Massief eiken vloer. 2 cm dik Europees eiken.

Frans eiken vloer 100% Massief.  Waar kan ik nog een massief eiken vloer kopen    Massief eiken vloer nog leverbaar bij de Vloerderij

Een massief eiken houten vloer is populair. Solide en nog betaalbaar.

Een massief eiken vloer was altijd al dé specialiteit van de Vloerderij. Nu nog steeds exclusief in Nederland. Een massief eiken vloer is nu nog steeds verkrijgbaar, maar de mogelijkheden zijn ietsje beperkter. Nu nog verkrijgbaar in plm's 18 cm tot 22 cm breed. Andere breedtes gaan op goed geluk en op aanvraag en indien voorradig. Wil je een aantrekkelijke offerte ontvangen? klik dan links op de oranje banner.                                        Massief eiken vloer nadelen

Massief eiken vloeren kopen             Een massief eiken vloer kopen

De mogelijkheden in eiken planken met toplaag zijn uitgebreider, maar daar heeft een massief eiken purist geen boodschap aan. Massieve eiken planken zijn nu allemaal op z'n mooist te verouderen en te trommelen. Zo'n massief eiken vloer krijgt daar nog eens een extra brutaal uiterlijk van. Ook onze partner in Groningen verkoopt deze speciale massieve eiken vloeren nog. Wordt een eiken houten vloer duur? Is een eiken vloer nog betaalbaar?

Een massief eiken vloer in verouderde uitvoering is trendy

Eiken vloeren zijn er ook met toplaag. Maar massief....

Eiken vloeren met een eiken toplaag zijn verkrijgbaar t/m een breedte van 26 cm. Betrouwbaar breed. Dus super super veilig. In Nederland maken de Duo- en Multiplanken de dienst uit en geven de massieve eiken plank het nakijken. Eiken houten multiplanken zijn veruit favoriet omdat ze zo betrouwbaar zijn en zo onbeweeglijk liggen. Maar een massief eiken vloer blijft onveranderd populair. De purist trekt zich niets aan van die machinale plankjes zoals ze weleens gekscherend door de liefhebber genoemd worden.

Massief eiken vloer in de aanbieding bij de Vloerderij   massief eiken vloer? Koop hem bij de Vloerderij. Nog veel aanbod.   Een eiken vloer koop je of massief of met toplaag. Ook in Groningen

Een massief eiken vloer. Brutaal geolied. met karakteristiek smoelwerk.

Massief eiken vloeren worden vaak  aantrekkelijk gemaakt met onbestendige natuurolie. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ze zien er dan met een juiste olietint super gaaf en trendy uit. En afgewerkt zo'n aantrekkelijk natuurolie gaan ze er top uit zien. Vooral wit en grijs geoliede massief eiken vloeren zien er onweerstaanbaar uit. Goed combineerbaar met de moderne en klassieke interieurs. Zorg wel voor je eigen natuur kleursamenstelling. Woca en Royl hebben dit soort puretinten. Deze kleuren passen ook heel goed op gerookte eiken vloeren.

Een massief Europees eiken vloer heeft een super uitstraling

Een massief eiken vloer wordt ook wel gezaagd uit oude bielzen. 

Zelfs visgraatparket. Kan dat dan wel? Ja dat is een ontwikkeling die nog wel even doorzet. De brutaalste ogende vloeren worden uit oude spoorbielzen gezaagd. Ze worden massieve geleverd, maar ook met weer die zekere massieve toplaag. Super mooie eiken vloeren met  namen zoals Raftwood en Wildwood. De levering van deze eiken houten deugnieten is mondjesmaat. De aanvoer is onregelmatig. Een massief eiken vloer zal bij zolang het mogelijk is te koop zijn.

De Vloerderij levert deze massief eiken vloeren met garantie. Mits de regels in acht genomen worden. We kunnen dit niet genoeg benadrukken. kijk hier nog maar eens naar de garantie en voorwaarden.