Parket vloeren

Parket vloeren

Parket vloeren zijn een sieraad in menig woonkamer.

Bij de Vloerderij veel keus voor betaalbare prijzen.

Bekijk ze in de showroom bij jou in de buurt.

Parket vloeren komen in verschillende gedaantes.

Een parketvloer kan op meerder manieren gelegd worden en hiernaast is er ook nog eens een grote diversiteit in parket vloeren. Er zijn drie uitvoeringen die er uitspringen. Te noemen het massieve parket, het lamelparket en denk ook aan het multi- en duoplank parket. Laat je bij de keus van een parketvloer hierover goed voorlichten. Je kunt ook ons zonder verplichting je parketvraag stellen

Kies je custom made parketvloer

Als je je gaat oriënteren om een parket vloer aan te schaffen, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Eiken parket vloeren  oefenen oerkracht uit en ze geven daardoor je woning een extra dimensie. Deze opvallende en aantrekkelijke vloeren zijn niet alleen schitterend van uiterlijk, maar ze garanderen ook kwaliteit. Bij de Vloerderij staan houten- en parket vloeren al sinds 1997 op het menu. Ervaring genoeg dus. Dus kies je voor een eiken vloer, dan kies je ook voor kwaliteit.

Renovatie

Een eiken parketvloer zelf renoveren zal niet meevallen. Hier is toch wel wat ervaring voor nodig . Een handige thuislegger kan misschien een hel eind komen, maar wat hulp erbij is wel wel zo verstandig. Twee rechter alleen zijn met een renovatie niet genoeg. Veel consumenten nemen uiteindelijk toch een vakman in de arm. En dat is ook vaak de beste manier om een top vloer te krijgen. De Vloerderij renoveert parket vloeren voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Vloerverwarming voor parket vloer

Zo’n eiken parketvloer of een lamelplank is een aantrekkelijke combinatie met vloerverwarming. De hiervoor geschikte lamelplanken hebben een krachtige toplaag die verlijmd is op een ondergrond van berken multiplex. Zodoende zijn dit soort parket planken heel goed gewapend tegen schommelingen van de luchtvochtigheid. Een veilige vloer is het resultaat. Een eiken Duo parket plank vloer is super stabiel en kan zonder problemen op vloerverwarming gelegd worden. Wil je meer weten? Wij vertellen er graag wat meer over..

Showrooms overal in Nederland

De Vloerderij is landelijk vertegenwoordigd. Met een uitgebreid parket vloeren assortiment. Super actuele en populaire collecties die in praktisch elk interieur passen. Al deze vloeren vloeren worden overzichtelijk gepresenteerd. Vakkundige adviseurs staan je met raad en daad bij. In de meeste showrooms wandel je gewoon binnen binnenwandelen. Voor een gedegen advies kun je ook een persoonlijke afspraak maken. In de showrooms vind je diverse aanbiedingen.

Vrijblijvende offertes

Een vloer offerte krijg je op elke hoek van de straat. Maar ook direct van een bedrijf dat al bijna 25 jaar parket vloeren verkoopt en onderhoud? We denken van niet. Wij zouden graag je vloer weer helemaal nieuw maken en dat voor een hele aantrekkelijke prijs. Het maakt niet uit waar je woont. We nwerken in jouw regio. Vraag ons daarom maar eens om een vrijblijvende offerte. Je zult zien dat je een vakkundig voorstel krijgt.

Inspiratie voor je parketvloer

Op een juiste manier getoonde parketvloeren kunnen voor veel inspiratie zorgen. Vooral dié kleuren die op eiken vloeren gebruikt worden en matchen met jouw interieur. Kleur op een parketvloer is een buitengewoon belangrijk aspect. En net ál deze natuurlijke  tinten ontdek je in onze parketvloeren showrooms. Kom langs en laat je inspireren door al deze schitterende vloeren.

Parketvloer offerte aanvragen

Alvorens een beslissing te nemen is het een goede zaak om eens wat meer info te verzamelen. Bij de Vloerderij heb je de mogelijk om een uitgebreide parket offerte aan te vragen.