Vloerderij Amsterdam

Vloerderij partner Amsterdam

  • Kwaliteit is onze standaard.
  • Trendy interieurproducten onder één dak.

Van perfecte houten vloeren tot trendy meubels op maat en geweldige eigentijdse stalen deuren.

Bel de Houtfabriek

Bel ons voor info of een afspraak.
0346-282663

Houten vloeren

Stabiele multiplanken, visgraatparket en Hongaarse punt? Wij maken samen met jou idee de perfecte houten vloer samen.

Traprenovatie

Je trap krijgt persoonlijkheid met eiken treden. Eikenhout geeft je trap  allure en weer een toekomst. Kies dus ook voor zo’n trap!

Meubels op maat

Maatwerk meubels zijn exclusief en verrijken jouw leefgebied. Gratis advies, aandacht, vormgeving en functionaliteit.

Stalen deuren

De Houtfabriek maakt stalen deuren exact op maat. Kiest zelf de gewenste vlak-verdeling, de ideale greep en afwerking.

Maatwerk in houten vloeren

De Vloerderij Amsterdam met een allesomvattende  showroom vol met een keur aan houten vloeren en parket. Multiplanken, visgraatparketvloeren, of andere patroonvloeren. Laat je eens verrassen en zie hier die uitgebreide collectie eikenhouten vloeren afgewerkt in de mooiste olietinten.

Ontwerp & Vormgeving.

Aanschouw hier jouw eigen speciaal op maat gesneden houten vloer. Houten vloeren en parket met super uitstraling. Gemonteerd door onze eigen ervaren leggers.  De Houtfabriek  ontwerpt en produceert ook  industrieel vormgegeven eiken maattafels. Maar ook stalen deuren zitten in het assortiment.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstig parket of houten vloer? Vul dan nu maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een goed verzorgde prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk en je krijgt een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over De Houtfabriek

In de showroom van de Houtfabriek, gelegen in het  mooie en landelijk Westbroek tussen Utrecht en Amsterdam, worden een keur aan houten vloeren gepresenteerd, tafels op maat en eigentijdse stalen deuren. Er is dus veel te bekijken en ook te beleven in deze top showroom.

De Houtfabriek is professioneel partner van de Vloerderij en deelt dus mee in vele jaren ervaring en productkennis. De meer dan 20 jaar ervaring in parket en houten vloeren zorgt voor kwaliteits producten. Dichtbij Amsterdam met gratis parkeermogelijkheden zo voor de deur.

De houten vloeren showroom van de Houtfabriek ligt precies in het  verzorgingsgebied voor de stad Utrecht en ligt ook dichtbij Amsterdam en is  perfect bereikbaar vanuit het Gooi en Amersfoort.

Adres
De Houtfabriek (Vloerderij partner)
Kerkdijk 24a 2615 BE in Westbroek
Openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur – 17.00 uur

Bel de Houtfabriek

Bel ons voor info of een afspraak.
0346-282663