Houten vloeren Haarlem.

Houten vloeren Haarlem. Je koopt een houten vloer in Haarlem  Houten vloeren showroom voor Haarlem. Kom ze bekijken al die houten vloeren.

Aantrekkelijk geprijsde Houten Vloeren voor de regio Haarlem.

Mooie trendy houten vloeren te bewonderen in onze partnershowroom in het pittoreske Westbroek aan de Kerkdijk 24A 3615 BE Westbroek. 't Is de moeite waard om je hier te komen orienteren en je toekomstige houten vloer alvast te ervaren op een manier zoals dit alleen hier kan.

Hier ligt een geweldige trendy showroom met een keur aan houten vloeren en parket. Ook de Multi en Duoplanken met eiken toplaag zijn er. En wat denk je van de diverse parket vloeren? Maxi- en planken visgraat parket. Glad geschaafd maar ook verouderd en getrommeld.

Houten vloeren Haarlem. Houten vloeren doen wat met je. Ook in Haarlem

De Vloerderij levert als ervaringsdeskundige nu al meer dan 15 jaar de mooiste en duurzaamste houten vloeren in Haarlem. Ze komen inmiddels uit de houten vloeren showroom in Westbroek. Haarlem is en blijft voor ons een fijne houten vloeren stad. In de gezellige showroom vind je de mooiste houten vloeren voor Haarlem maar ook voor Amsterdam, het Gooi en de Stad Utrecht.
     

Houten vloer te koop in Haarlem. Niet alleen houten vloeren, maar ook multiplanken voor Haarlem.  Goedkope houten vloeren Haarlem die koop je bij de Vloerderij. Houten vloeren Haarlem?, die verkopen we daar al meer dan 15 jaar.  Goedkope houten vloer in Haarlem. Te zien in die mooie houten vloeren showroom tussen Utrecht en Amsterdam.   Multiplanken Haarlem, jazeker. Multiplanken zijn ook houten vloeren en ook te koop in Haarlem.

Rechtstreeks van de schaverij naar de klant. Dus basic prijzen. 

Houten vloeren Haarlem voor vriendelijke prijzen. Want we schaven al die houten vloeren bij gerenomeerde schaverijen! En houden steeds controle over het productieproces. Alles in eigen hand van schaverij naar onze klanten in Haarlem en verre omgeving. Zo gaat dat. Zonder tussenstations. Zodoende houden we de prijs laag en daar profiteren we allemaal van.

Houten Vloeren Haarlem. Een super showroom Houten vloeren en parket showroom voor de regio Haarlem  30 minuten van Haarlem.

Houten vloeren in Haarlem, maar ook de verouderde houten vloeren 

De Multi en Duoplanken steeds populairder in Haarlem. 

Een eindeloze duurzame collectie houten vloeren. Echt originele massieve eiken vloeren, maar ook strakke moderne multiplanken. Je kent ze vast al wel die veilige en vaste planken met een decoratieve eiken toplaag. Deze buitengewone multiplanken zijn er ook voor jouw smaak en ze zijn super geschikt voor vloerverwarming.
Kortom: informeer eens bij de Vloerderij de Houtfabriek. De houten vloeren showroom is vanaf woensdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur geopend, je bent van harte welkom om de diverse houten vloeren te komen bewonderen. 
Houten vloeren Haarlem. Superieure kwaliteit afkomstig uit de beste schaverijen. Voor vriendelijke prijzen. Ook dat is mooi mee genomen.

Verouderde houten vloeren en ook getrommelde houten vloeren in Haarlem

Getrommelde en verouderde houten vloeren Haarlem.

Top Collectie. Laat je inspireren door de Vloerderij, houten vloeren Haarlem. Je bent welkom in onze showroom vol met de allermooiste houten vloeren. Elke stijl is hier wel te zien, houten vloeren met mega mogelijkheden, super brede eiken planken, alles is er. Ook zijn de getrommelde en verouderde houten vloeren hier prominent aanwezig. Houten vloeren Haarlem jazeker. Bezoek dus de grootste gespecialiseerde houten vloeren showroom van Haarlem en tevens van heel Noord Holland.

De Vloerderij houten vloeren groothandel sinds 1996.

Gewoon Houten vloeren Haarlem bij de Vloerderij, want we leverden sinds 1996 al ontelbare vloeren naar Haarlem. ’t Is dus  maar een wipje om al die geweldige houten vloeren te bekijken. Want zoek je een houten vloer in Haarlem, ja hoor dan kom je gewoon bij de Vloerderij terecht. 

De houten vloeren groothandel van de Vloerderij is bedoeld voor parketwinkeliers en voor export. Er worden uitsluitend grotere partijen parket en houten vloeren verkocht. Deze vloeren zijn altijd onbewerkt en worden op pallets aangeleverd. Overweeg je een houtenvloeren- of parketzaak te beginnen, bel ons dan maar. Met een bewijs van de KvK kun je altijd bij ons terecht.

 

 

De Vloerderij
Kerkdijk 24A

3615 BE Westbroek