Een witte houten vloer oogt fris en werkt ruimtelijk

Witte houten vloer. Wat kost een witte houten vloer. Vraag het de Vloerderij   Witte houten vloer. Te koop bij de Vloerderij

Witte houten vloer bewerkt met extra witte olie. Puur trend!

Een witte eiken houten vloer geeft een woonkamer meer ruimte en brengt daarnaast ongedwongenheid over de vloer. Ook laat een witte houten vloer zich gemakkelijk combineren met allerlei meubelstijlen. Klassiek of modern? Het maakt niet veel uit. Het lukt altijd. Wit is neutraal en laat veel toe. Het is misschien ook wel hierom, dat een witte olie op 1 staat. Een witte olie impregneert heel goed in de plank en zodoende wordt de tekening van de vloer ook sterker.
Wil je eens een aantrekkelijke offerte ontvangen voor zo'n speciaal wit geoliede vloer? Vraag dan maar eens een geheel vrijblijvende  Offerte  aan.

  
Een witte houten vloer koop je bij de Vloerderij. Heel veel keus in wit geoliede vloeren.

Er is enkel wit en dubbel wit. De laatse kleur oogt vrij modern.

Een witte olie neemt heel snel de kleur van het eikenhout aan. Donker getinte planken zullen er dan ook iets minder wit uitkomen dan licht getinte collega's. De natuur moeten we hier gewoon z'n gang laten gaan. Door het regelmatig dweilen met een beetje witte natuurzeep door de emmer water blijft de vloer mooi op kleur.

Een witte houten vloer doet het overal goed. Neutraal van kleur. De Vloerderij          

Verouderde houten vloeren met witte olie.

Met een witte houten vloer is het wel zo, dat je uiteindelijk wel verschillende effecten kunt creëren. Rechts op de foto een Doorleefde Abdijvloer die 1 x gerookt is en met witte olie werd bewerkt. Ook verouderde en getrommelde vloeren geven een sprekend effect.
Glad geschaafde planken zullen veel minder witte pigment opnemen dan de meer ruwere planken. Een witte eikenhouten vloer kom je daarom in een van onze
8 showrooms bekijken. Een witte houten vloer is dus erg gewild. Eiken kan ook gewhitewashed worden. 

Het onderhoud van een witte houten vloer doe je met witte natuurzeep.    Houten vloer in witte olie.  Het onderhoud van een witte houten vloer doe je met witte natuurzeep. 

Ook Bourgondische houten vloeren zijn super in 't wit.

Ook de exytra oud gemaakt eiken vloeren kunnen heel goed wit geolied worden. Vooral op dit soort verweerde vloeren komt zo'n whitewash goed tot z'n recht.
Je kunt zelf zo'n witte houten parketvloer bewerken. Het is niet echt moeilijk te doen voor de doe het zelver. Sommigen doen het gewoon met een kwast, maar het kan natuurlijk ook met een woodboy pad. Deze poetst het met een vrij stevige kracht in de plank. Witte olie laat zich trouwens gemakkelijk aanbrengen. Belangrijk is wel na de olie een minuutje of twintig moet impregneren en daarna pas uitgewreven dient te worden. Het onderhoud kun je hier verder wel lezen.

Een witte houten vloer of parketvloer is trendy en populair. Wit geolied visgraat parket id ook erg gewild. De Vloerderij     Wit geoliede vloer. Witte visgraatvloer is ook gewild. De Vloerderij. 

Witte olie kan ook op een gerookte eiken plank verwerkt worden.
Ook stoere visgraat parket vloeren kunnen met een witte olie bewerkt worden. Het geeft een super mooi effect en bovendien is een witte vloer vrij neutraal en kan praktisch in elk interieur ingezet worden. Een witte houten parketvloer of parketvloer geeft een frisse uitstraling aan je interieur.

 

Een witte houten vloer bewerken.

Wil je je huidige (donkere) vloer een witte uitstraling geven?, dat kan ook. De Vloerderij schuurt houten vloeren en parket door heel Nederland. Zou je eens een prijs voor zo'n kleurverandering willen ontvangen? en wel willen dat je vloer geschuurd werd? Vul dan het offerteformulier in. Het loont zich altijd de moeite.