Houten vloeren Heerlen. Vakmanschap sinds 1995


houten vloeren Heerlen. Houten vloer schuren in Heerlen          Ik zoek een houten vloer in Heerlen          Lamelplanken Heerlen. Sterke houten vloeren

Houten vloeren Heerlen. Vakkundige renovatie sinds 1995.  

De Vloerderij renoveert houten vloeren door heel Limburg. Houten vloeren schuren en daarna afwerken is een proces dat er voor zorgt dat je vloer weer up to date en actueel wordt. De parketteur die komt heeft een groot scala aan kleuren en behandelingsmethodes bij zich. Hij zorgt er dan ook voor dat het parket of de houten vloer weer een geweldige toekomst krijgt.

Offerte houten vloer schuren in Heerlen
Houten vloeren Heerlen Parket offerte

Heerlen is wel een hele belangrijke stad. En ook in Heerlen worden het weer hele echte vloeren hoor. Houten vloeren die Limburgers steeds mooier gaan vinden. Als je eens wilt zien wat we zoal gedaan hebben? Kijk dan maar eens.

Houten vloeren Heerlen. De mooiste houten vloeren Heerlen.            Houten vloeren in Heerlen renoveren en schuren.           Vakkundig houten vloeren schuren in de regio Heerlen

Houten vloeren en parket schuren in Heerlen. Vakkundig en Voordelig.

Na renovatie kun jij je eigen gekozen stijl bewonderen. De door jouw gekozen kleur komt maximaal naar voren. Na renovatie worden het prachtige moderne trendy planken of parket. Ook een klassieke uitvoering is mogelijk. Houten vloeren afgewerkt met een mooie lak of misschien speciaal voor jou met een zachte natuurolie. Je zegt het maar. Uniek voor de provincie Limburg en in het bijzonder voor Heerlen. 

Houten vloeren Heerlen repareren . Houten vloeren en parket schuren in Heerlen         

De Vloerderij schuurt ook plankenvisgraat vloeren in Heerlen.

We deden dit al een paar keer en deze robuuste visgraat. Deze soort vloeren kwamen een jaar 15 geleden in zwang. De Vloerderij schuurt en behandeld deze visgraat planken nu en past ze aan aan de actualiteit. Nieuw kleurtje erop en je weet niet wat je ziet. Het was ooit de nieuwste trend in planken vloeren. Een brede plank wel tot 18 cm breed en tot 90 cm lang wordt ingezet als maxi visgraat. Houten vloeren Heerlen met de Vloerderij schuurden deze al vele keren in Limburg.

 

Dit soort Maxiparket kan dus ook in een verouderde uitvoering geschuurd worden. Zelfs een gerookte uitvoering ( wit geolied zie onder) is mogelijk. Kortom: dit is een prachtige ontwikkeling. Houten vloeren Heerlen samen met de Vloerderij maken alle plankenvloeren weer mooi in Limburg.

De Vloerderij schuurde ook al heel wat visgraat parket in Heerlen.

Dat komt ook omdat we steeds super veel aanbiedingen presenteren, zowel in parket lamelplanken als ook in massieve eiken vloeren. Houten vloeren Heerlen wordt je gepresenteerd door de Vloerderij met een technisch steunpunt heel dichtbij. In Limburg werken we ook samen met gespecialiseerde collega's o.a. Vloervast

Houten vloeren Heerlen. Parketzaken in Limburg.

De garantie de Vloerderij geeft is gewoon goed.

Vanuit ons technisch steunpunt in Noord Limburg worden de meest coole vloeren geschuurd en afgewerkt. Dit gebeurt tegen bijzonder faire  prijzen. Informeer maar. We kunnen vast heel veel voor je betekenen. Alle vloerprodukten worden met zorg aangeschaft en worden met garantie geleverd bij elke vloer. 
Je kunt als je wilt ons appen of het offerteformulier invullen. Ook kun je ons via het contactformulier bereiken. En wie weet worden we het eens en jij bent dan in ieder geval verzekerd van een vloer met toekomst. Je versleten vloer kan niet wachten. Houten vloeren Heerlen? dat is de  Vloerderij.
Houten vloer Heerlen is wel een hele goede keuze die je kunt maken.