Witte eiken vloer. Super mooi natuurlijk effect

Witte eiken vloer. Witte houten vloeren te kust en te keur
Een witte olie op een eiken vloer. Da's pas gaaf

Een witte eiken vloer in een mooie olie tint is bij de Vloerderij te koop voor een interessante  en uitgekiende prijs. Enkel wit of dubbel wit geolied, het maakt wat de prijs helemaal niets uit. Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? en wil je deze witte eikenhouten vloer komen bekijken? Dat kan natuurlijk. Een wit geoliede eiken vloer net even aparter. Hier onder een mooi voorbeeld van een wit geoliede houten vloer.

Een prachtige witte eiken vloer              De ene witte eiken vloer is de andere niet  Een witte eiken vloer kopen.

Gerookte eiken vloeren in witte olie

Je kunt het mooie effect van de witte natuurolie hier bijzonder goed zien, op een witte eiken houten vloer komt de donkerbruine tint van de plank lichtjes naar boven en er ligt als het ware een zachte witte pigment overheen. Een witte eiken vloer krijgt door deze olie een heel eigen smoelwerk en geeft op den de duur een gevoel dat vroegere tijden oproept. De witte olie is voor zelfleggers gemakkelijk aan te brengen, maar wij doen het uiteraard ook graag voor je. Super populair zijn tegenwoordig de gerookte eiken vloeren afgewerkt met een witte olie. Een witte eiken vloer wordt zo wel heel apart. Hier nog wat info over een eiken vloer.

Witte natuurolie. Staat perfect op een witte eiken vloer   Witte eiken vloeren doen het erg goed. Ze ogen fris en luchtig

Het onderhoud van witte eiken vloeren is gemakkelijk.

Een witte geoliede eiken vloer wordt schoon- en onderhouden met een wit gepigmenteerde natuurzeep, deze zeep zorgt er voor, dat de eiken vloer resistent wordt tegen vocht & vuil. Je witte houten vloer moet dan ook regelmatig gedweild worden en de vloer kan het dan ook jaren volhouden voor dat er groot onderhoud plaats moet vinden. Zo'n met witte olie bewerkte eiken vloer onderhoud je met een witte onderhoudszeep. De witte tint blijft dan constant. Het is een beproefde methode om een wit geoliede eiken vloer mooi te houden. Er zijn uiteraard nog meer kleuren dan alleen maar wit. 
Woca heeft voor dit soort kleuren geweldige onderhoudsprodukten en de Vloerderij werkt al bijna 20 jaar met de Wocaolie


Eiken vloer  met witte olie, Witte olie op een gerookte eiken vloer. Witte eiken vloer zijn te koop bij de Vloerderij Bij de Vloerderij.

Een gerookte eiken vloer wordt ook vaak bewerkt met een witte olie, er komt dan een hele trendy tint te voorschijn. Witte eiken vloeren zijn daarom dan ook erg geliefd want zo'n vloer is heel goed te combineren met tal van meubelvarianten en design objekten. Onderhoud is bijzonder gemakkelijk.

Wit geoliede eiken vloer. Past bijna in elk interieur. De Vloerderij.

Dit is een witte eiken vloer afgewerkt met een witte pigmentolie, een mooie rustige plank met weinig noest, eiken vloeren kun je verdelen in A, B of C. A is super strak, B met wat wat meer tekening en C is meestal ruig getekend. Het is maar net wat je mooi vind. A gaat echter wat meer de parketkant op, terwijl B en C meer plank zijn.
Een witte eiken vloer doet het in ider geval ook goed op een Abdij (C) uitvoering. Onderhoud is heel goed te doen.

Wil jij je bestaande houten vloer wit kleuren?, dan verkopen wij voor jou het juiste product. Witte houten vloeren zijn super mooi.