Houten vloeren Heerlen met een super collectie


Houten vloeren Heerlen. De Vloerderij verkoopt ze voor aantrekkelijke prijzen.
Houten vloeren Heerlen.

Je gaat heel wat inspiratie opdoen in die uitgebreide houten vloeren showroom voor Limburg. Vanuit deze showroom leverden we al heel wat parket en houten vloeren in Limburg. De showroom is heel uitgebreid en de eiken vloeren komen hier geweldig tot hun recht. Ook liggen hier genoeg speciale aanbiedingen. Kom dus langs en maak dan natuurlijk ook even gebruik van een leuke welkomstkorting. Houten vloeren Heerlen. Hele echte vloeren hoor. Houten vloeren die Limburgers mooi vinden.

Houten vloeren Heerlen. De mooiste houten vloeren Heerlen.
Prachtige houten vloeren Heerlen.

In deze gezellige showroom kun je heel veel stijlen bewonderen, maar ook veel kleurmogelijkheden zien. Want zoek je een moderne trendy plank, dan is die er ook, maar heb jij je zinnen gezet op een klassieke uitvoering? ook mogelijk. Houten vloeren afgewerkt met een mooie lak of misschien speciaal voor jou met een zachte natuurolie. Je zegt het maar. Uniek voor de provincie Limburg en uiteraard de stad Heerlen met een houten vloeren showroom wel heel dicht bij. Liefhebbers hebben er een ritje graag voor over.

Houten vloeren Heerlen. Houten vloeren aanbiedingen Heerlen.

Je vindt bij de Vloerderij ook een prachtige kollektie Planken visgraatparket. (zie onder een verouderde planken visgraat)  Dit is de nieuwste trend in planken vloeren. Een brede plank wel tot 18 cm breed en tot 90 cm lang wordt ingezet als maxi-maxi visgraat. Je weet niet wat je ziet zo mooi!! Houten vloeren Heerlen met de Vloerderij leverden dit al enkele keren in Limburg.

Dit soort Maxiparket kan dus ook in een verouderde uitvoering geleverd worden. Zelfs een gerookte uitvoering ( wit geolied zie onder) is mogelijk. Kortom: dit is een prachtige ontwikkeling. Houten vloeren Heerlen samen met de Vloerderij met de mooiste planken in Limburg.

De Vloerderij leverde al heel wat houten vloeren en parket in Heerlen. Dat komt ook omdat we steeds super veel aanbiedingen presenteren, zowel in parket lamelplanken als ook in massieve eiken vloeren. Houten vloeren Heerlen wordt je gepresenteerd door de Vloerderij met een showroom heel dichtbij.

Houten vloeren Heerlen. Parketzaken in Limburg.

In deze te gekke showroom bomvol met de meest coole vloeren ligt een grote kollektie tegen bijzonder scherpe prijzen. Kom langs en bekijk ze eens. Alle eiken produkten met zorg en vakmanschap geschaafd en de prijzen?? Ja die zijn ook scherp geschaafd. Deze showroom is wel bijna zeker de meest uitgebreide van Zuid Nederland.

Je kunt als je wilt een afspraak maken, maar je mag ook zo binnen wandelen. Kijk hier eerst even voor het adres en de openingstijden en wie weet ligt bij houten vloeren Heerlen Vloerderij je vloer al te wachten.
Houten vloer Heerlen is wel een hele goede keuze die je kunt maken. Bel even voor de zekerheid als je komt. Je weet maar nooit.