Plinten monteren

bij jou in de regio

Voordelen

Veel model variatie
Actuele kleuren
Herboren uitstraling

Plinten met charisma.

De plintafwerking is de finishing touch.

Plinten monteren? Dat doen we vakkundig

Plinten monteren? Wij noemen plinten weleens vloerversierders. Ze zijn onmisbaar belangrijk voor de afwerking van een houten vloer of parket. Plinten beschermen de wand, bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen. Mooie verzorgde plinten geven net dat stukje extra’s aan je interieur. Maar ook geven ze een extra stijl aan je woning. Wij willen ook jouw woning weer laten shinen.
Je ontvangt van ons een prijs en een hel boel informatie

Plintmontage in jouw regio

Plinten monteren? De Vloerderij monteert de mooiste plinten op een vakbekwame manier. Juiste plinten monteren is belangrijk. Want een plint kan de uitstraling van een vloer maken en breken. Een vakkundige montage van bijpassende plinten bij je houten vloer, parket, laminaat of PVC vloer is dan ook van groot belang.

Plintmontage door heel Nederland

De gespecialiseerde partners van de Vloerderij monteren plinten door heel Nederland en hanteren vriendelijke prijzen.
Hiernaast is ervaring en vakmanschap een belangrijk aspect. Een goed afgewerkte vloer is wel een visitekaartje. Maar voor een perfect eindresultaat staan we garant. Want plinten zijn nu eenmaal de finishing touch van je vloer.

Fair geprijsd plinten assortiment

Een ruime keuze in het plinten assortiment gaat vooraf aan het plinten monteren. De stijl van niet iedere woning is gelijk en daarom is er veel keus in maten, stijlen en uitvoeringen. De Vloerderij heeft een heel mooi duidelijk en aantrekkelijk geprijsd assortiment. En dat voor een hele faire prijs. En weet je? Plinten monteren doen we al sinds 1995.

Altijd een plinten expert in de buurt

Het plinten montage vakteam van de Vloerderij werkt per rayon en zodoende zijn ze altijd dicht in de buurt. Ze hanteren korte lijntjes en dat werkt prima. Vragen worden indien mogelijk nog dezelfde dag beantwoord.

Vele soorten en modellen MDF plinten

De moderne tijdloze plinten uitvoeringen worden wel het meest toegepast. Maar verder zijn er ook klassieke, romantische en retro plinten. Dit soort plinten monteren is mogelijk in verschillende hoogtematen. Het is maar net waar je woonkamer om vraagt.

Kosten plinten monteren

De prijs voor plintmontage is meestal ‘all inclusive’. Alle materialen en werkzaamheden zijn inbegrepen. Je bent dus verzekerd van duidelijkheid van te voren. De vermelde prijs op de offerte staat vast en latere verrassingen zijn dan ook uitgesloten. 

Nog enkele montage voorwaarden

  • De ruimtes waar de plinten gezet worden, moeten vrij van obstakels zijn.
  • Meubels minimaal een meter van de wand plaatsen.
  • Wanden en vloeren moeten vlak  zijn, dit is nodig bij gebruik van montagekit.
  • Een aparte ruimte voor het zaagwerk. Ook te gebruiken bij slecht weer.
  • Parkeerkosten worden extra berekend.

Plinten monteren aan de muur

Plinten kunnen op verschillende manieren aan de muur worden bevestigd. Ze kunnen gelijmd worden. Maar schroeven en zelfs spijkeren kan ook. Bij de verlijming van de plint wordt er kit aangebracht en de plint hecht zich krachtig vast aan de muur. Dit is de meest voorkomende manier.

Bij de montage met schroeven moeten er eerst schroefgaten in de muur worden gemaakt. Gaten van 6 mm waarin de pluggen passen. De plinten worden dan stevig vastgeschroefd. De schroefgaten worden
weggewerkt met plamuur. Maar we bespreken alles duidelijk van te voren.

De montage van plinten met spijkers komt nog maar weinig voor, schroeven en kitten is krachtiger. Spijkers kunnen na verloop van tijd langzaam loslaten. De kleine spijkergaatjes moet wel plamuur gestopt worden. Bij plinten monteren worden in alle gevallen eventuele kiertjes tussen wand en plint gekit met acryllaat kit. Al met al een beproefde methode.

Offerte aanvragen

Bij jou om de hoek.
Ben jij ook zo benieuwd hoe een plinten offerte er uit zal zien? Vul dan het formulier zo nauwkeurig mogelijk in en binnen no time ontvang je info en een aantrekkelijke offerte.