Traprenovatie

bij jou in de regio

Voordelen

Antislip dus veilig
Weinig onderhoud
Binnen 1 dag klaar

Creatief vakmanschap

Eenvoudig en snel een andere look en passend bij je interieur.

De voordelen van traprenovatie

We zijn bij jou in de buurt.
Het helemaal opnieuw bekleden van je trap. Dat noemen we trapbekleding. Vaak kan zo’n trapproject al in één dag gerealiseerd worden. Een compleet nieuwe trap plaatsen is niet meer nodig. Er worden overzet treden gebruikt. Dat is meestal de reden waarom de Nederlandse consument vaak voor traprenovatie kiest in plaats van een nieuwe trap te laten bouwen. Traprenovatie is veel voordeliger. Het is dus duidelijk dat traprenovatie erg populair is.

Bekleden van jouw trap

Een traprenovatie kan in één dag gerealiseerd worden. Een dagenlang durende renovatie kennen we niet. Je trap nog dezelfde dag gebruiken daar gaan we van uit. De oorzaak van dit korte tijdsbestek is de ervarenheid van onze experts. Ze werken snel en nauwkeurig. Eerst worden de overzet treden zoveel mogelijk buitenshuis gezaagd en dit om je zo weinig mogelijk overlast te bezorgen. Pas hierna worden de op maat gezaagde treden op de traptreden verlijmd. Zodra de gerenoveerde trap opleverings klaar en door jou goed gekeurd is, wordt ons gereedschap pas opgeruimd.  Nu kun je gaan genieten van je nieuwe trap.

Wij werken met ervaren traprenovatie specialisten die een lange ervaring opgebouwd hebben. Ze werken netjes en schoon en zullen proberen met zo weinig mogelijk breekwerk en andere overlast de klus te klaren. Een super resultaat is hun uiteindelijke doel.

Duurzame kwaliteit

Bij de Vloerderij gaan we altijd weer voor kwaliteit! Daarom zijn onze klanten verzekerd van een traprenovatie van hoge kwaliteit. We werken als het maar even kan met duurzame materialen en gebruikscomfort staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben oog voor detail en zodoende wordt een traprenovatie op een speciale wijze gerealiseerd. Waarbij nooit vergeten mag worden dat er extra aan veiligheid gedacht wordt

Voordelen van traprenovatie

Bij De Vloerderij gaan kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard ook veiligheid samen. Onze experts zijn nauwkeurig en snel. En zodoende binnen één dag een hagel nieuwe trap. Alle voordelen van De Vloerderij op een rijtje:

  • Antislip en slijtvast
  • Kindvriendelijk
  • Bijzonder onderhoudsarm
  • Uitgebreide collectie
  • In één dag klaar

Antislip, slijtvast en kindvriendelijk

Onze trappen zijn oersterk, slijtvast en stabiel. De toplaag die gebruikt wordt is krachtig en gaat heel lang mee. Nooit bang voor agressieve hakken en ook zware werkschoenen zijn geen probleem. Ook in kantoren zijn onze trappen populair. Ze kunnen eindeloos belopen worden. Ook hebben de traptreden aan de bovenzijde een extra structuur of rubber strip waardoor de treden antislip zijn en daardoor kindvriendelijk en zeer veilig zijn. Traprenovatie een bijzonder innovatief vak.

Welke soorten trappen zijn er?

Open trappen kunnen net als dichte trappen gerenoveerd worden. De diverse mogelijkheden zijn ook geschikt voor beide uitvoeringen de overzettreden kunnen voor alle soort trappen ingezet worden. Je traprenovatie kan gerealiseerd worden met massief eikenhout, laminaat of pvc en is in veel varianten en kleuren mogelijk. Bij een dichte trap kunnen ook de stootborden meegenomen worden.

Open trappen

Open trappen vallen wel het meest op in woningen. Een traprenovatie van een open trap die soms al jaren wat ergernis brengt kan weer na een juiste renovatie een eye-catcher worden. En dit gebeurt zoals jou dat voor ogen staat. Modern & Trendy. Uiteraard zijn er nog meer technieken, maar dit voert nu te ver. Het is natuurlijk sterk afhankelijk wat voor stijl de trap heeft.

Dichte trappen

Dichte trappen zijn vaak opvallende verschijningen en ogen vaak groots. Zo’n trap draagt vaak bij aan een leuke sfeer. Dit soort trappen springen meer in het oog dan open trappen en is wat je noemt een imposante verschijning.. Heb jij zo’n open trap en wil je die graag dicht gemaakt hebben? Dat kunnen we hoor. De trap wordt meteen dan een stuk safer. Voor kleine kinderen is dit een hele veilige oplossing.

De Vloerderij traprenovatie betekent een goede garantie voor een uitstekende kwaliteit.  En de mogelijkheden voor het opknappen van uw dichte trap zijn legio. Combineer kleuren met aparte designs. Zelfs is led verlichting onder de treden mogelijk. ga voor led verlichting onder de treden.  Onze monteurs kunnen je wat deze specialiteiten goed adviseren.

Houten trappen

Als een houten trap gerenoveerd moet worden, moet deze er natuurlijk gelikt uit komen te zien. Maar ook moet zo’n nieuwe dan aan de eisen des tijds voorzien worden. Hij moet niet alleen perfect zijn maar ook als het even kan passen bij de vloer. En dan is de kleur weer erg belangrijk. Want bij een eiken vloer passen natuurlijk ook eiken traptreden. En bij een betonlook vloer ligt het weer anders.  Maar onze experts zorgen samen met jou voor een  goede harmonie. Wij gaven al tientallen trappen een nieuw uiterlijk, bepraat het dus maar met ons. Als een trap er een beetje anders dan anders uit ziet kan heel leuk zijn.

In combinatie met je vloer

Als houten vloeren leverancier van origine kunnen we zorgen dat je houten vloer naadloos overloopt in je trap. In onze schaverij worden er dan exact dezelfde eiken houten treden bij gezocht. Uiteraard is dit in de meeste gevallen ook mogelijk met laminaat en PVC.

Traprenovatie offerte aanvragen

Bij jou om de hoek.
Traprenovatie is in de meeste gevallen heel goed betaalbaar. Het komt er op aan wat voor materialen er uitgezocht worden. Maar de expert waarmee je het eerste contact hebt zal je eerst van de nodige informatie voorzien en in het begin al een richtprijs geven. Later rolt er dan een exacte offerte uit, die er best wel scherp uit zal zien.  Met deze offerte in de hand kun je dan een juiste afweging maken. Vergeet niet dat zo’n offerte geheel vrijblijvend is. Vraag dus maar snel zo’n traprenovatie offerte aan.