Vloerderij Utrecht

Vloerderij partner Utrecht

  • Maatwerk is onze standaard.
  • Alles voor jouw interieur onder één dak.

Van schitterende houten vloeren tot meubels op maat gemaakt en geweldige eigentijdse stalen deuren.

Bel de Houtfabriek

Bel ons voor info of een afspraak.
0346-282663

Houten vloeren

Schitterende multiplanken, visgraatparket of een Hongaarse punt? Met ons advies stel jij jouw eigen houten vloer samen.

Traprenovatie

Je trap krijgt persoonlijkheid met overzettreden. Hout geeft je trap  allure en weer een toekomst. Kies jij ook voor zo’n trap?

Meubels op maat

Maatwerk meubels zijn uniek en verrijken jouw interieur. Gedegen advies, aandacht voor vormgeving en functionaliteit.

Stalen deuren

De Houtfabriek maakt stalen deuren precies op maat. Je kiest zelf de gewenste vlakverdeling, ideale greep en afwerking.

Maatwerk in houten vloeren

Een prachtige super uitgebreide showroom vol met de mooiste houten vloeren. Multiplanken, visgraatparket, of andere patroonvloeren. Laat je verrassen en bekijk hier die grote collectie eikenhouten vloeren gekleurd in mooie zachte olietinten.

Je ziet hier jouw eigen op maat gesneden houten vloer al voor je. Houten vloeren en parket met charisma. Gelegd door onze eigen ervaren en vakkundige leggers.  De Houtfabriek  ontwerpt en maakt ook  industrieel vormgegeven maattafels. Ook stalen deuren maken deel uit van het assortiment.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over De Houtfabriek

In de showroom van de Houtfabriek, gelegen in het  idyllische Westbroek net even boven Utrecht, presenteren we een keur aan houten vloeren, maattafels en stalen deuren. Er is dus veel te zien en te beleven in deze unieke showroom.

De Houtfabriek is professioneel partner van de Vloerderij en deelt zodoende de in vele jaren opgebouwde productkennis. Meer dan 20 jaar ervaring in houten vloeren zorgt er voor hoge kwaliteit producten. Lekker dichtbij met gratis parkeermogelijkheden praktisch voor de deur.

De houten vloeren showroom van de Houtfabriek omvat een verzorgingsgebied voor de provincie Utrecht en is ook perfect bereikbaar vanuit het Gooi, Amersfoort en Amsterdam.

Adres
De Houtfabriek (Vloerderij partner)
Kerkdijk 24a 2615 BE in Westbroek
Openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur – 17.00 uur

Bel de Houtfabriek

Bel ons voor info of een afspraak.
0346-282663