Multiplank aanbieding

Multiplanken houten vloeren aanbiedingen

Een multiplank aanbieding. Een schot in de roos.     Voordelen van de multiplank

Dit komt voornamelijk door het feit, dat deze Duo- en Multiplanken rechtstreeks vanuit de schaverij aan de consument geleverd worden. Prijzen zijn vandaag de dag erg belangrijk en wij zorgen daarom dan ook voor scherp geschaafde prijzen en er is altijd wel weer een mooie multiplank aanbieding. De mooiste Multiplanken bij de Vloerderij

Een hele mooie multiplank aanbieding voor al € 37.95 m2, uitgevoerd zonder vellingkant, dus strak en modern. Genoemde prijzen gelden voor onbewerkte planken, dus exclusief verouderen, roken, lak en olie. 

Multiplank aanbieding. De Vloerderij heeft heel veel multiplank aanbiedingen

Multiplanken in een visgraat uitvoering leverbaar. 

De multiplank is een vrij nieuw ontwikkeld product in het houten vloeren segment. Het is een houten vloer met aan de bovenkant een massieve toplaag die uit verschillende houtsoorten kan bestaan. Een multiplank oogt precies zo als een massief houten vloer. Geen enkel verschil, ook niet met deze speciale multiplank aanbieding.
De onderzijde van deze multiplank aanbieding bestaat ook uit een kwalitatieve berken multiplex, die er voor zorgt dat de houten vloer stabiel blijft liggen. Deze multiplank kun je eenvoudig zelf zwevend leggen en de multiplank vloer heeft dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer. Een multiplank werkt dus nagenoeg niet en is ook voor vloerverwarming sterk aan te bevelen..


Multi planken geven veel voordelen ten opzichte van gewone massief houten vloeren. 
Een multiplank aanbieding ligt in elke houten vloeren showroom van de Vloerderij

De Multiplank wordt de laatste jaren steeds meer gebruikt voor badkamers, dit is heel goed mogelijk, omdat de werking minimaal is en bij een juiste montage kan ook zo'n multiplank aanbieding in een badkamer gelegd worden. 

Multiplank aanbieding die kun je ook in je badkamer leggen.   Een multiplank aanbieding kopen

Nog meer voordeel en Multiplank aanbiedingen? 

De multiplanken van de Vloerderij hebben nog een ander voordeel: de scherpe prijs. De Vloerderij heeft al een multiplank aanbieding onde de 40 euro.  Deze multiplank is naturel geolied, 16 cm breed en 16mm dik. Ze is voorzien van een eiken toplaag van maar liefst 4 mm. Verlijmd op een berken multiplex onderlaag is dit een stabiele houten vloer voor een perfecte prijs! Nog meer voordeel? Bekijk onze combiplanken/multiplanken collectie

Multiplank aanbieding. Multiplank aanbiedingen vind je bij de Vloerderij

Hoe ziet zo'n multiplank eruit? 

Om eens de multiplank in het echt te kunnen bekijken kun je ook eens een van onze showrooms bezoeken. Dus de multiplank van nog dichter bij zien? Kom dan langs. Er zijn multiplank showrooms kris kras door nederland.