Vloerderij Overijssel

Vloerderij renovatie partner

  • Patroonvloeren, visgraat schuren
  • Ideale vloer renovatie in Twente
  • Vakkundige parket schuren
  • Schadeherstel

Ook parket schuren in Zwolle.

Bel De Vloerderij

Bel ons voor info of een afspraak.
0521-515432

Houten vloeren en parket schuren

Multiplanken, Hongaarse punt en visgraat vloeren schuren? Laat jouw ideale houten vloer of parketvloer schuren door een ervaren parketteur.

Schadeherstel

Looppaden, krassen, waterschade of zelfs brandschade? De Vloerderij lost het op en redt jouw kostbare vloer. Goede contacten met verzekeringsmaatschappijen.

Parketrenovatie

Als jouw bestaande vloer aan onderhoud toe is, dan bel je toch gewoon de Vloerderij? Houten vloeren en parket zijn weer als nieuw als de Vloerderij is geweest.

Houten vloer en parket schuren in Overijssel

Vloerderij Overijssel: Parket schuren met allure. En voor aantrekkelijke en reële prijzen. Ook behandeling van multiplanken met toplaag. Laat je meevoeren met het vakmanschap van de Vloerderij. Houten vloeren weer actueel gekleurd in mooie olietinten.

Je krijgt zeker weer een super nieuwe vloer. Houten vloer schuren voor in heel Overijssel. De prijs is zeer aantrekkelijk voor al dit vakwerk. Dus de houten vloeren schuren in Zwolle, Almelo, Deventer. Maar ook visgraatparket schuren in Rijssen, Hardenberg en Hengelo.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je nieuw geschuurde vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

De Vloerderij houten vloer en Parket Renovatie

De Vloerderij Overijssel. Super vakmanschap.

De Vloerderij houten vloeren staat bekend om z’n vakmanschap. Een jaren lange ervaring in houten vloeren en parket heeft er aan bijgedragen, dat het hele traject van A tot Z beheerst wordt. Maak dus maar eens een afspraak om jouw parket of houten vloer te bekijken.

De Vloerderij levert en renoveert parket door heel Overijssel. Ook worden schade expertises verricht en er bestaan goede contacten met verzekeraars.
Vraag gewoon eens een parket renovatie offerte aan.

Bel De Vloerderij

Bel ons voor info of een afspraak.
0521-515432