De mooiste houten vloeren in Leeuwarden

Super betaalbare houten vloeren Leeuwarden. Houten vloer kopen in Leeuwarden.

Super betaalbare houten vloeren Leeuwarden.

Bespaar wel tot 15% De Vloerderij legde ze al vaker in Leeuwarden. Houten vloeren met smoelwerk. Houten vloeren voelen zich erg goed thuis in Leeuwarden. Je woont in Friesland en je zoekt een houten vloer? Bel dan met Jan Kleefstra voor een betaalbare houten vloer

Super betaalbare houten vloeren. Bespaar wel tot 15%  De Vloerderij legde ze al vaker in Leeuwarden. Houten vloeren met smoelwerk. Houten vloeren voelen zich erg goed thuis in Leeuwarden. Je woont in Friesland en je zoekt een houten vloer? Bel dan met Jan Kleefstra. In Leeuwarden zijn houten vloeren van de Vloerderij erg populair. Houten vloeren Leeuwarden zijn betaalbaar en goed. Denk ook eens aan die alles bepalende kleur zoals Grijs, Antiek of een White Wash.

Eikenhouten vloeren Leeuwarden. Een houten vloer kopen in Leeuwarden    Houten vloeren showroom in Leeuwarden. Parketteur in Leeuwarden    Houten vloer leggen in Leeuwarden. Houten vloeren leverancier in Leeuwarden

Houten vloeren. Rechtstreeks naar de consument door heel Friesland.

Houten vloeren Leeuwarden voor recht toe recht aan prijzen. Dus prijzen zonder franje. Rechtstreeks van de parketschaverij leveren we zelfs tegen groothandelsprijzen door geheel Friesland, dus zonder tussenhandel en voorzien van de volle garantie van de Vloerderij houten vloeren. Originele waardevolle dus oorspronkelijk hele dure vloeren nu voor een super scherpe prijs.

De prijzen zijn scherp voor super mooie houten vloeren.

Stabiele lage basisprijzen dus, maar dat is voor ons, zeker vandaag de dag vanzelfsprekend. Houten vloeren Leeuwarden met een prachtige kollektie houten vloeren voor heel Friesland. En we doen geen concessie aan de kwaliteit. Kom ze maar bekijken in Marsum.

Houten vloeren Leeuwarden. De allermooiste houten vloeren in Friesland.

Grote sortering Houten Vloeren Leeuwarden.

Benieuwd naar al die houten vloeren van de Vloerderij?, loop dan deze super uitgebreide website eens door. Je vind er de meest uitgebreide vloeren collecties.
Zoals je hiernaast kunt zien
 eiken  antiek  verouderd eiken  multiplanken  visgraatparket 

Mooie aanbiedingen van houten vloeren Leeuwarden.

In houten vloeren land maakt de Vloerderij al weer heel wat jaartjes mee in de top 5 van Nederland. Da's best wel goed. De prijs is redelijk laag voor oorspronkelijk dure vloeren, maar ondanks deze lage prijs zijn de planken van goede kwaliteit, daar kun je wel vanuit gaan. De houten vloeren van de Vloerderij worden voor de volle 100% gegarandeerd. We controleren de productie zelf, profiteer er dus van en bekijk al die vloerenaanboedingen maar eens gauw.  

Houten vloeren Leeuwarden. Een showroom vol met houten vloeren in Leeuwarden.

Renovatie en leggen van houten vloeren in Leeuwarden.

Het leggen van houten vloeren, parketvloeren en multiplanken en natuurlijk ook de renovatie van alle houten vloerbedekkingen verzorgt de Vloerderij ook in Leeuwarden. Ben jij ook zover om je houten vloer of je parketvloer te vervangen of te laten schuren of gewoon op te laten knappen? Of ben je net verhuisd en ben je op zoek naar die ene prachtige houten vloer?

houten vloeren Leeuwarden te koop in diverse olietinten
Ook voor Leeuwarden zijn al deze olietinten mogelijk.
De Vloerderij kan dan zeker jouw vloerenpartner worden, want naast het uitgebreide assortiment houten vloeren voor Leeuwarden, hebben we ook vloeren vakmannen die deze vloeren monteren maar ook schuren en olieën of alleen maar opknappen.

Een eiken vloer weer helemaal nieuw.
Wie wil dit nu niet?
 

Of ga je alleen voor een Doe Het Zelf vloer?, dat kan ook.geen enkel probleem. We leveren dan alles wat je nodig hebt, de eiken planken, de ondervloer, de olie, etc, etc. En natuurlijk ook de know how voor het zelfstandig leggen van je houten vloer, parketvloer of multiplanken.

Houten vloeren partner showroom dichtbij Leeuwarden. Showrooms van de Vloerderij  

Massieve houten vloeren en een groot assortiment multiplanken en duoplanken worden in de Vloerderij showrooms getoond. Deze showrooms worden al heel vaak door klanten uit het hele Noord Nederland bezocht. Houten vloeren zijn sfeerbepalend in ieder interieur. Ga daarom dan juist voor dié vloeren die samen met jouw interieur één geheel gaan vormen. De Vloerderij met nu alweer 8 showrooms in Nederland o.a. in Friesland levert ook deze geweldige vloeren in Leeuwarden.

 

In deze showrooms vind je ze allemaal, al die vloeren en ook de kleuren kun je bekijken Kom dus die voordelige en scherp geprijsde vloeren bewonderen.

 

Houten vloeren  Leeuwarden, houten vloeren door heel Friesland
White wash houten vloeren Leeuwarden

Een verouderde vloer kan heel goed in een white wash olie gezet worden, er ontstaat dan een geweldig mooi effect.
Dit soort vloeren wordt naar verloop van tijd steeds mooier, want ze krijgen dan die speciale Patina. Een tint die de eiken planken oud en doorleefd doet lijken.

Naast deze white wash olie is er nu ook een grey wash, die ook die eeuwenoude patina te zien geeft.
Beide kleuren worden ook met een kleurzeep onderhouden.

Wil je meer weten van dit soort houten vloeren in Leeuwarden, neem dan
hier
kontakt met ons op.

Jan Kleefstra beantwoordt al je vragen.
 


Contact.
Even een afspraak maken, dat is wel net zo handig, we kunnen dan alle tijd voor je nemen om je te adviseren over de soort vloer die jij wenst. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden en wij vertellen alles over die prachtige houten vloeren Leeuwarden.