Houten vloeren

Houten vloeren

Een nieuw begin van mooi en duurzaam wonen. Uitgebreid advies en een betaalbare prijs.

Profiteer van het aantrekkelijke kwaliteitsvoordeel.

Bekijk ze in onze showrooms door heel Nederland.

Top collecties houten vloeren

Krachtig en duurzaam, dat zijn houten vloeren. Ze stralen kracht uit en geven iedere woning een fraaie uitstraling. Deze karakteristieke vloeren zijn niet alleen prachtig, maar staan ook garant voor een hoge kwaliteit. Creativiteit en niet te vergeten duurzaamheid. Benieuwd naar het populaire assortiment plankenvloeren en parket van de Vloerderij? Je kunt een bezoek brengen aan de showrooms kris kras door heel Nederland om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Kies je houten vloer

Kracht en duurzaamheid, dat zijn twee factoren die bij houten vloeren horen. Ze stralen kracht uit en geven iedere woning een perfecte uitstraling. Deze karakteristieke vloeren zijn niet alleen prachtig, maar laten ook een verrassende kwaliteit zien. De keus om voor een houten vloer te kiezen is daarom dan ook een hele goede keuze.

Renovatie

Houten vloeren leggen en de renovatie van de meest uiteenlopende vloeren en parket zit al meer dan 25 jaar in ons servicepakket. Ben je van plan om je oude houten vloer of je visgraat parketvloer te vervangen door een nieuwe vloer? Dan zijn wij ook graag je partner. Of ben je verhuisd en nog zoekende naar de perfecte eiken parketvloer? In beide gevallen biedt de Vloerderij zowel de voor levering als ook gewenste renovatiediensten aan. Vakkundig onderhoud is een vanzelfsprekende garantie. Vraag een offerte aan en er rolt een vriendelijk prijs uit de bus. Voor het restaureren van een oude antieke eikenvloer kun je eens met onze collega contact opnemen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming kan heel goed in combinatie met houten vloeren en parket, maar voor deze combinatie wordt in de meeste gevallen de lamelplank gebruikt. Deze houten multi lamel plank vloer is praktisch werkingsvrij en kan zodoende heel goed op vloerverwarming ingezet worden. De Vloerderij heeft contacten met ervaren installateurs en wij adviseren regelmatig welke installatie het beste bij jouw vloer past. Multiplanken zijn breed in te zetten, ze kunnen zowel zwevend als verlijmd gemonteerd worden en in beide gevallen zijn ze optimaal warmte doorlatend. Twijfel je en heb je nog vragen over houten vloeren en vloerverwarming?, neem dan snel contact met ons op.

Uitgebreide showrooms door heel Nederland

De Vloerderij is de laatste jaren flink gegroeid. Er zijn nu alweer 9 showrooms in Nederland waar een geweldige collectie houten vloeren en parket te zien is. Vanuit deze showrooms worden ook de vloeren gelegd. Ook speelt de Vloerderij een rol in de renovatie van de meest uiteenlopende soorten vloeren. Enkele vakkundige teams zijn dagelijks op diverse locaties in Nederland te vinden. In de toekomst zullen nog enkele verkooppunten toegevoegd worden. Al deze gespecialiseerde houten vloeren showrooms kunnen gezamenlijk een mega groot assortiment aanbieden.

Vrijblijvende offertes

Het is altijd belangrijk om alvorens tot aankoop over te gaan eens een totaal prijskaartje te ontvangen. Bij het kopen van parket of een houten vloer ga je niet over 1 nacht ijs. Daarom is het verstandig om eerst eens een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt hier ons vloerformulier voor gebruiken. En binnen 24 uur krijg je een passende offerte rechtstreeks van de showroom in jouw rayon.

Inspiratie voor je houten vloer

Houten vloeren inspiratie. Dat kun je op doen bij de Vloerderij, neem nu eens die verouderde houten vloeren met een doorleefd uiterlijk vol van historie. Ze hebben stijl en karakter.  Ook in jouw huis kun je de sfeer creëren van zo’n doorleefde vloer. De Vloerderij maakt deze unieke houten vloeren van Europees eikenhout. De noesten en de scheurtjes blijven er gewoon in en geven deze vloeren juist die “special touch”. waardoor ze de nostalgie uitstralen van oude boerderijen, kastelen en Franse abdijen.

Houten vloeren offerte aanvragen

Alvorens een beslissing te nemen is het een goede zaak om eens wat meer info te verzamelen. Bij de Vloerderij heb je de mogelijk om een uitgebreide parket offerte aan te vragen.