Houten vloeren Groningen | Voordelige houten vloeren

Prachtige en voordelige houten vloeren in Groningen. Parket leverancier Groningen. De Vloerderij.      Parket en houten vloeren in Groningen

Kollektie houten vloeren Groningen? Met fabrieks showroom.

Houten vloeren en parket kopen in Groningen? Dat kan, zeker als je werkelijk op zoek bent naar net die ene super vloer. Kwaliteit maar ook de prijs is belangrijk. Klik hier voor mooie aanbiedingen voor Groningen. Een eiken houten vloer met massieve toplaag al vanaf € 49.50 per m2 (incl. btw) Voor de echte houten vloeren in de regio Groningen gewoon naar de Vloerderij aan de Ulgersmaweg! Parkeren? Geen enkel probleem.


Houten vloeren Groningen. Ook parket renovatie     Voordelige houten vloeren in Groningen. De Vloerderij Ulgersmaweg 18 Groningen.

 

De Multiplank Vast & zeker! Vakkundig voordeel. Parketfabriek.

Een multiplank  (Ook in visgraat) weet van geen wijken. Geweldig stabiel en geschikt voor vloerverwarming. Kan zwevend en ook vast verlijmd gelegd worden. Aan de Ulgersmaweg liggen deze onverzettelijke planken in alle soorten, maten en uitvoeringen. 1200 m2 houthistorie Houten vloeren groningen heeft de mooiste maar ook de voordeligste Multiplanken met toplaag.

Voordelige houten vloeren in Groningen. Parket leverancier Groningen. De Vloerderij.     Houten vloeren voor de stad Groningen      Houten vloer kpoen in Groningen.

Eikenhouten vloeren Groningen heel erg dicht bij jou in de buurt. Kom langs.

Houten vloeren voor de hele regio Groningen. Een showroomvol met de mooiste eiken vloeren en super scherp geprijsdDe Vloerderij levert al jaren volop houten vloeren in de provincie Groningen en natuurlijk gaan deze vloeren ook naar de provincie. Ook Noord-West Drenthe komt bij ons langs. Ook houten vloeren leverancier voor Drachten.

Houten vloeren naar Groningen, Veendam, Winschoten en uiteraard houten vloeren naar Assen en Emmen dus Groningen en Drenthe

Speciale eiken toplaag. Bewerking in eigen werkplaats. Fair geprijsd.

Vanuit onze houten vloeren en parket showroom en werkplaatsen leveren wij de eiken houten vloeren door heel Groningen. In deze authentieke werkplaats werd de de basis gelegd voor het eiken houten vloeren verouderingsproces en nog steeds worden de vloeren verouderd volgens ons eigen recept. Ook de Vloeren met een eiken toplaag worden getrommeld.
 
grote kollektie houten vloeren in Groningen. Je vind ons aan de Ulgersmaweg.           Multiplanken met eiken toplaag te koop bij de Vloerderij in Groningen.

Houten vloeren Groningen. De grootste keus. Zo uit eigen parketfabriek.

Eiken houten vloeren worden gemaakt in eigen schaverij, de Frans eiken vloeren zijn verreweg favoriet, maar de Oost Europese eiken houten vloeren zijn in opmars. Ook de solide multiplanken in visgraat uitvoering worden goed in Groningen afgezet. In onze showroom kun je de houten vloeren op grote oppervlaktes zien, het geeft dus een duidelijk beeld hoe de houten vloer er uitziet. Een uitgebreide keuze van houten vloeren tot visgraatparket

Houten vloeren aanbiedingen in Groningen. Bekijk ze bij de Vloerderij                eikenhouten vloeren groningen.

Houten vloeren in de buurt van Groningen. Geoliede houten vloeren.

Ook verouderde houten vloeren. Ook zijn er natuurlijk verschillende vloerolie kleuren te zien, want een houten vloer kan voorzien worden van verschillende soorten vloerolie. Bij voorkeur wordt er een pure natuurlijke houten vloeren olie gebruikt. Eiken planken nemen deze olie geweldig op en de vloer krijgt hierdoor een geweldig mooie patina. Ook in Groningen zijn geoliede houten vloeren populair en het onderhoud is eenvoudig. Zelfs is het mogelijk om hier in eigen beheer eiken vloeren te roken.
Mogelijkheden genoeg dus en om de prijs hoef je het niet te laten, want we schaven en verouderen onze houten vloeren zelf. 
Voor eikenhouten vloeren of houten vloeren Groningen, gewoon de Vloerderij even bellen!!

Welkom in onze showroom. 1200 m2 Houten vloer atelier. Maar ook onze eigen vloeren werkplaats.

Een begrip., houten vloeren ook in de provincie Groningen van de Vloerderij, kom ze snel bekijken in onze expo showroom in Groningen. Tevens een werplaats van 1200 m2. Hier worden houten vloeren gefinished voor Groningen en omgeving. Dus koop je houten vloer rechtstreeks bij de Vloerderij.

houten vloeren in Groningen?, daarvoor ga je naar de Vloerderij. Super mooie en betaalbare houten vloeren Groningen.

Parkeren? Geen enkel punt bij Houten vloeren showroom in Groningen.

Zoals al eerder gezegd worden houten vloeren worden vandaag de dag grijs geolied, de eiken plank zoals je hierboven kunt zien krijgt die mooie onbestendige patina alsof de vloer al tientallen jaren oud zou zijn. In de houten vloeren showroom voor Groningen liggen dit soort geweldige vloeren. het is hier Houten vloeren centrum ten voeten uit. En de prijzen zijn zeer scherp. De auto probleemloos parkeren en vervolgens lekker ronddwalen over al die houten vloeren. Houten vloeren Groningen gevestigd aan de Ulgersmaweg. Volg de Vloerderij ook op facebook  Welkom.

De Vloerderij Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen