Houten parketvloer. Koop nu met een leuke korting.

Houten parketvloer?. De Vloerderij verkoopt deze houten parketvloer met een leuke korting. 

Traditionele parketvloer of juist modern?

Een houten parketvloer wordt in de meeste gevallen in een eiken uitvoering geleverd. Er zijn veel mogelijkheden, deze vloeren kunnen in een traditionele uitvoering geleverd worden, maar ook in modernere vormen en hierbij denken we dan aan de Haaientand, deze haaientand parketvloer is gemaakt van brede en lange planken, de maximale breedte is 18 cm en de maximale lengte is 90 cm. Deze houten parketvloer kan ook nog eens verouderd worden.  Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Wat kost een houten parketvloer? Bij de Vloerderij is parket zeer betaalbaar.    Een houten parketvloer kun je ook zelf leggen. Maar wij kunnen dat ook verzorgen. De Vloerderij Ook verzorgen wij parketvloer renovatie. Bel met de Vloerderij.

Parket Kant & Klaar uit de fabriek

Een parketvloer is een sieraad in je woning. Jaren geleden was een originele parketvloer onbetaalbaar, maar dat is nu wel anders. Een houten vloer is nu gewoon betaalbaar, wel iets duurder dan brede planken, maar toch heel goed betaalbaar. Dit komt omdat parket nu al kant en klaar uit de fabriek komt. Dus eigenlijk volledig klaar om rechtsreeks verlijmd te worden. Lijmen is de allerbeste montage manier om een parketvloer te leggen.


Een houten parketvloer die vind je alleen voor een scherpe prijs bij de Vloerderij.

Multiplanken. houten parket met een toplaag dus is super solide.

Deze brede Multiplank is een eikenhouten parketvloer die super geschikt is voor vloerverwarming. Kant en klare Multiplanken, ook wel Duoplanken genoemd zijn zeer solide en liggen onbeweeglijk. Goede keus. Elke houten parketvloer komt uit eigen productieOlie op een houten parketvloer is super. Heel veel kleurschakeringen.

Een houten parketvloer is wel het beste wat je kunt aanschaffen. Heel veel keus bij de Vloerderij
 

Met een houten parketvloer krijgt je huiskamer meteen een andere uitstraling. Zoek jij zo’n houten parketvloer voor een mooie prijs?  De Vloerderij heeft ze in vele soorten. De multiplank is de veiligste parketvloer, werkingsvrij en vertoont optisch geen enkel verschil met een massief houten parketvloer.

Houten parketvloer. Een eiken houten parketvloer gaat heel lang mee.
 
Een eikenhouten parketvloer kan met vele olietinten bewerkt worden. Houten parketvloeren lenen zich daar uitstekend voor. De tinten varieren van licht tot donker bruin, maar ook zijn er diverse grijstinten en ook donkere tegen zwart aan tinten. Een houten parketvloer zou jezelf kunnen leggen, ook de olie zou je aan kunnen brengen, maar ben je minder handig dan is het wellicht verstandig om je nieuwe houten vloer te laten leggen. Wil je dat en wil je ook eerst weten wat het kost?, klik dan hierHouten parketvloer. Houten parket kan ook op de trap gelegd worden.

Een houten parketvloer is wel heel gaaf in je kamer, je kunt ze krijgen in puur massief maar ook in de vorm van een multiplank, houten parketvloeren zijn erg gewild en zijn heden ten dage de meest gewilde vloerbedekkers. Hout is puur natuur en dat stralen deze vloeren ook uit. Bij de vloerderij zijn super betaalbaar. En vergeet niet dat ze heel duurzaam zijn. Ook kan een houten parketvloer geweldig goed  "Gekleurd" worden.  Eikenhout pakt een natuurlijke olie heel goed op.

Houten parket is al lang niet meer zoals vroeger, er is intussen erg veel veranderd en een parketvloer bestaat al lang niet meer uit kleine houten ministrookjes, nee hoor ze zijn inmiddels fors groter geworden, we noemen het al geen visgraat meer, maar haaientand. Het zijn inmiddels forsen eikenhouten parketplanken geworden van wel 18cm breed en ca: 80 cm lang. Zo'n houten parketvloer kan ook verouderd of geborsteld worden.