Vloerderij Zwolle

Showroom Steenwijk

  • Houten vloeren sinds 1996
  • Unieke showroom en presentatie
  • Expert in geoliede vloeren
  • Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Jarenlange ervaring in vloeren.

Bel Vloerderij Steenwijk

Telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur
06 46 38 11 81

Houten vloeren

Houten vloeren en parket leveringen door heel Nederland. Eiken vloeren van merkfabrikanten. Distributie rechtstreeks vanuit de Schaverij. Hoogwaardig parket. Nationale legservice.

Uniek parket presentatie

Unieke presentatie in 2 EXPO showvloeren woningen van Eikenhouten  kwaliteitsvloeren. Eigen visgraat planken parket lijn. Brede lamelplanken met massieve toplagen.

Vakkundig parket schuren

Parket en houten vloeren onderhoud en renovatie service. Uitgebreid team van specialisten. Expertise van water- en brandschade. Goede contacten met verzekeraars.

Ervaring sinds 1996

Een jarenlange ervaring in het hele houten vloeren aspect. Multi- en Duoplanken. Visgraatparket. Beschikbaar in de mooiste olie kleuren. Massief eiken planken  op aanvraag.  Vraag geheel vrijblijvend  jouw persoonlijk offerte aan.

De Vloerderij. Het adres voor houten vloeren met karakter.

Op maat gesneden houten vloeren voorzien van een mooie olie of lak. Vloeren met uitstraling die indien gewenst gelegd worden door een vakkundig team van parketteurs.  De Vloerderij gebruikt alleen natuurlijke afwerkproducten.

Offerte aanvraag

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over De Vloerderij Steenwijk

De Vloerderij begon in 1996 met een de productie en verkoop van massief eiken vloeren. De ontwikkelingen stonden niet stil.  Enkele jaren later rolden er lamel planken met een massief eiken toplaag van de schaafmachines. Ze kregen mooie namen zoals de Multi- Combi- of Duoplank. Deze bijzonder houten vloeren zijn super geschikt voor vloerverwarming.

Nu levert de Vloerderij de allernieuwste trend “De Planken Visgraat” Prachtige onverzettelijk visgraat planken tot wel 90 cm lang en 18 cm breed. De ontwikkelingen staan niet stil.

Inmiddels bestaat er een netwerk van meerdere houten vloeren partners kris kras door Nederland. Samen zijn we sterk en kunnen nog beter op de wensen van de consument inspelen.

Bezoek de houten vloeren expo woningen 400 m2 showroom ook ‘s-avonds. Bel voor een afspraak.

Bel Vloerderij Steenwijk

Telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur
06 46 38 11 81

Vloerderij Zwolle