Vloerderij Groningen

Vloerderij partner

  • Visgraat parket of multiplanken
  • Eigen exclusieve vloerbewerking
  • Massief eiken vloeren

Betaalbare kwaliteitsvloeren uit Groningen.

Bel Holtz Vloeren

Bel ons voor info of een afspraak.
06-43225065 of 06-14554341

Houten vloeren

Betaalbaar lamel parket, multi planken en visgraat vloeren. De perfecte Holtz houten vloer. Geschikt voor alle soorten vloerverwarming.

Antieke houten vloeren

Voorraad antieke vloeren. Massief eiken vloeren. Specialist in verouderde en getrommelde houten vloeren en parket. Gegarandeerde kwaliteit. Eigen kleurenpalet.

Eigen legservice

De legservice van Holtz vloeren bestaat uit louter vaklui. Ze verzorgen de montage van houten vloeren maar ook van patroonparket. In heel Groningen

Kwaliteits vloeren in Groningen

Beslist een eigenzinnige showroom waar je net iets andere vloeren vindt. Geweldige trendy vloeren, maar ook een klassieke lijn. Laat je verrassen en ga het avontuur aan. Inspiratie opdoen is hier vanzelfsprekend. Laat je ook eens voorlichten wat betreft de laatste kleurmogelijkheden. Olie of lak? Holtz heeft de ideeën.

Bijna zeker dat hier ook nog een massief houten vloer ligt te wachten. Houten vloeren voor de hele regio Groningen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit. De houten vloeren showroom voor Groningen staat vol met interessante vloeren samen gesteld door de Gebr. Holtz.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over Holtz vloeren

Bij Holtz vloeren vind je een uitgebreid pallet authentieke houten vloeren. Vakmanschap is hier heel gewoon en hier wordt nog met de klant mee gedacht. Om op een goede manier een houten vloer te verkopen is geduld nodig en geduld dat hebben ze hier aan de Ulgersmaweg. Ook jouw idee wordt wordt meegenomen in de uiteindelijke beslissing.

De missie van Holz vloeren is om kwalitatieve creatieve vloeren te maken. Vloeren van meestal eikenhout voorzien van een krachtige toplaag verlijmd op een onverzettelijke berken multiplex. Het leggen van vloeren en parket wordt verzorgd door een vakkundig team. De klant wordt volledig ontzorgd.

Geïnteresseerd in zo’n prachtige houten vloer? Vul de offerte in dan gaan we daarna samen brainstormen.

Adres
Holtz Vloeren (Vloerderij Partner)
Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen
De showroom is geopend op donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bel Holtz Vloeren

Bel ons voor info of een afspraak.
06-43225065 of 06-14554341