Vloeren leverancier Rotterdam Houten vloeren

Vloeren leverancier Rotterdam. Dat is de Vloerderij.    Parket en vloeren leverancier Rotterdam

Levering van vloeren in de hele regio Rotterdam.

De Vloerderij. De vloeren leverancier Rotterdam met een allesomvattende showroom in Papendrecht. Scherpe prijzen voor vloeren met kwaliteit. Kijk maar naar de aanbiedingen. Deze 200 m2 grote houten vloeren showroom ligt vol met de mooiste vloeren

Review van Alex Grooten: Via internet ontdekte ik de Vloerderij in Papendrecht. Hier ligt een uitgebreid assortiment houten vloeren voor hele vriendelijke prijzen. Ook staan er heel veel aanbiedingen op hun website. Persoonlijk stond ik wel eventjes versteld van al deze houten vloeren aanbiedingen. Maar met een showroom in Papendrecht had ik al snel besloten om zo’n vloer te kopen. Mijn oog viel gelijk op een licht verouderde vloer in een antieke natuurolie. Er werd een totaalprijs gemaakt en hier ging een leuke korting af. Het leggen van de vloer ga ik zelf doen.


Vloeren leverancier Rotterdam. De Vloerderij levert vloeren in Rotterdam

Vloeren leverancier Rotterdam. Massieve vloeren maar ook multiplanken en visgraatparket. Ook zijn in de showroom in Papendrecht de trendy Haaientand vloeren te bekijken. Hele mooie houten vloeren voor Rotterdam. Het zijn hele bijzondere vloeren die heel goed combineerbaar zijn in klassieke – maar ook in moderne interieurs. Ze zijn eigentijds, cool en trendy. Zo zie je maar weer. De Vloerderij, een vloeren leverancier met gevoel voor trends. Ben jij ook gek op de laatste trends?, kom dan een langs om al die vloeren te bekijken.

Vloeren leverancier Rotterdam. Houten vloeren leverancier Rotterdam     De grootste vloeren leverancier van Rotterdam      Rotterdam. Een parket en houten vloeren leverancier voor de regio Rotterdam

De Duoplanken zijn super geschikt voor vloerverwarming.

Eenmaal bij de Vloerderij  houten vloeren showroom binnen werd ik overstelpt door het grote aanbod parket en plankenvloeren. Na een goede oriëntatie nam ik resoluur een besluit en kocht 39 m2 Duoplanken en in mijn geval moesten ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Inmiddels is de vloer gelegd en ik ben zeer tevreden. Zo’n vloeren leverancier Rotterdam kom je niet zomaar tegen. De service die ze geven is gewoon uitstekend. De parketplanken zijn van goede kwaliteit en wat wil je dan nog meer. Het bezoek aan de Showroom was het dus niet voor niets geweest. De Vloerderij, een Vloeren leverancier Rotterdam om u tegen te zeggen.

Vloeren leverancier Rotterdam. De Vloerderij is vloeren groothandel in Rotterdam

Ook visgraat parket maakt deel uit van de vloeren collectie.

Ook brede massieve planken liggen volop bij de vloeren leverancier Rotterdam. En dus ook een grote keuze in massieve eiken vloeren. En kortgeleden is het assortiment ook nog eens flink uitgebreid met visgraatparket gemaakt van brede planken. Dus niet meer niet meer van die kleine smalle plankjes, maar een visgraatvloer opgebouwd uit flinke dikke robuuste planken van wel een centimetertje of 18cm breed en tot 90 cm lang. Een geweldig mooie ontwikkeling voor Rotterdam. Deze Planken visgraatvloer is heel eigentijds en past dus heel goed in vele interieurs. Vloeren leverancier Rotterdam, vloeren voor heel Zuid Holland.

De Vloeren leverancier voor Rotterdam ? Dat is de Vloerderij.

De Vloerderij de Vloeren leverancier Rotterdam doet al weer een heel poosje mee in houten vloeren land. De Vloeren showroom regio Rotterdam krijgt steeds een update. Nieuwe houten vloeren en parket worden steeds weer getoond maar ook de olietinten zijn steeds van de laatste mode.
Vloeren leverancier Rotterdam met een super uitgebreide showroom in Papendrecht gaat steeds beter en klanten vinden hun weg steeds vaker naar deze veelzijdige houten vloeren bron van Rotterdam.