Verouderde eiken Duoplanken

 

Een duoplank houten vloer in verschillende breedtes

De Duoplank Vast en zeker!
 

De Duo plank weet van geen wijken en ligt super solide.
Een super stabiele plank en geschikt voor de grotere ruimtes.
Kan zwevend of juist vast verlijmd gemonteerd worden.

Bekijk ook hier onze andere aanbiedingen.

Verouderde eiken duoplanken. De Vloerderij. Ook geborstelde duoplanken.


 

De Vloerderij levert oude stijl Duoplank vloeren in allerlei uitvoeringen.

De verouderde Duoplanken zijn samen gesteld uit een meerlaags kruislings verlijmde berken multiplex. Duo planken werken door deze constructie dan ook nauwelijks. De optiek van deze duo planken zijn gelijk aan die van massieve houten vloeren. Een duoplank leggen is vooral op grote oppervlaktes aan te bevelen.

Verouderde eiken duoplanken.Je koopt ze bij de Vloerderij

Verouderde eiken Duoplanken kunnen net zoals massief houten vloeren alle bewerkingen ondergaan. Te noemen: Roken, vergrijzen, gezelen, borstelen en noem maar op, optisch valt er dus geen enkel verschil te bemerken in vergelijk met massief eiken houten vloeren. Ook verschillende breedtes zijn mogelijk. De Vloerderij is nu bezig om deze lamelplank met een zaageffect te ontwikkelen.

De Duoplank is in verschillende diktes leverbaar en wel: 16mm, 18mm en 20mm dik, dus mogelijkheden genoeg. Ook zijn deze verouderde Duoplanken leverbaar in meerdere breedtes. Zelfs kunnen de Duoplanken of multiplankenin verschillende breedtes gemixt gelegd worden.

Een duoplank kan ook verouderd worden. Het resultaat is verbluffend. Vraag de Vloerderij om advies.   Een duoplank kan heel goed verouderd worden. Ook met een Multiplank is dit mogelijk. De Vloerderij weet er alles van.    Kun je een duoplank verouderen? Jazeker de Vloerderij verzorgt dit.

Verouderde Duoplanken kunnen in veel kleuren geleverd worden. De kleurpigmenten nestelen zich met name in de ruwe delen zoals de noesten en de haarscheurtjes. Verouderde Duoplanken worden met zorg getrommeld. En na het trommelen zien ze er niet meer uit. Pas na het leggen en schuren wordt de plank weer super toonbaar en deze zo speciale houten vloer krijgt dan weer een uitstraling van jewelste.

Zwaar verouderde duoplank met verlijmde scheuren. Super ruig. Koop ze bij de Vloerderij

Hierboven zie je een zwaar geborstelde duoplank. Dus niet alleen verouderde eiken duoplanken, maar ook in geborstelde vorm verkrijgbaar. Zo zijn er in onze showrooms nog veel meer mogelijkheden te zien.

Verouderde eiken duoplanken kunnen heel goed gelegd worden samen met vloerverwarming. Ze zijn hier min of meer voor ontwikkeld. Ze liggen onbeweeglijk en ze zijn oersterk. Verouderde eiken duoplanken gaan meer dan een levenlang mee.