Eiken vloeren

Eiken vloeren

Eiken vloeren garanderen prettig en duurzaam wonen.

Ze geven je interieur een nieuw gevoel en een natuurlijke uitstraling.

Showrooms door heel Nederland.

Eiken vloeren super trendy

Een eiken vloer is een bewuste keuze: Bij de Vloerderij vind je hele mooie aanbiedingen van diverse eiken vloeren. Ook met een onverwoestbare eiken toplaag. Deze toplaag kan verouderd en getrommeld worden. En bewerkt met een mooie natuurolie van Woca, Rubio of Royl zijn ze op hun mooist. Een eiken vloer heeft een warme uitstraling. En daarom is zo’n vloer van massief eiken dan ook zo super populair. Ook bij een eventuele vloerrenovatie zijn er ook diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Onze parketteurs zijn gecertificeerd en werken met een degelijke garantie.

Kies je eiken vloer

Als je een eiken vloer uit gaat kiezen, dan kies je voor natuur en duurzaamheid. Eiken vloeren stralen kracht uit en ze geven jouw huis een extra persoonlijkheid. Deze opvallende charismatische vloeren zijn niet alleen schitterend om te zien, maar ze staan ook garant voor kwaliteit. Dus kies je voor een eiken vloer, dan kies je ook voor kwaliteit. En de grote keuze inclusief kwaliteit vind je in de showrooms van de Vloerderij. Showrooms die bomvol liggen met een grote keuze aan eiken vloeren. Kom langs en zoek je vloer van je dromen uit.

Renovatie van eiken vloeren

Eiken vloeren worden ook soms gerenoveerd door de handige de het zelver. Een ervaren iemand weet hier wel raad mee. Wel heb je wel degelijk een paar rechter handen nodig en met wat hulp erbij komt je een heel eind. Maar toch kiezen veel klanten voor een ervaren vloerenvakman. Je speelt dan in ieder geval op zeker. Het is namelijk mogelijk om je eiken vloer voor een aantrekkelijke prijs door de Vloerderij te laten renoveren.

Vloerverwarming eiken vloer

Alvorens vloerverwarming aan te leggen zal de oude vloer eruit moeten. Ook dit verzorgt de Vloerderij en levert dan indien gewenst een nieuwe geschikte houtenvloer voor vloerverwarming. De Vloerderij ontzorgt zo het hele vloerproces. Een planken vloer of parketrenovatie kan veelal in een hooguit twee dagen uitgevoerd worden. Soms wordt er ‘s-nachts doorgewerkt. Dit komt vaak voor met het renoveren van eiken houten vloeren in winkels.

Eiken vloeren zoals lamelvloeren ook wel bekend als Duo- en Multiplanken doen het uitstekend op vloerverwarming. Ze hebben een krachtige en solide toplaag van massief eiken die onder hoge verlijmd is op een drager van berken multiplex van hoge kwaliteit. De eiken planken zijn daardoor bestand tegen schommelingen van de luchtvochtigheid. Bovendien zijn eiken multiplanken super stabiel en kan het zelfs zwevend met een warmte doorlatende ondervloer op vloerverwarming gelegd worden.

Showrooms overal in Nederland

De Vloerderij is overal in Nederland vertegenwoordigd. Met uitgebreide houten vloeren en parket collecties. Heden ten daagse populaire collecties die in menig interieur passen. Al deze eiken vloeren worden overzichtelijk gepresenteerd.  Vakkundige adviseurs staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Zo binnenwandelen kan, maar voor een uitgebreid advies mag je ook een afspraak maken. Uiteraard liggen in de showrooms ook diverse aanbiedingen.

Vrijblijvende offertes

Het is altijd belangrijk om alvorens tot aankoop over te gaan eens een totaal prijskaartje te ontvangen. Bij het kopen van parket of een houten vloer ga je niet over 1 nacht ijs. Daarom is het verstandig om eerst eens een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt hier ons vloerformulier voor gebruiken. En binnen 24 uur krijg je een passende offerte rechtstreeks van de showroom in jouw rayon.

Inspiratie voor je eiken vloer

Eiken vloeren kunnen geweldig inspireren. Dat komt ten eerste omdat het een puur natuur product is, maar ook om de uitstraling. Een eiken vloer zit vol met de mooiste tekeningen en al die noestjes, nerfjes en kleurschakeringen zorgen  er voor dat eiken mateloos populair is en ook zeker zal blijven. Wil je eens proeven van deze inspiratie kom dan eens naar een van onze showrooms. Er liggen heel veel eikenhouten vloeren en parket.

Vrijblijvende offertes

Om onze klantenkring een vaste en uitstekende kwaliteit te kunnen leveren werkt de Vloerderij alleen met kwaliteits eiken. Eiken wat na de kap onmiddellijk weer opnieuw aangeplant wordt. Dus ecologisch verantwoord. Ja, want ecologisch verantwoord beleid is een must. Deze keus gaat goed samen met kwaliteit en service van de Vloerderij.
Ook uit onze eiken vloeren offertes blijkt dat ook de prijs aantrekkelijk is en zodoende kwaliteit prijsverhouding in orde is.