Houten vloeren Nijmegen

Houten vloeren Nijmegen, te zien de showroom van de Vloerderij.               Houten vloeren Nijmegen. Goedkope houten vloeren

Houten vloeren Nijmegen. Rechtstreeks uit de fabriek. 

Een geweldige houten vloeren- en parket showroom., helemaal te gek, gevuld met houten vloeren. Kom hier snel je “parket” bewonderen. Kies je voor white wash parket?, of een gerookte vloer? of juist een veilige Multiplank? Bespaar in ieder geval wel tot 20%

Nog geen half uur Nijmegen is deze houten vloeren fabrieks showroom heel goed bereikbaar en het is het ritje meer dan waard. Bel eerst maar eens even voor wat uitgebreidere informatie. Kom dan maar eens ronddwalen en verlies jezelf in deze grote keus houten vloeren Nijmegen.

Grote show met houten vloeren. Regio Nijmegen. Fabrieks showroom

Houten vloeren Nijmegen: We legden er al zo veel van die “Eye-catching” houten vloeren in Nijmegen en verre omgeving. Houten vloeren en parket met een uitstraling van heb ik jou daar. De Vloerderij houten vloeren voelen zich ook in Nijmegen op hun plaats. Je bent vast nog wel happy met je bestaande inrichting van je kamer, maar mis je wellicht toch nog die ene blikvanger, een houten vloer dus. Hoe kan het ook anders. Kom ze dus bekijken in onze uitgebreide partner showroom. 

Houten vloeren Nijmegen. Bezoek hier de Vloerderij partner.          Voordelige houten vloeren in Nijmegen. Bezoek onze parket partner in Nijmegen. De Vloerderij

Misschien een massief houten vloer of een veilig & vaste multiplank, die beide gezien mogen worden en ze zijn beide super mooi en dik in orde. De Vloerderij levert dit soort houten vloer naar Nijmegen. ’t Is voor ons gewoon een thuiswedstrijd. En...we hebben al meer houten vloeren in Nijmegen geleverd dan NEC gescoord heeft!

Houten vloeren Nijmegen…,voor een mooi uitgekiende prijs.

Ze komen uit onze eigen schaverij en we leveren we zelfs in low budget houten vloeren uitvoeringen overal in Nijmegen, zonder de tussenhandel, Ja hoor, dus zonder omweg en voorzien met de volledige garantie van de Vloerderij Houten Vloeren. Gewoon altijd geldende lage basisprijzen, want dat is tegenwoordig wel nodig. Er is heel veel concurrentie en daar moet de hele branche mee om gaan. Nijmegen. De houten vloeren regio.

Eerst telefonische info? Bel ons gerust.

App voor overkoepelende info maar met Janneke van de Vloerderij Houten Vloeren. Op ons centraal Telefoonnummer. 06 46 3811 81 bereikbaar vanaf 13.30 uur Of bel rechtstreeks met onze partner showroom in Weurt en maak een afspraak.  Houten vloeren Nijmegen een showroom vol met prima houten vloeren en parket.

Ook verzorgen we in Nijmegen en omgeving volledige houten vloeren en parket renovatie. Wij geven je vloer weer een totaal nieuwe toekomst en doen dat voor een super aantrekkelijke prijs. Heb je hiervoor belangstelling bel of mail ons dan.

       

Wat denk jij van planken visgraat parket?

We leverden al heel vaak van die geweldige trendy visgraat parketvloeren naar Nijmegen. Want naast de houten wordt parket steeds belangrijker. Vooral die planken visgraat. Niet meer van klassieke smalle parketplankjes, maar forse uit de kluiten gewassen planken. De trend voor de komende jaren. Een geweldige ontwikkeling. Dus ook planken visgraatparketHouten vloeren Nijmegen?, die koop je bij de Vloerderij in die uitgebreide showroom in Weurt.


Houten vloeren Nijmegen Grote uitgebreide showroom.
De partnershowroom is op afspraak zondag's geopend. De Vloerderij partner is erg service gericht en helpt je graag op elk moment van de week. Wel eerst even bellen