Goedkope houten vloer? De Vloerderij heeft ze volop.

Goedkope houten vloer. Ja dat is deze eiken vloer         Een goedkope houtenvloer aanbieding

Voordelige en goedkope houten vloeren koop je bij de Vloerderij.

Een goedkope houten vloer kopen? Dat kan hoor, die heeft de Vloerderij steeds genoeg in voorraad. De vloeren komen rechtsreeks uit de schaverij en gaan zonder omweg naar de consument. Je kunt ze bekijken in onze 3 showrooms kris kras door Nederland. Regio Utrecht/Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Vraag hier een aantrekkelijke fabrieksofferte aan.

Dus geen tussenstations zoals importeurs of groothandelaren. De consument profiteert. Al deze fair geprijsde houten vloeren worden onder volledige garantie verkocht. Zelfs de massieve eiken vloerdelen zijn weer te leveren voor scherpe prijzen. Al een Duoplank onder de 40 euro. Bekijk ons ook eens bij Google.

Een goedkope houten vloer moet natuurlijk wel goed zijn     Ik zoek een goedkope houten vloer. Houten vloer kopen.  

Op zoek naar een goedkope houten vloer? En moet ie goed zijn?

Bij de Vloerderij liggen ze te kust en te keur mooi te zijn. Goedkope vloeren in diverse uitvoeringen, maar natuurlijk ook goed. In elke gewenste oliekleur, in Abdij uitvoering, of in een verouderde versie?, ze zijn er gewoon allemaal. Massieve houten vloeren, oude eiken vloeren, de bekende veilige & vaste multiplank, noem maar op. Een goedkope houten vloer moet natuurlijk wel goed zijn. 

Aantrekkelijk geprijsde houten vloeren. De Vloerderij. Een goedkope massieve eiken vloer kopen

Technisch perfect want ze liggen bewegingsloos.

Ja....ook een goedkope houten vloer in een multiplank uitvoering met een massieve eiken toplaag is vertegenwoordigd. Bezoek gewoon eens onze showrooms. Hier liggen deze veilige en vaste multiplank vloeren ook. En.... ze zijn minstens zo mooi als de massieve uitvoering. Maar het zijn wel technische hoogstandjes deze lamelplanken en overal inzetbaar.  Ook zijn er nog volop massieve houten vloeren in de breedte van 18cm.  Al vanaf € 39.95

 Goedkope houten vloer. Koop deze goedkope vloeren bij de Vloerderij.              Een Goede en goedkope houten vloer kopen kan bij de Vloerderij.

Goedkope houten vloeren kunnen ook verouderd worden.

Zo'n goedkope houten vloer kan verouderd worden, maar ook juist heel glad geschaafd. Er zijn erg veel mogelijkheden met houten vloeren. Ze kunnen verouderd worden, maar ook gerookt of geschaafd. Een goedkope houten vloer heeft vaak toch nog wel een  prijs en dat heeft te maken met het feit, dat er zowiezo een heel bedrag met de aankoop van een vloer gemoeid is. Maar bij een gemiddelde vloer scheelt het toch al   gauw € 500.-- per vloer en dat is niet weg te cijferen.

Ze komen in de meeste gevallen zo uit de fabriek.

De Vloerderij levert zo'n goedkope houten vloer standaard uit de schaverij. Het zijn houten vloeren die zonder tussen komst van de groothandel verkocht worden. Dus geen extra prijsverhoging door de tussenhandel.
Soms zijn ze echter getrommeld of anderszins verouderd en dan zijn ze ietsje duurder. Kom ze maar eens bekijken in de showrooms.
  goedkope houten vloeren in de showrooms van de Vloerderij.  Bekijk ook eens de walvisgraat vloeren

Wie wil nu niet een goedkope houten vloer. Vraag het eens aan de Vloerderij. Er zijn veel houten vloeren aanbiedingen.

Op zoek naar een goedkope houten vloer?  Bij de Vloerderij

Multi planken zijn razend populair in combinatie met vloerverwarming. En praat je over een goedkope vloer, is dit ook zeker mogelijk met deze gelaagde multiplanken. Een breed assortiment goedkope gerookte houten vloeren, verouderde houten vloeren. En ook bij deze laag geprijsde vloeren geven we een gedegen advies.

Goedkope houten vloer. Wekelijkse speciale aanbiedingen.

