Vloerderij
Noord-Limburg

Vloerderij partner

  • Fair geprijsde kwaliteit
  • Advies met 40 jaar ervaring
  • Eigen legservice

Je houten vloer is bij ons in goede handen.

Bel Cottage Vloeren

Bel ons voor informatie of een afspraak
0475-593531

Houten vloeren

Cottage vloeren van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Een gedegen advies en aandacht voor jouw speciale wensen. Klantvriendelijk zaken doen staat bij ons voorop.

Solidfloor

Solidfloor staat bekend om z’n hoogwaardige collectie houten vloeren. Vloeren die garant staan voor een warme sfeer. Een Solid vloer is een sieraad in elke woning.

Traprenovatie

Traprenovatie geeft een nieuwe en frisse persoonlijkheid aan je trap. En zonder breekwerk of bouwtechnische irritaties. Je trap wordt weer die echte blikvanger van weleer.

40 jaar vakkennis en ervaring

In onze uitgebreide woonwinkel in Buggenum vind je een allesomvattend en betaalbaar assortiment houten vloeren. Van Bourgondisch ogende planken, maar ook van romantisch tot strak modern.

In onze  showroom kun je alle houten vloeren op grote oppervlakten zien liggen. Cottage vloeren is partner van de Vloerderij en kan zodoende een geweldig aanbod houten vloeren en parket tonen.

Onze missie is een houten vloer vinden die jouw interieur verfraait.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over Cottage Vloeren

Ben jij ook een liefhebber van sfeervolle houten vloeren? Dan ben je bij Cottage vloeren aan het juiste adres. Cottage vloeren is partner van de Vloerderij en is gevestigd in een oude woonboerderij gelegen in het landelijke plaatsje Buggenum in de omgeving van Roermond. Een prachtige omgeving waar de landelijke houten vloeren tot hun recht komen.

Kom vrijblijvend onze collectie houten vloeren en parket bekijken. Onze kwaliteit staat uitstekend bekend en de prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk. Een gedegen advies staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw wensen zijn onze opdracht. Welkom in Buggenum.

Adres:
Cottage Vloeren (Vloerderij partner)
Dorpsstraat 72 6082 AR Buggenum
Openingstijden op werkdagen van 12.00 tot 20.00. Zaterdags van 10.00 tot 18.00 op afspraak geopend.

Bel Cottage Vloeren

Bel ons voor informatie of een afspraak
0475-593531