Parket in Wijchen. Dat komt van de Vloerderij

Parket Wijchen. Wel heel mooi parket van de Vloerderij.  Parket winkel in Wijchen.

Mooie aanbiedingen in visgraat paket bij Parket Wijchen.

Veel keuze bij parket Wijchen: Kies je voor visgraat parket? Misschien verouderd of getrommeld parket? Of wil je liever een zwaar gerookte houten vloer? Of misschien ben je wel gecharmeerd van zo’n onverzettelijke multiplank die zo goed samen gaan met vloerverwarming. Ze zijn er allemaal. Voor elk wat wils en voor ieders budget. Kortom: Geweldige houten vloeren en parket te koop in de showroom van Parket en houten vloeren Wijchen. 

Parket Wijchen. Voor het voordeligste parket. Ook visgraatparket voor heel de regio Wijchen

Elke dag (ook op zondag) geopend op afspraak Klik hier en bel of mail voor info of maak gelijk een afspraak met Willy Sengers. Met een afspraak ben je gelijk aan de beurt.

           Vloerderij Partner-showroom Nijmegen Mortelweg 14A 6551 AE Weurt. 

Trendy parket voor faire prijzen. Bij jou om de hoekParket Wijchen. Voordelig parket van de Vloerderij

Parket Wijchen: Ben jij ook verliefd op zo’n mooie getrommeld parket of houten vloer?, of gaar je belangstelling uit naar een trendy gerookte vloer in een grijze of witte olie? Maar een multiplank kan natuurlijk ook. Ze zijn hier in Wijchen (Weurt) stuk voor stuk te bewonderen. Een uitgebreide parket showroom voor Wijchen. Uitstekend gesitueerd net even buiten Nijmegen in het plaatsje Weurt. Jouw toekomstige Duoplank ligt hier al lang een poosje op je te wachten. Willy Sengers geeft je hier alle parket info die je maar wilt. Parket Wijchen is niet alleen voordelig, maar zeker ook vakkundig.

 Parket kopen in Wijchen. Parketzaak in Wijchen. Parket leggen in Wijchen. Parket Wijchen   Niet alleen parket in Wijchen, maar ook houten vloeren    Parket in Nijmegen en Wijchen. Parket kopen in Wijchen.

Stevige lamelplanken voor vloerverwarming.

Deze parket partnershowroom voor Noord-Oost Brabant en Zuid Oost Gelderland is bijzonder goed bereikbaar en het reisje betaalt zich zeker uit. Kom al die aantrekkelijk geprijsde vloeren eens bekijken. Deze partner showroom is misschien wel de meest uitgebreide houten vloeren showroom van de hele regio.

Met name is er een super groot assortiment multi- en duoplanken. Parket Wijchen levert deze rechtstreeks uit de schaverij. Multiplanken zijn ongelooflijk geschikt voor vloerverwarming. Ze liggen rotsvast en gaan een leven lang mee. Ook deze geweldige planken zijn te koop bij parket Wijchen i.s.w. met de Vloerderij.

Een parket show voor Wijchen en Nijmegen.

De Vloerderij steelt de show met aantrekkelijke aanbiedingen parket voor Wijchen. Parket showroom Wijchen. een partnershowroom vol met interessante series eikenhouten vloeren en visgraat parket. Er zijn voor deze regio Wijchen en Malden veel voordelige parketvloeren geselecteerd. Deze parket showroom Wijchen ligt geweldig centraal. Neem eens contact op met parket Wijchen voor meer info, of maak maar direct een afspraak met ons. 't Is maar een wipje naar Weurt. En vanuit Nijmegen is het  maar een wipje naar Wijchen, daar vind je vloerenvoordel.