Houten vloeren in Drenthe Super!

Houten vloeren kopen in Drenthe
Eikenhouten vloeren leverbaar vanaf  18cm breed 2 cm dik

Houten vloeren in Drenthe.

Drenthe noord gaat naar Groningen  

Super multiplank vanaf € 49.95 m2

De mooiste houten vloeren in Drenthe.

Bel met de houten vloeren lijn 06 46 38 11 81

 

De mooiste Houten vloeren in Drenthe. 

De Vloerderij verkoopt nu al meer dan 25 jaar houten vloeren in Drenthe. In de werkplaats en showroom in Groningen liggen de vloeren op grote oppervlakten. Heel goed te zien dus., da's dus heel duidelijk! Ook worden hier de houten vloeren en parket geolied. De Gebr. Holtz de partners van de Vloerderij zijn ook specialist in oude antieke vloeren en parket.

Houten vloeren in Drenthe. Wij leveren ook houten vloeren naar Drenthe

Houten vloeren in Drenthe voor een super lage basis prijs. 

we schaven ze helemaal zelf! Dus rechtstreeks van de vloerenschaverij naar de klant. Zo gaat dat. Zonder al te veel poespas. Houten vloeren in Drenthe met een uitgebreide parket werkplaats en showroom voor de provincies Drenthe en Groningen. Een prachtige collectie eikenhouten vloeren. Massieve eikenhouten vloeren, maar ook multiplanken en de duoplanken met een massief eiken toplaag. Al met al: Bel of stuur ons een mail voor houten vloeren info.

Houten vloeren in Drenthe..., als je én voor kwaliteit én voor een lage prijs gaat.
Hier vind je de houten vloeren showroom voor Drenthe

Houten vloeren in Drenthe. Wij leveren ook houten vloeren in Drenthe.
Houten vloeren Drenthe Showroom. Werkplaats in Groningen.

Ontzettend veel inspiratie in die té gekke showroom aan de Ulgersmaweg in Groningen. Vanuit hier leveren we al jaren houten vloeren in de provincie Drenthe. Een houten vloeren showroom en plankenfabriek om veel ideeën op te doen en om al die geweldige houten vloeren aanbiedingen eens te komen bekijken. Kom maar eens kijken in Groningen. Voordat je er erg in hebt sta je bij ons op de stoep.

Houten vloeren in Drenthe, koop ze bij de Vloerderij     Houten vloeren in Drenthe    Parket schuren in Emmen   Houten vloeren en parket kopen in Drenthe

Geweldige Houten Vloeren Drenthe. Werkplaats Groningen. 

Laat je dus voorlichten bij de Vloerderij houten vloeren in Drenthe. Kom gewoon naar de showroom vol met de spannendste houten vloeren. Bijna iedere stijl valt hier te bewonderen, houten vloeren met alle mogelijkheden, brede eikenhouten planken?, ja die zijn er ook.

Houten vloeren Drenthe bij de Vloerderij dus, want we leverden hier al heel wat houten vloeren vanuit ons filiaal in Borgercompagnie. ’t Is maar een wipje vanuit Drenthe en ’t is de reis best waard. Want er zijn nogal wat houten vloeren aanbiedingen. Ja, houten vloeren Drenthe, gepresenteerd door de Vloerderij.


Houten vloeren in Drenthe gaan ook vaak samen met vloerverwarming.

Houten vloer geschikt voor vloerverwarming. Drenthe

Een houten vloer gaat heel goed samen met vloerverwarming.

Ook in Drenthe zijn houten vloeren met vloerverwarming erg populair, er zijn al bijna geen nieuwbouwhuizen meer die zonder vloerverwarming opgeleverd worden. Ook in Drenthe is dit het geval. Vloerverwarming is een bekend fenomeen, maar onder parket was dit dit voor kort niet echt vanzelfsprekend, maar met de komst van de Multiplank is dit positief veranderd.
Ook Drenthe kan zich al een poosje in dit soort solide houten vloeren verheugen.

Parket aanleggen in Drenthe

Van uit Drenthe is het maar een kleine rit naar Groningen en daar kun je ronddwalen in de showroom ( 400 m2) en werkplaats heel leuk en gezellig en met een natje en een droogje.