Over De Vloerderij

Over De Vloerderij

Houten vloer & parket oplossingen.
Samen met onze partners kwaliteitsvloeren aanbieden voor faire prijzen.

  • 25 jaar in ’t hout.
  • Nationale parket legservice
  • Leveringen vanuit de schaverij
  • Partner showrooms door heel Nederland

Houten vloeren en parket

Houten vloeren en parket leveranties door heel Nederland. Gegarandeerde parketvloeren. Eigen distributie. Snelle leveringen. Visgraatparket expert. Nationale legservice.

Parket presentatie door heel Nederland

2 EXPO showvloeren woningen in Steenwijk. Horizontale parketvloer presentatie. Eigen visgraat planken parket lijn. Lamelplanken met massieve toplagen. Parketrenovatie.

Vakkundige parketrenovatie

Houten vloer onderhoud en parket renovatie service. Uitgebreid team van parketteurs. Oplossen van water- en brandschade. uitstekende contacten met verzekeraars.

Jarenlange ervaring

De Vloerderij is een puur Nederlands houten vloeren bedrijf met partnershowrooms door Nederland. Ons bedrijf bouwt al sinds 1997 op deze lange ervaring in de parketbranche. Een hoogwaardig geselecteerd programma is inspirerend voor menig consument.

De Vloerderij is een voorstander van verantwoord bosbeheer. De houten vloer selecties die gemaakt worden zijn efficiënt maar zeker ook beter voor ons milieu.

De Vloerderij adviseert in woonstijl, in het ontwerp van je vloer en ontzorgt bij de montage van de vloer.

Waar vind je de Vloerderij

De keuze van een houten vloer is wel een van de meest bepalende factor in je interieur. De vloer is letterlijk de basis. De Vloerderij adviseert al jaren bij de aankoop van houten vloeren en parket en wijst de consument op al die elementen die een woning compleet maken.

Door de lange ervaring kunnen we ook juiste kwaliteitsadviezen geven en bovendien werken we ook samen met architecten.

Adres:
De Vloerderij
Oostercluft 418, 8332 DR, Steenwijk
Openingstijden: op afspraak