloer, afgewerkt met een white wash Woca olie...., Ja zo kan het ook!
kom eens langs en overtuig je.


 
De Vloerderij voor voordelige eiken vloeren. Ook Visgraat en parket
Een goedkope eiken vloer in abdij uitvoering en heel simpel naturel geolied. Een geweldige vloer die zich goed laat combineren. Afn. 100m2
De Vloerderij, voor al je eiken houten vloeren.
Ook voor je antieke eiken houten vloeren. Wel heel mooi hoor. Eiken.

 
 

 Eiken vloeren zijn geweldig trendy. De Vloerderij verkoopt heel veel eiken vloeren.
Eiken vloeren kunnen met super veel olietinten bewerkt worden. Foto: Zachte tint Castle Grey

Verschillende soorten eiken vloeren

De Vloerderij heeft steeds aanbiedingen in eiken vloeren. In grote lijnen kunnen we 3 soorten onderscheiden, te weten Frans eiken, Europees eiken en Amerikaans eiken. Deze eiken vloeren lijken heel veel op elkaar.  Alleen loopt Amerikaans eiken wat uit de pas, het is een vrij lichte kleur. Eigenlijk wat bleekjes en ze ogen heel erg netjes en de prijs valt eigenlijk wat tegen. Ook de leveringen van Amerikaans eiken zijn onregelmatig.
Frans- en Europees eiken doen het stukken beter. Een mooie Frans eiken vloer is een sieraad in je kamer, Frans eiken is elegant zeggen we weleens. Europees eiken is stoerder en een stuk brutaler van uiterlijk.
Ach, het is maar net waar je voor gaat. Voor beide varianten is wel wat te zeggen.
De Vloerderij bouwt en renoveert ook trappen, dus levert niet alleen eiken vloeren. Eigenlijk alles wat met eiken te maken heeft kunnen we leveren.