Vloeren Roermond. Een Pracht Collectie Houten Vloeren

   Vloeren Roermond. Vloeren aanbiedingen in Roermond  Roermond vloeren aanbiedingen. Ook vloeren leggen in Roermond.  Wel hele mooie vloeren in Roermond.

300 m2 vloeren Roermond in showroom Buggenum met review.

Vloeren Roermond met een grote alles omvattende showroom in Buggenum. Kom maar kijken! Je vindt hier een grote collectie parket en vloeren, maar ook visgraatparket  in een showroom van wel 300 m2. Zo'n toonzaal vind je nergens anders in Limburg. Wel hele mooie vloeren voor Limburg. Henk Sluiter uit Roermond geeft onderstaand een mooi review. Henk zocht een mooie eiken parketvloer uit.

Uitgebreide collectie vloeren bij de Vloerderij Roermond.

Via internet ontdekte ik de Vloerderij. Ze bieden een groot assortiment houten vloeren en parket voor hele faire prijzen aan op hun website. Persoonlijk stond ik wel te kijken van al deze lage vloeren prijzen. Maar met een super uitgebreide showroom bij Roermond had ik al snel besloten om eerst eens een kijkje te gaan nemen! Har Hendriks voorzag me van goede adviezen en mijn eiken vloer ligt nu al weer 2 maanden zonder problemen.

Vloeren Roermond. Houten vloeren groothandel in Roermond. Niet alleen houten vloeren, maar ook parket in Roermond.  Groot assortiment vloeren in Roermond

Ook zijn in de showroom in Roermond deze trendy Abdij vloeren te zien. Hele mooie eiken houten vloeren voor Limburg.

Eenmaal bij de Vloerderij  houten vloeren showroom aangekomen werd ik overstelpt door het brede aanbod van houten vloeren en eiken parket. Na een brede oriëntatie nam ik een besluit en kocht 46 m2 Multiplanken geschikt voor vloerverwarming. Zoals gezegd ligt de vloer al weer een poosje en ik ben uiterst tevreden. Har Henriks weet waarover hij praat. De planken zijn van goede kwaliteit en wat wil een mens dan nog meer. Het bezoek aan de Showroom was het dus dubbel en dwars waard. Vloeren Roermond. Top. En niet te vergeten, dat vanuit hier heel Limburg bestreken wordt. Ook met het leggen van vloeren en tevens wordt de renovatie van parketbloeren verzorgd.


Vloeren in de regio Roermond. Vloeren showroom in Roermond.

Vloeren Roermond grote collectie visgraatparket

Ook brede planken zijn goed vertegenwoordigd. Vloeren Roermond? Ook een groot assortiment massieve eiken vloeren. Sinds kort is het assortiment ook uitgebreid met planken visgraatparket. Dit zijn niet meer van die miniplankljes, maar een visgraat opgebouwd uit flinke planken van weel max. 18cm breed en 90 cm lang. Een super mooie ontwikkeling voor Limburg.
Deze Plankenvisgraat is heel eigentijds en past heel goed in een modern interieur, maar ook klassiek kan heel goed samengaan. Vloeren Roermond, vloeren voor heel Limburg

Vloeren Roermond doet al weer een heel poosje mee in houten vloeren land. De Vloeren showroom in de regio Roermond wordt steeds voorzien van een update. Nieuwe vloeren worden steeds weer getoond maar ook de oliekleuren zijn steeds up to date. Sinds kort is er ook een Duitse vloeren website in de lucht. Er komen dus nu ook vrij veel Duitse klanten naar de Vloerderij in Buggenum. Dus hele interessante ontwikkelingen. Vloeren Roermond i.s.w. met de Vloerderij.
Vloeren Roermond met een super uitgebreide showroom gaat steeds beter en klanten vinde hun weg steeds beter naar deze veelzijdige houten vloeren bron van Limburg.


Vloeren Roermond. De Allermooiste eiken vloeren en parket bij de Vloerderij.

Visgraatparket- of verouderd en vergrijsd plankenparket vloeren

Heel veel mogelijkheden te bedenken met houten vloeren, je kunt dit soort vloeren laten ontwerpen. Er is ook een totaal collectie lamelplanken te leveren. De multi- en duoplanken kunnen ook in verouderde vorm geleverd worden. Dit soort creatieve vloeren komen steeds vaker voor. Ze worden in veel gevallen custom made gemaakt. Wel is het een heel proces. Het zijn super veilige planken en ze worden opgebouwd uit een drager van berken multiplex. Lees hier nog wat meer over houten vloeren in het algemeen.