Gerookte eiken vloer. 100% Eco

Voordelige gerookte eiken vloer. Een gerookte eiken vloer betrek je bij de Vloerderij

Een eiken vloer roken en afwerken met witte olie da's pas trendy.

Een gerookte eiken vloer geeft je woonvertrek een apart karakter met deze prachtige gerookte eiken vloer. Ervaar dus zelf, dat zo’n brutaal gerookte vloer een geweldige keus is. Eiken vloeren kunnen praktisch altijd gerookt worden. De nieuwste trend is een enkele gerookte visgraatvloer. Zo'n enkel bourgondisch gerookte vloer is wel heel stoer en is dan ook super populair. 

De Vloerderij levert een gerookte eken vloer rechtstreeks uit de fabriek. 

Ook voor gerookte vloeren hebben we speciale basisprijzen.

Een gerookte eiken vloer in een mooie witte of grijze olie is te koop voor een speciale schaverij prijs. Wit of grijs geolied, het maakt wat prijs niets uit!. Ben je nu toch wel nieuwsgierig geworden en wil je deze gerookte vloer in het echt zien? Dat kan natuurlijk altijd. Er zijn inmiddels al 9 Vloerderij showrooms. Vast wel eentje bij jou in de buurt.

Een gerookte eiken vloer geeft je kamer net dat ietsje meer. En de prijs en kwaliteit is prima. Ook het leggen en renoveren van deze geweldige vloeren kunnen wij verzorgen.         Twee mooie voorbeelden van gerookte eiken vloeren. In de mooiste olie kleuren en 100% natuur.

Dubbel gerookte eiken vloer in de witte olie. Een gerookte eiken vloer is eigentijds. De Vloerderij.             
Gerookte eiken vloer afgewerkt met een natuurlijke grijze olie. Gerookte eiken vloeren super eigentijds.
Je kunt het kleur effect hier heel goed zien.
Op een gerookte eiken vloer komt de donkerbruine tint super uit de verf en er ligt een witte pigment op (foto links)
Op een niet gerookte eiken vloer krijgt de grijze kleurolie lang niet zo’n brutaal effect.
(zie foto rechts) 
De uitstraling van een gerookte eikenhouten vloer kan dus best wat verschillen.
 

De eiken toplagen van multiplanken kunnen ook heel goed gerookt worden. Het uiteindelijk effect is dan ook gelijk aan dat van massieve vloeren. De Vloerderij rookt het eiken met een natuur-ammonia. Geheel eco vriendelijk.

Ook kunnen we deze rookvloeistof aan de doe het zelver leveren. Dit is een basisproduct wat na behandeling met naturel olie donkervruin optrekt, echter met een witte olie wordt de kleur verweerd. Dus krijgt de plank een oude look.

Gerookte eiken vloeren kun je komen bekijken in één van onze
showrooms kris kras door Nederland 

Gerookte eiken vloer, super trendy. Kom naar de showroom.         

Kleurnuance gerookte eiken vloeren. Van licht tot donker

 

Doordat elk deel eikenhout een verschillend looizuur gehalte bezit, reageert ook elk stuk eiken anders op de ammoniak-behandeling wat gebruikt wordt tijdens dit rookproces. Dit kan resulteren in diverse kleurschakeringen. Bij een dubbele behandeling dus 2 maal roken zie je dat er wat lichtere maar ook donkere eiken planken uit de rook-productie komen. Een gerookte eiken vloer wordt per bestelling in een aparte ruimte gerookt. Meestal gebeurt dit in een goed afgesloten zeecontainer.

 

Wenst de klant een egaal bruine vloer, dan moeten na het roken de planken geselecteerd worden. (zie foto hieroner) Deze kleurnuances van de gerookte vloeren kun je duidelijk zien in de diverse showrooms van de Vloerderij houten vloeren.

Een gerookte eikenvloer onderhoud je gewoon met een natuurzeep        Een gerookte eiken vloer is een sieraad in je kamer.

De kleuren zijn natuurlijk. Ze kunnen iets afwijken.

Hiermee moet er best wel duidelijk rekening mee gehouden worden. Gerookte eiken vloeren waarbij iedere plank exact dezelfde kleur en uitstraling heeft is dus gewoon onmogelijk als we spreken over gerookte eiken houten vloeren in het algemeen. Maar dit fenomeen is bij meer natuurprodukten het geval, kleuren kunnen altijd iets door het zonlicht vervagen en dat hoeft niet eens lelijk te zijn. De natuur z'n gang laten gaan is niet echt erg. Ook ongerookte planken vloeren gaan op den duur wel ietsje verkleuren.

Gerookte eiken vloer., ze zijn zo mooi. Dubbel roken kan ook. Vloerderij. Gerookte eiken vloeren zijn hot.

Bij enkel roken blijft de plank lichter. Kleurgarantie is er niet.

Bovenstaande gerookte eiken vloer is enkel gerookt en is afgewerkt met naturel olie, in deze plank zat weinig spint. Voor het roken kunnen eventuele spintstreepjes met een bruine waterbeits bewerkt worden, hierna gewoon de olie erop. Ja, overal zijn zo maniertjes op. Een gerookte eiken vloer is zowiezo een sieraad, hoe je het ook bekijkt.
Je kunt zelf ook een eiken vloer roken, wij leveren een milieuvriendelijke rookvloeistof en hiermee kun je een eiken vloer net zo licht of donker roken als jezelf wilt. Ook andere
houten vloeren kunnen goed grookt worden. Een gerookte eiken vloer is ook in Groningen  te bekijken onze meest Noordelijke showroom. Ook andere gerookte houten vloeren zijn hier te zien.