De Vloerderij heeft wekelijks meerdere aanbiedingen en een aanbiedings vloer is er altijd bij, zowel in massief eiken, maar ook in de Multiplanken met eiken toplaag. 
Kijk
hier eens naar al die aanbiedingen. Ook kun je bellen of mailen, misschien doet er zich wat voor. Alles is steeds in beweging en voor je 't weet heb je die houten vloer aanbieding te pakken. We geven natuurlijk de normale garantie op houten vloeren met korting.

Een goedkope houten vloer vind je bij de Vloerderij.

Er is veel verscheidenheid in houten vloeren.

Zo'n goedkope houten vloer is natuurlijk heel mooi. maar krijg je dan wel kwaliteit? Jazeker wel, want voor pakweg zo'n 39 euro heb je al een hele mooie eiken Multiplankvloer. Je krijgt dan een multiplank van 20cm breed met een toplaag van 4mm. En ze vallen ook onder de normaal geldende garantie. Dus een goedkope houten vloer aanschaffen bij de Vloerderij is altijd OK.

Meestal kunnen we heel veel met speciale wensen.

Je kunt dan kiezen voor een vloer met of zonder vellingkant, of als je wilt met een microvelling. De mooiste oliekleuren zoals Old Antique, Off White of Castle Grey passen geweldig op deze vloer. Maar er is sinds kort ook een pracht van een goedkope multiplank houten vloer voor 34.50 per m2 deze plank is 15mm dik en heeft een toplaag van 3mm. Een hele mooie plank en super geschikt voor vloerverwarming. Een goedkope houten vloer kan ook op vloerverwarming gemonteerd worden.
 

Wil je naast een goedkope houten vloer ook nog eens hetzelfde vloerhout op je trap, Dat kan ook.

Jazeker., we bekleden ook trappen met massief eikenhout.
Dus niet alleen een houten vloer, maar ook renoveren wij trappen met orgineel eikenhout. Professionele


't Is eigenlijk een logisch gevolg. Hout op de trap en ook dezelfde houtsoort op je vloer. Ook renoveren wij trappen en natuurlijk met massief eiken, want dat is verreweg het mooist.

Een goedkope houten vloer.

                  
 

 

Jouw vloer ligt al op je te wachten. 8 showrooms in NL.

Kom jouw goedkope houten vloer bekijken in een van onze showrooms in de regio’s Amsterdam, Nijmegen, Zwolle en Groningen en ook in Limburg bevindt zich tegenwoordig een prachtige showroom. De Vloerderij schaaft bijna elke houten vloer in eigen fabriek. Nog wat meer weten over een goedkope houten vloeren of over de veilige en vaste multiplanken? Houten vloeren wordt in de meeste gevallen aangeboden in een eiken uitvoering, als je nu praat over massief, of een plank met toplaag, het is 9 van de 10 keer eiken. Maar een eiken vloer geeft ook de meeste creatieve mogelijkheden. Vooral met natuurolie komt eiken heel goed uit de verf. De Vloerderij werkt overwegend met een Woca natuurolie. Soms komt het voor, dat er watergedragen lakken gebruikt worden, maar dit komt eigenlijk maar sporadisch voor.

 

      Een goedkope houten vloer kopen

Een massief houten vloer of een Multiplank vloer moet ook goed zijn, ja ook voorzien van een degelijke garantie. Jazeker, alle vloeren hebben dit nodig. En de Vloerderij geeft dit alles standaard. Kwaliteit en garantie en dat kun je zien en voelen in al die showrooms propvol met houten vloeren en parket. Wil je ook een bijpassend tafelblad van massief eiken?
 Dat kan bij alleseiken.nl

Koop kwaliteit. Goedkope vloeren moeten ook goed zijn.

Het is trouwens wel oppassen geblazen met houten vloeren in het goedkope genre, want een goedkope houten vloer hoeft niet altijd van top kwaliteit te zijn, vaak wordt er mee gerommeld, vaak de massieve uitvoeringen maar 15 mm dik en dan kun je er op wachten dat er op termijn iets mis gaat. Goedkoop wordt dan vaak duurkoop.
Je vind bij de Vloerderij dus veel voordeel, zowel in brede eiken planken als ook in planken visgraatparket, een goedkope houten vloer is bij de Vloerderij snel gevonden.
Je zou op je zoektocht ook eens een bezoek aan de showvloerenwoningen van de Vloerderij kunnen brengen. Hier zie je meer dan 20 vloeren op grote oppervlakten en in verschillende interieurs liggen. Super interessant en je kunt meteen zien hoe dan zo'n vloer ligt. 
En...Deze showvloeren woningen zijn op afspraak ook 's-avonds open.
Vergeet het dus maar niet, want een goedkope houten vloer koop je bij de Vloerderij. Meer info? klik hier