Houten vloer onderhouden? Veel gemak en super snel

Houten vloer onderhouden. Wij ontzorgen en onderhouden je houten vloer    Een houten vloer onderhouden. Dat doe je gewoon toch zelf?

Houten vloeren vakkundig onderhouden met kwaliteits producten.

Een houten vloer onderhouden, dat doe je regelmatig, want je vloer is dat meer dan waard. En het resultaat is telkens weer geweldig. Wanneer de houten vloer regelmatig onderhoud krijgt, wordt de levensduur van je parket of houten vloer hier ook mee verlengd. En het is beslist niet veel werk om houten vloeren zo nu en dan te onderhouden. Meestal volstaat een lichte dweolbeurt met natuurzeep eens in de 14 dage. Advies nodig? Mail of bel ons eerst maar eens, je krijgt van ons bruikbare info..


Vraag een scherpe oferte voor houten vloer onderhoud bij de Vloerderij

Wat kunnen wij voor je houten vloer betekenen?  

Regelmatig onderhouden van een vloer is dus belangrijk en het zorgt er voor dat de conditie goed blijft. Er zijn veel onderhoudsproducten op de markt, maar met onderhoudszeep van de verschillende merken kom je al een heel eind. Een natuurzeep van bijv: Woca is altijd goed. Hoe kun je het beste je houten vloer onderhouden? regelmaat is het toverwoord.

Maar je kunt ook er ook preventief voor zorgen, je kunt daarom een decoratieve maar zeker effectieve schoonloop deurmat aanschaffen . Dit is een een uitstekende manier tegen de inloop van vuil, zand en modder. Dit kan voor behoorlijk wat ergernis zorgen. Een houten vloer onderhouden dat kun je zelf heel goed. Maar de Vloerderij kan bij groot onderhoud ook iets voor je betekenen.

        

Stel groot onderhoud niet te lang uit. Houten vloer onderhouden TIP

Wil je heel lang plezier van je vloer hebben?, wees dan voorzichtig met vocht. Vocht is funest voor een houten vloer en dit kun je met een goede schoonloopmat buiten de deur houden. Er zijn hele mooie decoratieve schoonloopmatten te koop. Je houten vloer onderhouden beperk je zo tot een minimum. Dus vuil gewoon buiten houden waar het hoort. 

Maar ondanks alle voorzorgsmaatregelen die neemt moet je toch steeds onderhoud plegen. Maar onderhoud van je houten vloer frist alles op en je (parket) vloer ziet er dan weer een hele poos gelikt uit. Wat een beetje make-up al niet kan doen. Het laat je vloer weer stralen. En nogmaals. Je stelt groot onderhoud hiermee uit. Een houten vloer onderhouden is best leuk werk want je hebt direct resultaat.Je houten vloer onderhouden, dat doe je bij voorkeur met natuurlijk schoonmaakmiddelen.

We kunnen elke houten vloer onderhouden.

Zelfs kunnen we een antieke houten vloer onderhouden. Dit kan met een originele antiek beits of olie. Waarmee is jouw houten vloer afgewerkt?. Hij kan op vele manieren bewerkt zijn. Het kan met een natuurolie, of juist met hardwaxolie, ook kan hij in de Skyltlak gezet zijn. Maar voor elk merk is er wel een reinigingsproduct verkrijgbaar. Parket of een houten vloer onderhouden doe je dus op basis van de oorspronkelijke afwerking, maar een Wocazeep natuurzeep of een zeep van een ander merk is altijd wel goed om te gebruiken. De Woca zeep reinigt en conditioneert de vloer. Verdund vermengd in een emmer water kun je het gewoon dweilen. Hierna op laten drogen en de zeep zorgt dat je vloer vocht & vuil afstotend wordt. Antieke houten vloeren zijn niet echt gemakkelijk voor groot onderhoud, maar wel voor het gewone onderhoud.

Wees altijd vriendelijk tegen je vloer. 

Stofzuigen doe je met een houten vloer net als bij laminaat of tapijt. Dat geldt voor bijna alles. Zuig met een niet al te forse stofzuiger en probeer zoveel mogelijk krassen te vermijden. Het mondstuk van de stofzuiger kan bijv: een zachte borstel zijn. Er worden ook weleens houten vloeren geveegd met een zachte bezem, maar dat vinden wij niet zo'n goed idee. Een houten vloer onderhouden is niet meer zoals lang geleden, toen men nog op de knieen moest voor onderhoud. Nee hoor, want waar praat je nu nog over? Bijna geen werk en je hebt direct resultaat. Wees zuinig op je houten vloer hij is immers een sieraad in je kamer?

Houten vloer onderhouden? Een kind kan de was doen

Onderhoud van een geoliede visgraat parketvloer? Goed mogelijk.

In diverse vloerverzorgings webwinkels vind je een grote diversiteit aan merkprodukten en de prijs? Nog vragen?. Bijvoorbeeld Kan ik zelf mijn houten vloer onderhouden? of wat kost het om een houten vloer te laten onderhouden?, klik dan op bovenstaande banner voor een passend advies of offerte. Ook kun je met je vragen rechtreeks contact zoeken met de Vloerderij. We hebben de nodige ervaring met houten vloeren.