Eiken houten vloer. Massief of Lamel uitvoering

Eiken houten vloer, De Vloerderij verkoopt ze. Een eiken houten vloer is een hele goeie investering.

Eiken houten vloer. Duurzaam door renovatie. Helemaal nieuw.

Op zoek naar zo'n super houten vloer? Of heeft je huidige vloer een update nodig? Deze massief eikenhouten vloeren waren jaren geleden geweldig populair en verkrijgbaar in verschillende breedtes. Nu echter worden alleen nog maar eikenhouten vloeren met toplaag verkocht. Dus Veilig & Vast. Dit zijn vloeren waaraan je echt wat aan hebt.
Heb jij nog zo'n massieve kanjer liggen? dan kunnen wij die weer een face-lift geven. Wil je hiervan wat meer info?, klik dan hier 
En een renovatie geeft je eiken houten vloer weer een nieuwe start, zelfs een nieuwe toekomst. En creatief wonen op de koop toe.

                                                                                  Nadelen van een massieve eikenhouten vloer


 Eiken houten vloeren. Vloeren van echt eikenhout zijn veruit favoriet in Nederland   Eiken houten vloeren doen het onverminderd goed.
 

Niet echt veel mogelijkheden meer met massief eikenhouten vloeren

Deze brede massieve planken die ooit van oude balken en eiken bielzen gemaakt werden werden renoveren wij nu. Maar nu wordt van dit eikenhout massieve toplagen gemaakt voor de Duo- en Multiplanken met die originele "Oude Look" toplaag. Deze ooit zo gewilde vloeren brengen wij weer tot leven en schuren deze weer als nieuw. Prachtige vloeren met klinkende namen zoals. Raftwood 
 

Eiken multiplanken. Ook goed in verschillende breedtes te leggen

Een eiken houten vloer kun je heel goed met verschillende breedtes planken leggen, je kunt er als je wilt heel creatief mee omgaan. Ook leent een houten vloer zich heel goed voor diverse olietinten, je kunt hier geweldig mooie kleur resultaten mee behalen. Vooral als je deze oliekleuren zet op verschillende breedtes planken zoals met jaren gelden ook vaak deed. Bijv 20 cm breed als basis en hier omheen 18- en 22cm een mooie gemiddelde breedte. Want met een eiken houten combiplank kun je 3 breedtes heel goed combineren. Ook zulke bestaande eiken houten vloeren renoveren wij perfect.

Een eiken houten vloer past in bijna ieder interieur. De Vloerderij

Olie op je eiken houten vloer. Da's natuurlijk puur natuur

De Vloerderij gebruikt bij parketrenovatie de meest uiteenlopende olietinten en deze kunnen vrij eenvoudig op de eiken planken aangebracht worden. Welke eiken houten vloer is nu eigenlijk het mooist, persoonlijk gaan wij vaak voor Europees eiken, want deze soort is erg "sprekend" Zeker met een mooie natuurolie erop. Er zitten veel zwarte delen in en ze lenen zich ook heel goed voor het verouderingsproces. Dit is ook mede de reden dat er vrijwel altijd eikenhout voor vloeren aangeboden wordt. Naast dat eiken dus hard is, is het ook decoratief en staat dan ook in bijna elk interieur. Tegenwoordig kunnen we een heel scala aan olietinten aanbieden. Super actuele kleuren die je vloer weer een neiuw en jong elan geven.

Een eiken houten vloer is een vloer waar je niet omheen kunt. Erg mooie vloeren.
Tegenwoordig wordt dit eiken ook in multiplanken geleverd, er zit dan een toplaag op een multiplex onderlaag gelijmd, deze planken werken dan minder, maar
een massieve eiken houten vloer gaat toch met de eer strijken.  Showrooms van de Vloerderij, die vind je in elke provincie 
Jouw eiken houten vloer ligt al op je te wachten in een van die uitgebreide showrooms.

Een eikenhouten vloer leent zich perfect om van een natuurkleur te voorzien, deze wordt vaak aangebracht met een kleurolie, De Vloerderij gebruikt hiervoor natuurlijke pigmenten die vermengd worden met een speciale gekookte lijnzaadolie. Puur natuur, het eiken en de olie. Gewoon 100% ecologische vloeren.

Eiken houten vloer leggen of renoveren

Wil je een eiken houten parketvloer leggen, dan kunnen wij dat voor jou bemiddelen, klik hier, vul het formulier in en je krijgt een scherpe prijs van de vloerenvakman bij je in de buurt. Maar ook als je hetzelf wilt leggen, kun je gebruik maken van de beschrijving op de website.