Eikenhouten vloeren

Eikenhouten vloeren bij de Vloerderij    Eiken vloer aanbieding. wel heel interessant    EIKENHOUTEN VLOER HONGAARSE PUNT

Eikenhouten vloeren geven sfeer aan je woning.

En de prijs past zich naadloos aan. En wat kost een eikenhouten vloer eigenlijk? In ieder geval beslist niet duur.  Ze zijn al te koop vanaf   € 45.- per m2 16 cm breed. Maar ook bredere versies zijn verkrijgbaar. Nieuwsgierig geworden? Kom dan al die eiken vloeren bekijken in één van onze showrooms door Nederland. Kom houten vloeren kijken of vraag eerst eens een offerte aan. En maak een begin met de remake van je woning. Want met zo'n eikenhouten vloer lukt dat zeker.

Eikenhouten vloeren doen het super goed. Ze zijn decoratief en authentiek.

Ook de mooiste eiken visgraatvloeren. Modisch en trendy.

Eikenhouten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zelfs zijn ze leverbaar in lamelplanken in meerdere diktes. Kom naar 1 van onze houten vloeren showrooms. Een grote keuze in alles wat met eiken vloeren te maken heeft. Steeds zijn er aanbiedingen in visgraat parket. Trendy en duurzaam. Precies passend in deze tijd.

 

Nieuw bij de Vloerderij Bourgondisch bezaagde eiken vloeren. Heel apart en trendy.

Bezaagde eikenhouten vloeren bij de Vloerderij            Eikenhouten vloeren met bezaagd effect            Eikenhouten vloer bezaagd

Ruw bezaagde eiken vloeren. Met keiharde toplaag. 

Drie smaakmakers op een op een rij, getint in 3 zachte oliekleuren. Antiek bruin, oud grijs en caramel wit. De eiken planken hebben een licht voelbare structuur en zijn anti-slip en dat is nieuw. Bekijk ook eens de visgraat houten vloeren van de Vloerderij, interessant en veel wetenswaardigheden over visgraat vloeren.

Eikenhouten vloeren. Zijn gewoon erg mooie en toekomstbestendige vloeren.


eikenhouten vloeren doen het goed in allerlei interieurs
Ze zijn leverbaar in nette uitvoeringen, maar ook super doorleefd zoals deze ruige vloer

Trouwens wat dacht je van de sfeer die deze smaakmakers oproepen? Ja zo geef je je huis kleur en karakter. Of je nuEuropees eiken of Frans eiken neemt.
Sfeer maken?., dat doe je dus met die fantastische eiken vloeren van de Vloerderij. Een goede sfeer krijg je ook met het gebruik van de juiste olie. Vaak wordt er op massief eiken planken een natuurolie gebruikt. Deze natuurlolie is er in heel veel tinten waarvan de enkel wit en de antiek kleur wel de runners zijn.
Waar komt het mooiste eikenhout vandaan?, dat is moeilijk te zeggen. De een gaat voor Frans eikenhout en de ander voor eikenhout uit Oost Europa. Eikenhouten vloeren komen tegenwoordig vaker uit Polen dan uit Frankrijk.
De Poolse eikenhouten vloeren hebben een wat sterkere (zwarte) tekening, terwijl eikenhouten vloeren uit Frankrijk een zachtere uitstraling hebben. De kwaliteit van het eiken uit deze 2 landen maakt elkaar weinig, Oost Europees eiken is een fractie harder. Eikenhouten vloeren komen nooit kant en klaar binnen, maar in de zogenaamde moederplanken. Bekijk hier de
houten vloeren pagina van de Vloerderij. Houten vloeren zijn en blijven de smaakmakers van de vloerbedekkers.

Eiken vloeren in
Groningen