Houten vloeren Groningen

Houten vloeren in Groningen
Houten vloeren Groningen?
Die zijn er genoeg!
Goedkoop maar ook goed?

Als je werkelijk op zoek bent naar net die ene super
goedkope houten vloer
  in de provincie Groningen
dan kom je al gauw bij de Vloerderij in Borgercompagnie terecht.

Een massief eiken houten vloer al voor
€ 31.- per m2 (incl. btw 16cm br.)

Houten vloeren in Groningen, naar de Vloerderij!
 
Noord Nederland
Regio Groningen

Borgercompagnie 252
9631 TP Borgercompagnie
0598-492320

06 46 38 11 81
Tot 22.00 uur bereikbaar
Goedkope houten vloeren in Groningen

Hier zie je ze allemaal liggen, die prachtige super scherp geprijsde houten vloeren.


Prachtige en voordelige houten vloeren in Groningen
De Multiplank Vast & zeker!
Een multiplank weet van geen wijken.
Geweldig stabiel en geschikt voor vloerverwarming.
Kan zwevend en ook vast verlijmd gelegd worden.

Houten vloeren aanbiedingen in Groningen 

Houten vloeren Groningen
Heel erg dicht bij jou in de buurt.

 
 

Houten vloeren naar Groningen, Veendam, Winschoten en uiteraard houten vloeren naar Assen en Emmen dus Groningen en DrentheHouten vloeren Groningen. Een boerderij vol met de mooiste eiken vloeren en super scherp geprijsd. 

Enkele jaren geleden nam de Vloerderij de Vloerenboerderij over en sindsdien levert de Vloerderij volop houten vloeren in de provincie Groningen en natuurlijk gaan deze houten vloeren ook naar Drenthe en Friesland. Ook in Leeuwarden is er een uitgebreide showroom.
Vanuit onze eeuwenoude houten vloeren boerderij leveren wij de eiken houten vloeren naar diverse steden.
Ook werd hier de basis gelegd voor het eiken houten vloeren verouderingsproces en nog steeds worden de vloeren verouderd volgens ons eigen recept. 

Houten vloeren Groningen. De grootste keus.
Eiken houten vloeren worden gemaakt in eigen schaverij, de Frans eiken vloeren zijn verreweg favoriet, maar de Oost europese eiken houten vloeren zijn in opmars. Ook de solide multiplanken worden goed in Groningen afgezet.
In onze showroom kun je alle houten vloeren op grote oppervlaktes zien, verschillende kamers zijn volledig ingericht en geven dus een duidelijk beeld hoe de houten vloer er uitziet.

Houten vloeren Groningen. Super scherp geprijsd.
Ook zijn er natuurlijk verschillende vloerolie kleuren te zien, want een houten vloer kan voorzien worden van verschillende soorten vloerolie. Bij voorkeur wordt er een pure natuurlijke houten vloeren olie gebruikt. Eiken planken nemen deze olie geweldig op en de vloer krijgt hierdoor een geweldig mooie patina. Ook in Groningen zijn geoliede houten vloeren populair en het onderhoud is eenvoudig.
Mogelijkheden genoeg dus en om de prijs hoef je het niet te laten, want we schaven en verouderen onze houten vloeren zelf.
Bel ons eens met uw houten vloeren vragen.

Voor eikenhouten vloeren of houten vloeren in Groningen, gewoon even bellen!!

Een begrip., houten vloeren Groningen van de Vloerderij, kom ze snel bekijken in onze vloerenboerderij in Borgercompagnie. 
houten vloeren in Groningen?, daarvoor ga je naar de Vloerderij.

Zoals al eerder gezegd worden houten vloeren worden vandaag de dag grijs geolied, de eiken plank zoals je hierboven kunt zien krijgt die mooie onbestendige patina alsof de vloer al tientallen jaren oud zou zijn. In de houten vloeren showroom voor Groningen liggen dit soort geweldige vloeren. het is hier Houten vloeren Groningen ten voeten uit. En de prijzen zijn zeer scherp. Gemiddeld is het vanuit de Stad naar Borgercompagnie 25 minuten rijden. De auto probleemloos parkeren en vervolgens lekker ronddwalen over al die houten vloeren. Maar bekijk hier ook Massief eiken bedden, eiken deuren en super robuuste Boeren tafels.
Volg de Vloerderij ook op facebook