Vloeren Roermond. Vakkundig Geschuurde Houten Vloeren

Vloeren Roermond. Vloeren schuren in Roermond     Vloeren schuren in Roermond. Ook vloeren repareren in Roermond

Vloeren Roermond. Parketvloer schuren en polijsten

Vloeren Roermond de professionele vloeren renovatie specialist in Limburg. Vraag maar eens een offerte aan die je uiteindelijk naar een perfect eigentijdse vloer brengt. Jouw vloer verdient aandacht en kan er weer super actueel bij komen te liggen. Ooit zijn we begonnen met het leveren van houten vloeren uit onze fabriek. Renovatie van vloeren kwam jaren later en daar zijn we nu best druk mee.

Ook visgraatparket  revoveert de Vloerderij. De laatse jaren is parket voorzien van een toplaag. Zodoende moet je erg voorzichtig zijn met het schuren van die eiken toplaag. Het komt erg nauwkeurig. Voor je het weet schuur je er doorheen.

Heb jij ook een vloer die nodig aan een opknapbeurt toe is? Vul dan onderstaand renovatie offerte formulier dan in en per omgaande sturen we dan alle info en een faire prijs.

Vloeren Roermond. Parketvloer schuren in Roermond

Vloeren in de regio Roermond. Steeds weer blij met positieve reviews.

Henk Sluiter uit Roermond liet een vloer door de Vloerderij renoveren en geeft onderstaand een mooi review.

Via internet ontdekte ik de Vloerderij. Ze bieden een goede service aan en houten vloeren en parket renoveren is hun specialiteit. Persoonlijk stond ik wel te kijken van wat er allemaal bij kwam kijken om een parketvloer weer mooit te krijgen. Daarom viel mij de prijs nog mee, maar het is natuurlijk wel een heel bedrag. Maar na bijna 12 jaar mag dat ook. De vloerenlegger had een assortiment kleurstalen bij zich en ik had een ruime keuze. De vloer ligt nu alweer een poosje en ik ben nog erg tevreden.

Vloeren Roermond. Houten vloeren schuren in Roermond.   Roermond vloeren en parket

De Vloerderij renoveert houten vloeren. Populair in Limburg. 

Vloeren vooral van eiken zijn over het algemeen populair in Limburg vanwege hun duurzaamheid, tijdloze uitstraling en de mogelijkheid om de stijl van een ruimte te verbeteren. De vraag naar eiken vloeren kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals trends, economische omstandigheden en regionale voorkeuren.Zo is al een poosje een  PVC vloerengekte aan de gang. Uiteraard weet iedereen dat er modegrillen zijn, maar wij noemen deze PVC vloeren weleens het asbest van de toekomst. Een eiken vloer is duurzaam en wij blijven gewoon eiken leveren.

Limburg heeft over het algemeen een divers consumentengedrag en een mix van stedelijke en landelijke gebieden. Het is bekend dat eiken vloeren populair zijn in Limburg vanwege de natuurlijke uitstraling en de traditionele stijl die goed past bij de regionale architectuur.


Vloeren in de regio Roermond. Vloeren showroom in Roermond.

Vloeren Roermond. Goede renovatie mogelijkheden met visgraatparket

Brede planken zijn goed vertegenwoordigd kris kras daar Limburg. Ook nogal een groot deel massieve eiken vloeren. Ook planken visgraatparket wordt nogal eens geschuurd en behanderd. Dit zijn niet meer van die miniplankljes, maar een visgraat opgebouwd uit flinke planken van weel max. 18cm breed en 90 cm lang. Heel leuk om te renoveren.
Deze Plankenvisgraat is goed na het schuren aan te passen aan de actualiteit. Past heel goed in een modern interieur, maar ook klassiek kan heel goed samengaan. Vloeren Roermond, vloeren met een nieuwe toekomst voor heel Limburg

Vloeren Roermond doet al weer een heel poosje mee in houten vloeren land. Ook in Roermond schuren we al vloeren sinds 1995. De versleten vloeren van jaren geleden worden weer behandeld. Nu het meest met up to date oliekleuren. Er melden zich ook vrij veel Duitse klanten. Ook daar over de grens richting Moenschengladbach zijn nogal een paar vloertjes te schuren. Dus hele interessante ontwikkelingen.
Vloeren Roermond met een super uitgebreide klantenkring gaat steeds beter en klanten vinden hun weg steeds beter naar deze veelzijdige houten vloeren specialist.


Vloeren Roermond. De Allermooiste eiken vloeren en parket bij de Vloerderij.

Visgraatparket- of verouderd en vergrijsd plankenparket vloeren

Heel veel mogelijkheden te bedenken met houten vloeren, je kunt dit soort vloeren laten ontwerpen. Er is ook een totaal collectie lamelplanken te leveren. De multi- en duoplanken kunnen ook in verouderde vorm geleverd worden. Dit soort creatieve vloeren komen steeds vaker voor. Ze worden in veel gevallen custom made gemaakt. Wel is het een heel proces. Het zijn super veilige planken en ze worden opgebouwd uit een drager van berken multiplex. Bekijk nog wat meer resultaten over houten vloeren in het algemeen. Eiken vloeren zijn over het algemeen populair vanwege hun duurzaamheid, tijdloze uitstraling en de mogelijkheid om de stijl van een ruimte te verbeteren. De vraag naar eiken vloeren kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals trends, economische omstandigheden en regionale voorkeuren. Ga eens kijken op deze pagina. Hier zie je een reeks vloeren die wij verzorgden.