Multiplank aanbieding

Multiplanken houten vloeren aanbiedingen

Een multiplank aanbieding is bij de Vloerderij altijd een schot in de roos. Dit komt voornamelijk door het feit, dat deze Duo- en Multiplanken rechtstreeks vanuit de schaverij aan de consument geleverd worden.

Prijzen zijn vandaag de dag erg belangrijk en wij zorgen daarom dan ook voor scherp geschaafde prijzen en er is altijd wel weer een mooie multiplank aanbieding.

De mooiste Multiplanken bij de Vloerderij

 

Een hele mooie multiplank aanbieding voor 36.-- m2, uitgevoerd zonder vellingkant, dus strak en modern.
Genoemde prijzen gelden voor onbewerkte planken, dus exclusief verouderen, roken, lak en olie. 

Multiplank aanbieding. De Vloerderij heeft heel veel multiplank aambiedingen
Zelfs kunnen multiplanken in een verouderde uitvoering geleverd worden.

De multiplank is een vrij nieuw ontwikkeld product in het houten vloeren segment. Het is een houten vloer met aan de bovenkant een massieve toplaag die uit verschillende houtsoorten kan bestaan. Een multiplank oogt precies zo als een massief houten vloer. Geen enkel verschil, ook niet met deze speciale multiplank aanbieding.
De onderzijde van deze multiplank aanbieding bestaat ook uit een kwalitatieve berken multiplex, die er voor zorgt dat de houten vloer stabiel blijft liggen. 
Deze multiplank kun je eenvoudig zelf zwevend leggen en de multiplank vloer heeft dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer. Een multiplank werkt dus nagenoeg niet en is ook voor vloerverwarming sterk aan te bevelen..

Multi planken geven veel voordelen ten opzichte van gewone massief houten vloeren. 
Een multiplank aanbieding ligt in elke houten vloeren showroom van de Vloerderij

De Multiplank wordt de laatste jaren steeds meer gebruikt voor badkamers, dit is heel goed mogelijk, omdat de werking minimaal is en bij een juiste montage kan ook zo'n multiplank aanbieding in een badkamer gelegd worden. 

Multiplank aanbieding die kun je ook in je badkamer leggen.

Nog meer voordeel?

De multiplanken van de Vloerderij hebben nog een ander voordeel: de scherpe prijs. De Vloerderij heeft een multiplank aanbieding voor € 36,-. Deze multiplank is naturel geolied, 16 cm breed en 16mm dik. Ze is voorzien van een eiken toplaag van maar liefst 4 mm. Verlijmd op een berken multiplex onderlaag is dit een stabiele houten vloer voor een perfecte prijs! Nog meer voordeel? Bekijk onze combiplanken/multiplanken collectie

Hoe ziet zo'n multiplank eruit?

Multiplank aanbieding. Multiplankaanbiedingen vind je bij de Vloerderij
Om een indruk te geven van een multiplank kun je ook  de  Vloerflitsen van de Vloerderij bekijken. De multiplank van nog dichter bij zien? Kom dan langs bij een van onze vestigingen, bel gewoon even met Berber of Janneke. Dit kan tot 22.00 uur op 0521-515432.