Parket vloer renovatie.

Parket vloer renovatie. Wij verzorgen parketvloer renovatie door heel Nederland.  Parket vloer renovatie. Parketvloer renovatie in Hilversum, maar ook parket renovatie in Dordrecht.

Vakkundige parket vloer renovatie? Is jouw vloer er ook aan toe?

Is je oude parketvloer nodig aan renovatie toe? Je bestaande parketvloer kan prima opgeknapt worden. Want renovatie van een parketvloer is altijd de moeite waard. Met het in schakelen van de juiste vloeren vakman heb je dan weer een blinkende parketvloer. Met de parketvloeren check weet je snel wat er mogelijk is en wat dat gaat kosten! Is je parketvloer up to date? kijk er eens naar en denk je  Mijn parketvloer kan wel een opknapbeurt gebruiken, bel ons dan eens of mail.


Parketvloer renovatie Offerte

Je parketvloer up to date voor een aantrekkelijke prijs

De parketvloer renovatie expert kijkt graag met je mee en geeft een advies op maat voor jouw parketvloer. Je parketvloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw monteren?, dat kan… en natuurlijk precies zoals jij het wilt. Met alleen een parketvloer schuren en opnieuw in de vloerolie zetten krijg je al een prachtig effect. Je parketvloer is dan weer helemaal up to date en ook vaak nog eens voor een verrassend interessante prijs!

Parketvloer renovatie en parketvloer schuren? De Vloerderij doet dat met plezier.    De Vloerderij renoveert je parketvloer. Maar ook parket schuren.

We houden rekening met jouw speciale wensen.

Als je bij één van de vloeren experts bij jou in de buurt de parket vloer renovatie vloercheck aanvraagt, dan neemt hij contact met je op. En samen met jou maakt hij dan een eerste checklist van verbeterpunten en speciale wensen. Hij kan je dan vervolgens vertellen wat de mogelijkheden zijn. Parketvloer renovatie is zo gek nog niet.

Is de parket vloer renovatie check gratis?                  Houten vloeren en parketvloer. Gelegde houten vloeren en parket

Ja.....De vloeren expert komt indien nodig na gedegen telefonisch overleg geheel gratis en nog steeds vrijblijvend langs en bespreekt de te volgen procedure voor je parketvloer renovatie. Wil een parket vloer renovatie check! en wil je meer weten?, klik op de banner boven in de pagina en vul het parket vloer renovatie formulier in.

Parket vloer renovatie, dat doen we nu alweer 20 jaar. Best wel lang.

Parket vloer renovatie. Parketvloer vloer schuren

Parketvloeren maar ook houten planken vloeren zullen er naar verloop van tijd steeds minder mooi uit gaan zien. De lak- of olielaag ziet er vaak versleten uit. Als het probleem slecht op te lossen is, dient de houten vloer of de parketvloer gerenoveerd te worden. De hele parketvloer moet dan gerenoveerd worden. Ook eventuele convectorroosters. Hierna wordt de parketvloer bewerkt met parketvloeren olie. Een parketvloer renoveren is precisiewerk, er wordt een super dun laagje van de bovenkant van de parketvloer afgeschuurd. De meeste houten parketvloeren kunnen meerdere malen geschuurd worden. Dit schuurproces is onder normale omstandigheden eens in de 10 jaar nodig. Kijk eens naar je vloer, wellicht heb je parket vloer renovatie nodig. 

Parketvloer renoveren? Alles wordt voor je gedaan 

Een parketvloer renoveren is een hele klus. Eerst moet de parketvloer geschuurd worden, dit gebeurt met een zware bandschuurmachine met verschillende groftes schuurbanden. Hierna wordt de parketvloer geschuurd/gepolijst met een wood boy, deze zorgt ervoor, dat de vloer egaal en glad wordt. Ook kan een parketvloer of een houten planken vloer een opfrisbeurt nodig hebben, dan is intensief schuren niet echt nodig. Ook kunnen plinten vervangen moeten worden, ook deze werkzaamheden worden compleet verzorgd. Er komt dus nogal wat kijken bij het renoveren van een parketvloer

Renovatie parketvloer prijs is heel realistisch.  

De renovatie van je parketvloer is beslist niet duur, want bedenk, dat je na deze parket vloer renovatie er praktisch een nieuwe vloer voor terug krijgt waar je nog jaren plezier van hebt. parket vloer renovatie is dan ook aan te bevelen en is geen weggegooid geld.  Sterker nog, je parket stijgt in waarde, dus ook je woning. Veel huiseigenaren laten voor de verkoop van hun woning de parketvloer vaak nog grondig renoveren. De verkoopkansen stijgen dan zeker. De prijzen kunnen uiteraard variëren, want geen enkele parketvloer is gelijk De Vloerenvakman informeert je graag. Hij vertelt je graag alles over je eventuele toekomstige houten vloeren en parket vloer renovatie.