Lamelparket. Wel heel veel aanbiedingen.

 
Lamelparket is traditioneel, maar kan ook in moderne uitvoeringen geleverd worden        Lamelparket kopen. Dat is te koop bij de Vloerderij

Lamelparket wordt volop geleverd door de Vloerderij, kijk maar naar de aanbiedingen op deze pagina en bekijk ook eens de lamel- Duo- en Multiplanken. Er zijn genoeg aanbiedingen. Lamelvloeren zijn geweldig om op vloerverwarming te leggen. Vraag ons om info.

 

Eiken lamelparket is wel het beste. Vraag het ons maar.

De Vloerderij, al meer dan 15 jaar leverancier van lamel parketvloeren en levert dit lamelparket aan architecten, de groothandel en aan de particuliere markt. We leveren sommige soorten lamelparket zelfs naar Duitsland en België.

Het assortiment lamel parketvloeren bestaat uit verschillende diktes toplagen.
Eiken toplagen van 3, 4 en 5mm. Onder hoge druk verlijmd op een berkenhouten onderlaag. Lamel parket verlijmd op berkenhout is de juiste manier, want kruislings verlijmd berkenhout heeft de minste werking.

Lamelparket verlijmd op berkenhout is dus de juiste keus! Lamelparket wordt onder de namen Combiplank, Duoplank en Multiplank aangeboden. Ze zijn leverbaar in diverse breedten. Maar ook in diverse diktes. Lamelplanken kunnen dus verschillende diktes toplagen hebbem. Ze varieren van 3 mm tot 6 mm. In de meeste gevallen wordt er eiken gebruikt.

 

Lamelparket, steeds aanbiedingen bij de Vloerderij.             

Lamelparket geschikt voor iedere kleur .

Lamelparket kan met iedere oliekleur bewerkt worden. Van whitewash tot diep donkerbruin. Optisch verschilt lamelparket zeker niet van een massieve plank. Maar is vele malen stabieler.

Informeer voor lamelparket aanbiedingen bij
De Vloerderij en bel tot 22.00 uur

 

Er is ook lamel-parket op de markt met een MDF onderlaag, maar dit is niet altijd veilig, want MDF trekt vocht aan, voor slaapkamers zou dit lamel parketvloer nog wel kunnen, vaak is het een drie-strooks lamelparket. Dit parket of multiplank wordt vaak in China gemaakt en is alleen leverbaar in een lengte van 120cm. De breedtes zijn vaak aan de smalle kant. Deze soort lamelparket is ook wat goedkoper.
Deze soort parket (lamel-plank) is een vervanger van het tradionele parket wat geleverd wordt onder de naam tapis en wordt op locatie verwerkt. Dit is niet meer zo met de lamel plankenvloer. Deze komt kant en klaar uit de fabriek en kan direct gelegd worden. Toch een hele verbetering.
Dit
lamel-parket kan ook geleverd worden in visgraatuitvoeringen en ook dan is de stabiliteit gewaarborgd. Ook kant en klaar geleverd uit de fabriek. Dit visgraatparket wordt steeds populairder en ook de prijs hiervan is dik in orde. De Vloerderij levert al deze soorten houten vloeren.

Lamelparket. Duoplank. Twinplank. Combiplank en Multiplank. De Vloerderij
Lamel parket wordt onder verschillende namen verkocht, het zijn houten vloeren met een toplaag en voorzien van een drager en daarom wordt het lamelparket genoemd. De namen waaronder dit parket nu verkocht wordt varieren van Multiplank, Duoplank tot Combiplank.
Misschien ten overvloede, maar lamelparket kan heel goed in combinatie met vloerverwarming. In practisch alle gevallen wordt hier dus lamelparket voor gebruikt. Mocht je wat meer willen weten over deze uitvoering van een houten vloer, dan kan dat natuurlijk overal in Nederland in een van onze showrooms.