Vloerderij Midden-Brabant

Vloerderij partner

  • Eigen zagerij in Tsjechië
  • Direct van de importeur
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk
  • Groothandel houten vloeren
  • Gegarandeerde kwaliteit

Bel DOV den Dungen

Bel ons voor info of een afspraak.
078-6426166

Houten vloeren

Enorm aanbod van houten vloeren. Massief eiken, maar ook hoogwaardig visgraatparket. Levering door heel Nederland vanuit ons vloeren depôt in Den Dungen. Eigen landelijke legservice.

Import uit Tsjechië

Eigen vaste schaverij in Tsjechië. Al meer dan 18 jaar houten vloeren import vanuit één van de bekendste schaverijen in Tsjechië. Prijstechnisch erg interessant. Wekelijkse aanvoer.

Multi- en Duoplanken

Concurrerend lamel parket met o.a. Multi- en Duoplanken. Planken met een solide toplaag en een onbeweeglijke drager van berken multiplex. Vloerverwarming vriendelijk.

Houten vloeren depôt

In ons houten vloeren depôt in Den Dungen vind je prachtige maatvloeren. De vloer van je keuze kan direct in Tsechië ingegeven worden. Het kan een Bourgondisch ogende plank zijn, maar ook een strakke moderne uitvoering.

DOV houten vloeren depôt is partner van de Vloerderij en kan derhalve dan nóg beter een uitgebalanceerd assortiment houten vloeren aanbieden.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over DOV Vloeren

Ons houten vloeren depôt staat bekend om de steeds terugkerende aanbiedingen. Als vloeren importeur profiteren wij vaak als eerste van de mooiste aanbiedingen. Onze zakelijke afnemers, maar ook particuliere klanten profiteren hier ruimschoots van.

DOV vloeren levert een keur aan vloeren en denk hierbij aan massief eiken, lamel parket en top laminaat. Denk ook aan de bekende Multi- en Duoplanken.

Bezoek ons depôt in Den Dungen en samen doen we dan wat rekenwerk om tot een zo voordelig mogelijke offerte te kunnen komen.

Adres
DOV den Dungen (Vloerderij Partner)
Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen
Openingstijden Maandag – Vrijdag 14:00 – 18:00 uur. Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.

Bel DOV den Dungen

Bel ons voor info of een afspraak.
078-6426166