Vloerderij Zuid-Holland

Vloerderij partner

  • Eigen schaverij in Tsjechië
  • Importeur lamelparket
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk
  • Groothandel houten vloeren
  • Gegarandeerde kwaliteit

Bel DOV Papendrecht

Bel ons voor info of een afspraak.
078-6426166

Houten vloeren

Ongekend aanbod van houten vloeren en parket. Massief eiken vloeren, maar ook hoogwaardig parket. Leveringen rechtstreeks vanuit ons houten vloeren depôt. Eigen nationale legservice.

Fabriek in Tsjechië

Eigen vloerenfabriek in Tsjechië. Al meer dan 18 jaar ervaring samen met één van de bekendste zagerijen in Tsjechië. Prijstechnisch geweldig aantrekkelijk. Permanente aanvoer.

Lamel parketvloeren

Kwalitatief lamel parket met onze bekende Multi- en Duoplanken. Parket planken met een krachtige toplaag en een solide drager van berken multiplex. Vloerverwarming vriendelijk.

Kwaliteitsvloeren direct van de groothandel!

In ons houten vloeren depôt in Papendrecht vind je vele voorbeelden van onze Tsjechische vloeren. De vloer van je keuze kan daar direct ingegeven worden. Het kan een Verouderd plank zijn, maar ook een strakke moderne lamelplank.

Het DOV depôt is partner van de Vloerderij en kan zodoende een uitgebalanceerde serie houten vloeren op de Nederlandse markt brengen.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer over DOV vloeren

Het DOV houten vloeren depôt biedt steeds terugkerende aanbiedingen aan. Als houten vloeren en parket importeur lopen wij voorop met de presentatie van nieuwe trends.  Onze zakelijke afnemers weten dat, maar ook de particuliere markt weet deze trends te waarderen.

DOV levert een uitgebreid vloeren pallet zoals massief eikenhouten vloeren, lamel parket en trendy laminaat. Denk hierbij vooral aan de bekende Multi- en Duo- parketplanken.

Bezoek ons depôt in Papendrecht. Kijk eens rond en we doen wat rekenwerk en dan komt er zeker een interessante prijs uitrollen. DOV Papendrecht dicht in de buurt.

Adres
DOV Papendrecht (Vloerderij Partner)
De Biezen 38a 3355 ET Papendrecht
Open op werkdagen van 13.00 tot 17.00 ’s zaterdags van 11.00 tot 16.00 ‘s-maandags gesloten.

Bel DOV Papendrecht

Bel ons voor info of een afspraak.
078-6426166