Multiplank prijzen

De multiplank prijzen vallen erg mee bij de Vloerderij.

Multiplank prijzen. De Multiplank prijzen zijn concurrerend bij de Vloerderij.
Multiplank prijzen, bij de Vloerderij slim geprijsd. Bekijk ze op deze website. En super kwaliteit.


Mijmerend over zo’n mooie multiplank denkt, zou je kunnen denken, zo’n vloer is toch niet voor mij weggelegd. Maar dat zie je verkeerd? Echt waar, want multiplank prijzen bij de Vloerderij zijn heel goed betaalbaar. Je koopt al een pracht eiken Multiplank voor € 34.95 m2 incl. btw. NB: de genoemde prijs is incl. BTW en geldt voor een onbewerkte basisplank.

Van de Vloerderij krijg je een keiharde en super stabiele plank, zoals je dit ook kunt verwachten en dan ook nog voor een lage basisprijs.. Waar krijg je dat nog? Onze multiplank prijzen zullen je compleet verrassen. Kom anders eens langs om alles eens goed te bekijken.

Of bel eerst voor meer extra info. Bereikbaar tot  22.00 uur 0521-515432   
Prijzen van multiplanken, die zijn vrij laag bij de vloerderij.


Er zijn voortdurend wel speciale multiplank prijzen, want ze komen uit overproducties enz. aanbieden. Dit verschilt natuurlijk wel van tijd tot tijd, ze behoren niet tot het vaste programma. Neem nu bovenstaande Multiplank ( op foto), wel 16 mm dik en in country uitvoering. Dit soort extra aanbiedingen komen voor met de regelmaat van de klok en informeer dus maar snel naar alle mogelijkheden. Multiplank prijzen kunnen hierdoor voor jou lekker aantrekkelijk zijn.


Multiplank prijzen vallen erg mee.

Multiplank prijzen

Multiplank prijzen kunnen ietsje variëren, natuurlijk vooral bij de speciale aanbiedingen, informeer dus wel tijdig wat er al zo op voorraad is! De multiplank prijzen zijn bij de Vloerderij heel vaak gebaseerd op vrij gekomen overproducties van verschillende houtschaverijen en soms ook van importeurs en al deze aanbiedingen kunnen dan wekelijks in prijs verschillen. Maar wel heel regelmatig worden de multiplanken dan ook rechtstreeks vanuit de schaverijen naar de klant geleverd! Ze worden echter altijd onbewerkt aangeboden, dus de basis naturel plank. En hier dan elk proces bij gekozen worden, denk hierbij aan roken, verouderen, lakken of olieen. Mogelijkheden genoeg om een prachtige houten vloer te krijgen. Je huis zal er super van opknappen.
De prijs van een Multiplank zal je echt meevallen en ook zul je versteld staan van de scherpe prijzen. En om zeker niet te vergeten. Ook de kwaliteit is uitstekend.